Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Icepeak

(65 Produkter)

  Pris (kr.)

  • -
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Icepeak beklædning
Icepeak

Icepeak - Nordic Nature Products

Det innovative firma Icepeak fremstiller funktionsbeklædning til sport og outdoor-eventyr. Kendetegnene hos Icepeak er deres kvalitetsbevidsthed, som mærkes i deres materialevalg samt deres fremragende forarbejdning ned til mindste detalje. Dette giver førsteklasses produkter, der også holder stand under hårde betingelser. Derudover skinner også det moderne design igennem i Icepeaks produkter, og det er således en god kombination af design, komfort og funktionalitet.

Sorter efter
Side 1 af
2
 
Sorter efter
Side 1 af
2

Icepeak online

På vores nordlige breddegrader er det vigtigt, at have noget godt og varmt tøj i de kolde måneder. Det får man fra mærket Icepeak. Vi kan desværre ikke nøjes med en T-shirt, shorts og sandaler hele året som visse andre steder i verden. Vi skal være forberedt på de kolde vintermåneder, og have det rigtige tøj til de dage, hvor det kan blive bidende koldt. Den slags tøj leverer Icepeak. Men i dag leverer mærket også tøj til de mere lune sæsoner i Danmark, som ovennævnte shorts og T-shirts, så man kan faktisk bruge det populære mærke hele året.

Icepeak er nordisk design, når det er bedst

Når et mærke stammer fra Finland, så kan man gå ud fra, at tøjet til vinterbrug lever op til de højeste standarder. For selvom at vi ind imellem synes, at det er bitterligt koldt om vinteren i Danmark, så er det peanuts i forhold til, hvor koldt og snefyldt det kan blive i de finske ødemarker. Icepeak SteffiIcepeak er en del af den store finske tøjkoncern L-Fashion Group Ltd., og mærket blev grundlagt i 1996. Selve navnet siger lidt om, hvad tøjet oprindeligt var beregnet på, for Ice betyder is, og Peak betyder bjergtinde eller højdepunkt. Og så er Icepeak også navnet på en såkaldt strato vulkan i delstaten British Columbia i Canada. Så det er altså tøj, der er beregnet på at kunne holde varmen – både tæt på jorden og i højden i særdeles kolde områder. I dag producerer Icepeak såkaldt funktionelt tøj til stort set enhver form for udendørs aktiviteter. Og med funktionelt menes blandt andet materialer, som er beregnet til netop denne brug, og komfort, som tillader brugeren, at kunne bevæge sig frit. Det er lidt svært at forestille sig en alpin skiløber i skitøj, der strammer og generer udfoldelsesmulighederne!

Kom ud i naturen i Icepeak

Der er nok en tendens til, at man udelukkende forbinder vintersport eller vinterlige aktiviteter med skiløb, men der findes faktisk en masse andre aktiviteter, man kan udøve, hvis man ikke mestrer skiløbets avancerede teknik. Eller hvis der rent faktisk ikke lige er kommet sne den vinter, for det er der heller ingen garanti for i Danmark. Skøjteløb ligger lige for, men igen kræver det en længere periode med temmelig lave frostgrader, før søer og andre vandhuller er sikre nok til at vove sig ud på dem. En simpel vandretur kan vejret ikke spolere – hvis man altså har det rigtige tøj på, så man kan se stort på regn og slud, og det finder man også fra Icepeak. Lidt mere avanceret er bjergvandring, men så må man søge til vores broderlande i Skandinavien eller sydpå til Alperne eller Pyrenæerne. Man behøver dog ikke at søge så langt sydpå, for den nordiske natur byder på stort set alt, hvad en naturelsker har brug for. Fjelde, man kan vandre i, elve, man kan sejle på eller fiske i, for eksempel den berømte elv Mørrumsåen i svenske Blekinge, og i Danmark har vi nogle mere besked bjerge som Himmelbjerget og Ejer Bavnehøj, og man kan såmænd også leje kanoer på Gudenåen. Icepeak EmilMen er man ude i decideret bjergbestigning, så må man igen søge lidt længere væk, men stadig har Icepeak det rette udstyr – blot må man finde sko eller støvler, der er designet til de enkelte sportsudøvelser blandt andre mærker, men dem finder man – lige som tøjet fra Icepeak hos CAMPZ.dk, som har specialiseret sig i tøj og udstyr til alle former for outdoor life.

Der findes Icepeak til hele familien

Der findes nok ikke noget bedre end at tage med hele familien ud på en tur i naturen. Smøre madpakker, tage kolde eller varme drikke med – afhængig af årstiden og temperature, og så opleve naturens luner og hemmeligheder. Ikke mindst børnene elsker det, for det giver dem mulighed for at komme af med noget ophobet energi. I dette tilfælde er det godt, at både mor og far og børn kan få tøj, der er velegnet til formålet, fra Icepeak. Hos CAMPZ.dk finder man blandt andet:
  • Vinterjakker, damer
  • Termojakker, herrer
  • Jakker til børn
  • Korte og lange bukser
Funktionaliteten i tøj fra Icepeak sikres blandt andet af nogle avancerede materialeteknologier, som gør tøjet både åndbart og svedtransporterende, og meget af tøjet er anti-bakterielt og klorinresistent. Det er med til at forlænge tøjets holdbarhed. Men funktionalitet handler selvfølgelig også om pasform, og den er helt i top. Endelig findes Icepeak i flotte og farverige designs, så man ikke bliver væk i snemasserne!


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling