Kategorier
 

Test: Casio Pro Trek Smart WSD-F21HR

Test: Casio Pro Trek Smart WSD-F21HR

I dag foregår få outdooraktiviteter uden elektronik. Vi holder i højere grad af at vide, hvor hurtige vi er, hvor langt vi er kommet, måle vores puls og analysere data. Casio, den legendariske sportsurproducent, stod over for sådanne krav fra den moderne sportsudøver, da de designede sin Pro Trek Smart WSD-F21HR-model.

Marcel satte sig for at sætte uret på prøve.Vores Category Manager har altid haft mere hobby end tid. Hos Campz tager han sig af at udvælge sortimentet og tilbringer sin fritid aktivt i den friske luft på vandreture i bjergene, cykel-, ski- eller snowboardture. Der er derfor ingen tvivl om, at dette er den rette person til at teste Casio PRO TREK SMART-uret.

”Jeg har allerede den forrige model, og jeg synes, den er fantastisk. Jeg manglede kun muligheden for at kunne måle min puls. Jeg var derfor begejstret for, at Casio lancerede et lignende smartwatch med denne funktion.”

Uret er en fremragende ledsager til alt fra vandreture, træning i fitnesscentret eller hverdagsbrug!

Første indtryk

Uret blev leveret i en attraktiv pakke med alt nødvendigt tilbehør. Uret giver indtryk af at være meget solidt og godt lavet. Dog er urkassen stor og kan føles ubehageligt på smallere håndled.

Alle knapper er let tilgængelige, og displayet fungerer fejlfrit.

Smartwatchet bruger Google Maps, der giver god orientering i marken, og selve uret er intuitivt og let at bruge. Fra at tænde uret til fuldstændig personalisering tager mindre end 20 minutter. Ønsker du ikke at foretage dine egne indstillinger, kan du dybest set bruge uret efter 2 minutter.

20191202_073904

Testen

Jeg testede denne model under forskellige forhold: på løbeture 2 gange om ugen, vandring med navigation og til hverdag. Pulsmåleren gjorde min løbetræning mere effektiv.
På min heldags-vandretur brugte jeg navigation og offlinekort – en funktion, der gør uret uafhængig af det cellulære signal – meget praktisk, når du vil finde vej i et fjerntliggende område.
Når du bruger det hver dag, er det vigtigt at indstille timeren til “Watch Mode” – denne tilstand slukker for alle unødvendige funktioner, der forårsager en hurtigere afladning af batteriet, f.eks. GPS.
Det eneste, jeg kan sætte en finger på, er opladning af uret. Dockingstationen har en magnet, der ikke altid holder uret under opladning.

Konklusion

Denne Casio-model har alt, hvad et moderne sportsur skal have. Offlinekortene er meget nyttige, og takket være dem kan din telefon forblive sikkert opbevaret i din rygsæk. Sørg for at bruge ‘Watch Mode’ til at reducere batteriforbruget – hvis du bruger et ur med alle aktiverede funktioner, bør du forvente at skulle oplade det om aftenen.

Bortset fra denne ene ting, imponerede modellen mig virkelig. Efter 4 ugers brug af uret ser det stadig nyt ud, og da det også er vandtæt, kan du også trygt tage et brusebad med det på. Casios smartwatch kan virkelig bruges til alle typer aktiviteter. Uret er en fremragende ledsager til alt fra vandreture, træning i fitnesscentret eller hverdagsbrug!

Marcels vurdering:

Funktion0%
Værdi for pengende0%
Kvalitet0%
Design0%
Innovation:0%
 

 • Integreret pulsmåler
 • Ny pulsskærm. Skift automatisk til hjertefrekvensvisning, når der registreres bevægelse.
 • Dual Layer Display: tryk-, højde- og kompassensorer
 • Nye applikationer til løb og cross country

 • GPS (GLONASS og Michibiki)
 • Offlinekort (op til 5 kort fra PoenStreetMap) Wear OS by Google
 • Vandtæt op til 50 m (5 bar)
 • Farveskærm
 • Modstandsdygtig i henhold til MIL-STD-810 standarder
 • Integrerede sensorere: digitalt kompas, højdemåler, barometer

 • Trekking
 • Cykling
 • Roning
 • Vintersport
 • Fiskeri

Læs også vores andre tests