Kategorier
 

TEST: CRAFT Fuseknit Comfort Shirt & Pants

– Funktion i hver en fiber

TEST: CRAFT Fuseknit Comfort Shirt & Pants

Cykling, skiløb eller vandreture – funktionelt undertøj er lige så meget en del af sport som outdoortøj er en del af CAMPZ. Båret som det inderste lag føles det komfortabelt mod huden, er let, åndbart og svedtransporterende. Ja, det er i hvert fald tanken. Men ikke alle modeller lever tilstrækkeligt op til, hvad producenterne hævder. Derfor har vores tester Philipp taget et nærmere kig på CRAFTs Fuseknit Comfort Shirt & Pants for at se, om undertøjet holder, hvad der loves. Når Philipp ikke hjælper til i vores marketingafdeling, kan han oftest findes på sin mountainbike, på en løbetur i skoven eller på et snowboard i alperne – perfekte betingelser for at teste sportsbaselayers! Her kan du læse mere om hans oplevelser med månedens produkt!

Når jeg er ude i naturen, er jeg vant til at bære temmeligt enkle, funktionelle baselayers. Så jeg var virkelig spændt på at se, hvordan disse mere tekniske dele ville føles og klare sig i koldere temperaturer. Med Fuseknit Comfort-serien lover CRAFT sømløse strikelementer, der giver maksimal slidstyrke og forhindrer gnavesår.

Baselayers til alle situationer: varme, komfortable & yderst funktionelle!

Første indtryk

Jeg vidste lige fra starten at dette var funktionsundertøj af høj kvalitet! Alt er helt sømløst og ser utroligt godt forarbejdet ud. Underdelen af trøjen er forsynet med perforerede zoner under armhulerne og en fin strimmel på siderne. Bukserne har ventilationszoner i skridtet og knæhaser – og strimlen på siderne.

I skarp kontrast til andet funktionelt undertøj, jeg har prøvet, er pasformet kropstæt, men ikke for stram – perfekt! Trøjen viste sig at være behagelig lang, så ingen kold luft kan trænge igennem, selv under aktiviteter med intensiv bevægelse. Bukserne er en smule lange.

De ribbede, brede ærme- og benafslutninger er af høj kvalitet og sidder supergodt. Begge dele føles let og komfortabelt på huden. Generelt kan jeg lide det behagelige, neutrale design med det elegante, men diskrete, mélange-look.

Picture #1
Picture #2

Testen

Jeg brugte undertøjssættet så meget jeg kunne komme til – fra mountainbike- og løbeture i den lokale skov til lange vandreture i bakkerne.

Under mellem og moderat intensive aktiviteter var det altid fantastisk komfortabelt, uden at gnide eller glide overhovedet. Kun under meget anstrengende, bevægelsesintensive mountainbiketure begyndte det at genere en smule. Men det er heller ikke designet til denne form for brug. Under alle omstændigheder har det vist sig at være funktionelt til langt de fleste aktivitetsformer. Sved blev effektivt transporteret væk fra min krop, og jeg holdte mig tør og behageligt varm – lige som det skal være!

Ved ikke at være for tykt egner trøjen og bukserne sig til en lang række temperaturer. Afhængigt af vejret kombinerede jeg undertøjet med flere eller færre (funktionelle) lag. I fremtiden vil jeg helt sikkert bruge det til skiløb og snowboarding, især fordi trøjens ekstra længde og ubegrænsede bærekomfort er meget vigtigt for mig, når jeg er ude på pisterne.

Konklusion

Kort sagt: Gode baselayers til mellemintensive aktiviteter! Til den virkelig gode pris af ca. 290 kr. pr. del, får du høj kvalitet, godt håndværk og fuld funktion samt et smart udseende. CRAFT leverer absolut, hvad de lover. På grund af den høje bærekomfort brugte jeg ikke kun undertøjet til sport, men også på aftener hjemme i sofaen.

Performance0%
Værdi for pengene0%
Kvalitet0%
Design0%
Innovation0%