Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Icebug

34 Produkter
Icebug

Icebug - Glatte sko hører fortiden til

Svenske Icebugs logo er kendetegnet ved en barkbille, som specielt udarter sig ved problemfrit at kunne løbe og klatre på is. Dette gør sig på samme måde gældende for Icebug: I slutningen af 90erne gik en familieduo sammen om, at skabe en sko, der kunne sætte en stopper for vinterrutsjen. Idéen var en sko med dynamiske pigge. Efter andet testforsøg i en skøjtehal var skoen klar og mærket Icebug var født! Hurtigt fik flere og flere øjnene op for skoen, som senere på verdensplan er blevet den markedsførende skridsikre sko. Idag har sortimentet vokset sig endnu større: sko til løb, trailrunning eller endda swimrun tilbyder exceptionel gribeevne til alle løbere. Vådt, snedækket eller iset underlag er intet problem med Icebug-sko.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Icebug holder begge ben på jorden

Icebug giver dig mulighed for at være aktiv hele året rundt med sine innovative sko, der skabes til at kroppen, naturen og sjælen bliver ét. Lige meget hvilken aktivitet, du skal til at kaste dig ud i, så finder du et stort udvalg på CAMPZ, der passer, så længe det foregår udendørs. Dette svenske fodtøjsmærke blev grundlagt i 2001, hvor de besluttede sig for at tilbyde løbesko og vandresko, der er skabt til glatte overflader. Skoenes unikke sammensætning af gummi gør, at du kan stå imod våde overflader uden at falde. Fodtøjet har også smarte pigge, der adapterer til overfladen og kan placere dine fødder fast. Derfor kan du være aktiv selv på de glatteste overflader med Icebug sko på.

Skandinavisk sikkerhed og frihed

Skoene er ikke kun til is og sne. De er designet med dynamiske pigge, som bevæger sig inden i skoen, alt efter om du løber på asfalt eller is. Derudover er skoene også som et skjold mod skarpe sten, der ikke bryder igennem dine nye flotte sko. Icebug Zeal3 RB9XDerfor hjælper disse skandinaviske sko dig med at forebygge skader og skavanker. Du skal blot løbe og lade skoen gøre sit arbejde. Du vil hurtigt mærke en mere afslappende rolig fornemmelse i kroppen, når du er sikker på, at dine fødder bliver, hvor de skal være. Denne sikkerhed giver dig frihed til at nyde naturen i fulde drag og tænke logisk og strategisk på dine næste skridt. Det er ikke de typiske vandresko med en simpel sål. Det er trendy fodtøj til de aktive livsnydere, der også går op i mode, som gør det nemt at kombinere dem både med jeans og sportstøj. Det er dog stadigvæk lette og bekvemme vandresko, som ikke er alt for komplicerede. Det unødvendige materiale er skåret væk, og du kan finde Icebug letvægtssko hos CAMPZ, som er vejer helt ned til 200 gram. Derfor passer de både til dem, der ønsker at løbe hurtigt, samt dem, der bevæger sig mellem skovens stier og træer i stedet for storbyens tunge cement. Med en aktiv livsstil tænker svenskerne ikke kun på en vandretur i sneen eller skoven. Icebug kan bruges til orienteringsløb, svømning i triatlons, forhindringsløb på ujævne overflader eller blot til at opleve verden. Som svenskerne bag det populære skotøjsmærke siger, så er alt, hvad du foretager dig, bedre, så længe det foregår udendørs. Det er din egen opfattelse og oplevelse af en aktiv livsstil, der er med til at tage Icebug med på nye eventyr.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!