Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Icepeak

173 Produkter
Icepeak beklædning
Icepeak

Icepeak - Nordic Nature Products

Det innovative firma Icepeak fremstiller funktionsbeklædning til sport og outdoor-eventyr. Kendetegnene hos Icepeak er deres kvalitetsbevidsthed, som mærkes i deres materialevalg samt deres fremragende forarbejdning ned til mindste detalje. Dette giver førsteklasses produkter, der også holder stand under hårde betingelser. Derudover skinner også det moderne design igennem i Icepeaks produkter, og det er således en god kombination af design, komfort og funktionalitet.

Sorter efter
 
Side 1 af
4

Nå nye højder med Icepeak på kroppen

Er du også typen, der tager cyklen på arbejde, nyder en rask gåtur, ture på havet, på bjergtinder, på campingpladser og alle mulige andre steder, hvor man er ude i det fri? Så har du med sikkerhed også overvejet, hvordan man nu klæder sig bedst på. De danske årstider byder nemlig på daglige overvejelser omkring tøjvalg, for hvad siger vejrudsigten og hvilke aktiviteter skal der foregå i dag? Alle disse spørgsmål bliver besvaret med udvalget af outdoorbeklædning fra Icepeak. Om ikke andet, så finder man i hvert fald masser af idéer og muligheder hos dette finske mærke, der er blandt de største udbydere af fritidstøj i verden. Det siger lidt om det sortiment, du kan vælge imellem, for alle sæsoner er dækket komplet ind, så du hverken skal fryse, svede eller føle dig ukomfortabel på nogen måde. Man arbejder nemlig med en hel palet af funktionelle detaljer, som er skræddersyet og skabt til diverse elementer, man nu engang møder udendørs. Icepeak ReinaMærket sponsorerer også professionelle atleter og hold, så tingene bliver ikke blot afprøvet i laboratoriet, men også i vildmarken, hvor kroppen for alvor er på arbejde. Derfor er Icepeak altid et sikkert hit, uanset om man dyrker intense sportsgrene eller blot nyder nogle hyggelige fritidsaktiviteter.

Sne, regn, vind og rusk – kom bare an!

Et mærkes størrelse er en fordel, når det kommer til udvalg af produkter. Det gælder naturligvis også for Icepeak, der om nogen ved, hvad der kræves i udfordrende terræn. Man er nemlig vant til at færdes i alle mulige miljøer og vejrtyper, så der er styr på alle de tekniske faktorer i kollektionerne. Det betyder innovative tiltag samt funktionelle detaljer i form af membraner, justerbare detaljer, åndbarhed, fugtafvisning og flere lignende ting. Derfor er det også muligt at blive klædt på fra top til tå i alt fra T-shirts, hoodies, skjorter, jakker, bukser og meget andet. Man går også meget op i designet, hvilket betyder komfortable materialer, perfekte pasformer samt moderne farver, der både passer til brug i urbane omgivelser samt i naturen. Det er multifunktionelle beklædningsgenstande, som gør sig fremragende i danske vejrtyper, og derfor er Icepeak et ønsket mærke blandt både børn, unge og voksne. Det er et outdoor-mærke, der spiller på alle tangenter, som aldrig går på kompromis, men som altid er all-in på hele paletten. Derfor er mærket naturligvis også at finde her på CAMPZ, hvor vi altid imødekommer dine behov og ønsker inden for hele outdoor-genren.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!