Nordic Outdoor Blogger Award 2017

Nordic Outdoor Blogger Award 2017

CAMPZ/Addnature præsenterer Nordic Outdoor Blogger Awards 2017

Lavet i samarbejde med Haglöfs

Hvilken blog inspirerer dig til løbe en tur, så snart du har læst det sidste indlæg? Hvilke billeder får dig til, at drømme om endeløse eventyr i det fri? Vi søger lige nu den bedste outdoorblog i hele Norden!


1.

Stem på din favorit outdoorblogger. Top 3 belønnes med en lækker pris

2.

Bloggen med flest stemmer, går til finalen og dyster mod Sverige, Finland og Norge

3.

I finalen vælger Haglöfs vinderen, som bliver kåret "Nordic Outdoor Blogger 2017"


Om Nordic Outdoor Blogger Awards 2017

"Nordic Outdoor Blogger Award 2017 er en friluftslivs-entusiast der jævnligt inspirerer læsere til at udforske den skønne natur der omgiver os. Bloggeren giver inspiration, information og tips på en måde der engagerer følgerne og motiverer til at føre et mere aktivt liv"

Nordic Outdoor Blogger Awards 2017 er inddelt i to runder

1. Bedste outdoorblog i Danmark

Den første runde finder sted i de enkelte nordiske lande – Danmark, Finland, Norge og Sverige. For hvert land kan læserne stemme på deres favorit fra en liste af outdoorblogs. Bloggen der får flest stemmer fra hvert land går videre til finalen.

 • Afstemningperiode: 20/11-2017 til 03/12-2017
 • Offentliggørelse af top 3: 05/12-2017

2. The Best Nordic Outdoor Blogger – Finalerunden

Bloggen med flest stemmer fra hvert land går videre til finalen. Vinderen udvælges af et team af outdooreksperter fra Haglöfs og kåres "The Best Nordic Outdoor Blogger 2017".

 • Vinderen offentliggøres: Uge 50

Sådan deltager du

BLOGGER – Deltagelse og præmier

Hvordan kan du vinde?
 • Tilføj vores nomineringsbadge til din blog
 • Få dine følgere til at stemme på dig, på vores award side
 • Spred budskabet

Hvad kan du vinde?

Top 3 i hvert land vinder:
 • 1 jakke fra Haglöfs til en værdi af 2.000 DKK, og går videre til finalen
 • 1 gavekort til CAMPZ.dk til en værdi af 1.500 DKK
 • 1 gavekort til CAMPZ.dk til en værdi af 1.000 DKK

Top 3 vil hver modtage et badge

LÆSER – Nominer og stem på en blog

Sådan nominere du en blog:
 • Tjek vores galleri, om bloggeren allerede er tilmeldt
 • Hvis ikke, så tilføj din favoritbloggers URL
 • Klik derefter på "Send"
Sådan stemmer du på en blog
 • Vælg den blogger du synes fortjener at vinde
 • Klik derefter på "Stem"

Se de nominerede her og stem på din favorit.

I galleriet nedenunder, kan du se hvilke bloggere der er nomineret til at blive Danmarks bedste Nordic Outdoor Blogger Award.

Ønsker du at deltage i vores konkurrence, om at vinde et af vores 5 gavekort til hver en værdi af 200 kr. til CAMPZ.dk, bedes du indtaste din e-mailadresse i afstemningsformularen.Mere information

Vigtige datoer
 • Nomineringsrunde: 13/11-2017 - 19/11-2017
 • Afstemning: 20/11-2017 - 03/12-2017
 • Top 3 offentliggøres: 05/12-2017
Vilkår & betingelser

Internetstores GmbH (herefter “Internetstores”) er arrangør af “Nordic Blogger Awards 2017” via websiden: https://www.campz.dk/info/nordic-outdoor-blogger-award-2017/ (herefter “websiden”). Både deltagelse og resultater for konkurrencen er underlagt følgende betingelser. Ved at deltage i konkurrencen indvilliger alle deltagere i at være bundet af følgende vilkår og betingelser:

§1 Registrering

For at registrere indtaster deltageren deres blog-URL og kontaktoplysninger på konkurrencens hjemmeside i henhold til betingelserne beskrevet i §2. For at kontakte deltagere behøver Internetstores deltagerens emailadresse. Deltageren er ansvarlig for at oplysningerne er korrekt indtastede. Ved at tilmelde sig konkurrencen indvilliger deltageren i at indhold postet i forbindelse med konkurrencen, herunder deltagerens navn og foto, må publiceres på https://www.campz.dk/info/nordic-outdoor-blogger-award-2017/, på alle Internetstores domæner, Facebook og Instagram såfremt han eller hun skulle vinde konkurrencen

§2 Konkurrence
 1. Konkurrencen løber fra 20/11-2017 til 03/12-2017.
 2. Deltagelse er gratis, og deltagere er ikke forpligtet til at foretage køb ved indtrædelse.
 3. Ved at indtræde med en blog accepteres samtidig konkurrencens betingelser og vilkår.
 4. For at opnå mulighed for at vinde Haglöfs jakken eller et gavekort er deltagerne forpligtet til at udfylde alle felter på stemmesiden, acceptere vilkår og betingelser og klikke “Stem nu”: https://www.campz.dk/info/nordic-outdoor-blogger-award-2017/.
 5. For at vinde Nordic Blogger Award prisen skal deltagerne sørge for at modtage så mange stemmer som muligt da prisen gives til den nominerede med flest modtagne stemmer. De nominerede skal anvende HTML-knappen ”Stem nu” for at opfordre deres læsere til at stemme på dem.
§3 Deltagere og udelukkelse fra deltagelse

Indgivelse af deltagelse gennem konkurrencerobotter eller enhver form for konkurrenceklub er ikke tilladt. Det samme gør sig gældende for falske tilmeldinger, også selvom de er indgivet med overlæg.

 1. Internetstores forbeholder sig retten til at diskvalificere enhver deltager som overtræder disse betingelser og vilkår. I så fald vil den pågældende deltager ikke være kvalificeret til at vinde.

Deltagere der anvender uautoriserede eller bedrageriske midler til at manipulere systemet for at opnå en konkurrencemæssig fordel vil også blive ekskluderet fra konkurrencen. Skulle dette gøre sig gældende for vinderen, vil han eller hun miste retten til prisen, og den vil om nødvendigt tilbagekræves.

§4 Præmie og vindere

Individer hvis websider er blevet nomineret kan vinde priser, inklusive følgende:

 • Haglöfs jakke til værdi af 2.000 DKK
 • Gavekort til 2. og 3. pladsen på henholdsvis 1.500 DKK og 1.000 DKK

 1. Vinderne af afstemningen vil blive informeret den 05/12-2017.

Vinderen af lande awarden vil blive kåret ud fra det samlede antal stemmer. Vinderen vil blive kontaktet via e-mail senest to dage efter kåringen. Vinderen af final vil blive kåret af en udvalgt jury hos vores sponsor.


 1. Enhver deltagers berettigelse til en præmie bortfalder såfremt distributionen af præmien umuliggøres, enten fordi leveringen af præmien eller adviseringen af den pågældende vinder mislykkes og ikke kan gennemføres indenfor syv dage derefter. Hvis vinderen bedes om et svar og ikke giver dette indenfor syv dage, mister vinderen retten til præmien, og en ny vinder vil blive valgt. Deltagerne er forpligtede til at indsende korrekte kontaktoplysninger.

 1. Præmier kan kun indløses af vinderen og kan ikke overføres til en anden person. Kontant udbetaling af præmien er ikke muligt. Gavekort kan ikke kombineres med andre gavekort eller rabatter og kan kun indløses én gang. Afvisning af præmien eller betingelser og vilkår betyder at præmien tilbageholdes.
§5 Aflysning af konkurrencen

Internetstores forbeholder sig retten til at aflyse eller lukke konkurrencen til enhver tid og uden forudgående varsling. Internetstores forholder sig især retten til at aflyse konkurrencen hvis der opstår tekniske problemer (f.eks. computervirusser, manipulation eller software/hardware-fejl), eller hvis konkurrencen af juridiske årsager ikke kan gennemføres. Hvis en deltager er årsag til aflysning eller lukning af konkurrencen kan Internetstores kræve kompensation for opståede skader.


§6 Databeskyttelse
 1. Ved at indtræde i konkurrencen indvilliger deltagere i at deres angivne personlige oplysninger vil blive opbevaret hos Internetstores og anvendt til udførelsen af konkurrencen. Deltagere indvilliger i at give Internetstores enhver form for information der er nødvendig for organiseringen af konkurrencen.

 1. Deltagernes personlige oplysninger bliver kun anvendt til deltagelse i konkurrencen i henhold til § 1 i denne Vilkår og Betingelser og i henhold til gældende lovgivning. Internetstores har ret til at videresende personlige oplysninger for at muliggøre leveringen af præmier. Information gives ikke til nogen tredjepart der ikke er involveret i konkurrencens udførelse eller organisering. Undtagelsen er at oplysninger videregives til rette myndigheder i overensstemmelse med lovmæssige forpligtelser.

 1. Internetstores kan efter ønske informere deltagerne om hvilke personlige oplysninger der opbevares under konkurrencen, ligesom enhver af disse oplysninger kan forbedres, fuldendes eller slettes hvis dette ønskes. I så fald rækker en skriftlig henvendelse. Send denne henvendelse til internetstores GmbH, Oranienburger Str. 66, 10117 Berlin, Tyskland eller camilla.vestergaard [@] internetstores.com
§8 Andet
 1. Internetstores handler i overensstemmelse med relevante lovmæssige vilkår og betingelser for konkurrencer.
 2. Potentielle krav om indløsning af præmier har ingen kraft.
 3. Deltagerne der ønsker at indsende en klage i forbindelse med konkurrencen skal indsende den her: internetstores GmbH, Oranienburger Str. 66, 10117 Berlin, Tyskland eller camilla.vestergaard [@] internetstores.com

CAMPZ er en af Danmarks førende indenfor e-handel med outdoor og friluftslivsartikler. Vi tilbyder et bredt sortiment med alt hvad du behøver til camping, klatring, løb, vandring, cykling og generelle udendørsaktiviteter. Uanset hvad der interesserer dig, forsøger vi at finde lige det du har brug for i vores butikker.

Har du spørgsmål, kommentarer eller andre inputs, Kan du kontakte os via e-mail på: camilla.vestergaard [@] internetstores.com

HELD OG LYKKE!

Social Media

Copyright © campz.dk – Alle rettigheder forbeholdes