CAMPZ - Camping & outdoorshop
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
Isbryderzonen
Icebreaker blev grundlagt samtidig med opdagelsen af merinould. Siden Jeremy Moon første gang fik vist den unikke uld i New Zealands bjerge i 1994 (og erkendte dens yderst funktionelle tekstur) har merinould revolutioneret den tidligere syntetiske fiberindustri. Det er egentlig ikke så underligt, for hvilket stof kunne være bedre egnet til udendørs ture end en naturfiber, der er perfekt tilpasset de ekstreme vejrforhold i New Zealands klima? I Icebreaker Zone-serien spiller materialet sine fremragende egenskaber fuldt ud ud - som et meget tæt bundlag giver det førsteklasses bærekomfort. Præcis hvad man forventer af Icebreaker.

Icebreaker Zone

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Sportsunderlag til helårsbrug

Der snakkes miljø rigtig mange steder og folk er for alvor begyndt at tænke i bæredygtige baner. Men længe inden temaet for alvor blev moderne at diskutere havde Jeremy Moon en mission. Han ville skabe et mærke med fokus på kvalitet og bæredygtighed, hvilket førte til betød lanceringen af den første sportsundertøjskollektion i 1995. Moon ville gå imod strømmen og væk fra alle de syntetiske elementer i tekstilbranchen. I dag holder man stadig fast i fokus på miljøet og der er tilmed lanceret en lang række serier, som eksempelvis Icebreaker Zone. Her får du noget af det nyeste inden for tekstiludvikling i form af klima-kontrolzoner, så ventilationen balanceres og du dermed opnår en optimal kropstemperatur. Mange sportsfolk har før haft store problemer med at holde komforten under alverdens aktiviteter, men Icebreaker har fundet opskriften, der gør det endnu mere komfortabelt at bevæge sig. Serien Icebreaker Zone er en speciallinje med sportsundertøj, og dermed det inderste lag tøj på kroppen. Her får du et veludviklet basislag, som går ind og arbejder med din træningsintensitet, og tilmed kan kollektionerne bruges til alle sportsgrene samt hele året rundt. Icebreaker 260 ZoneZone er det perfekte første lag, som du trækker i, inden du supplerer op med mellemlag og overtøj.

Icebreaker Zone for optimal velvære

Det er ikke uden grund, at Icebreaker har valgt merinould, som det primære materiale til sin Zone-serie. Det naturlige materiale er nemlig i stand til at indkapsle, og dermed holde varmen inde, når der er brug for det på i de kolde årstider. Samtidig er merinould også i stand til at slippe varmen fri, når kroppen får det for varmt, så der dermed opnås en ventilerende effekt. Dermed kan du uden problemer trække i Icebreaker Zone til lav-, mellem- eller højintensitetssport, på samt i alle årets fire årstider. Så længe du bygger dit sportslook op om et åndbart og komfortabelt look fra Zone-linjen kan det ikke gå galt. Der er omtanke bag alle processerne hos Icebreaker. De køber eksempelvis det naturlige merinould hos fåreavlere i New Zealand. De Man samarbejder med og støtter bønderne og støtter landbruget på forbilledlig vis, så det lever op til de humane og etiske dyrevelfærdsregler. Fårene kan klare sig i meget varierede temperaturforhold, og det er det element, som overføres til tøjet i Icebreaker Zone. Merinould kan nemlig klare sig lige godt i alt fra minus 10 og op til plus 30 grader, og dermed er materialet genialt til sportsundertøj. Alle de temperaturregulerende basislag finder du hos CAMPZ, så du kan nyde godt af en komfortabel kropstemperatur samt fleksibilitet takket være lycra.