Kategorier
 

Test: Outfit fra GORE Wear med SHAKEDRY-jakke

Test: Outfit fra GORE Wear med SHAKEDRY-jakke

Når du ikke er sikker på, om det gode vejr holder, har du to muligheder. Du kan enten blive hjemme eller klæde dig på i overensstemmelse hermed. GORE WEAR-produkter har ført vejen inden for altvejrstøj i meget lang tid. Deres SHAKEDRY-teknologi tilbyder dog et helt nyt beskyttelsesniveau; materialet kombinerer maksimal åndbarhed med en meget kompakt pakningsstørrelse. Vores kollega Laura valgte Taiwans varme og fugtige klima til at teste et komplet Gore-sæt og SHAKEDRY-hættejakke i.

Jeg er særligt imponeret af jakken og shortsene. Jakken holdt min overkrop beskyttet mod regnen og viste sig at være super åndbar selv i varme temperaturer.

Laura

Når hun ikke er ude at opdage verden, tager Laura sig af vores e-mail-nyhedsbreve. Hun undersøger nye emner, koordinerer vores meddelelser og udvælger billeder. Hun er også ansvarlig for alle vores studiemedhjælpere og praktikanter.

Jeg rejser hovedsageligt på ferie for at lære omgivelserne at kende, opdage nye steder og for at få forskellige indtryk af området. Mens jeg nyder at udforske byer, kan jeg også godt lide at komme ud i naturen. Jeg foretrækker at feriere til fods snarere end med bil eller tog, fordi man ser så meget mere – og ser til steder, som man ikke nødvendigvis ville se med konventionelle transportmidler.

Jeg testede tøjet på min ferie i Taiwan. Jeg var der i regntiden, hvor det, overraskende nok, regner meget, men det er også meget varmt. Jeg havde brug for tøj (især en regnjakke), der var let, åndbar, regntæt og med en lille pakningsstørrelse. Vi havde også planlagt en række bjergture, så vores tøj skulle være behageligt og ukompliceret, og designet med bevægelsesfrihed i tankerne.

Første indtryk

Mit første indtryk af jakken var meget positivt. Den var meget tyndt og let, stoffet føltes behageligt og udførelsen var af meget høj kvalitet. Jeg var skeptisk over for farven i starten, men i virkeligheden ser den faktisk virkelig cool ud og passer mig godt. Pasformen var meget god! Jeg kontrollerede størrelsesguiden, da jeg lavede min bestilling og besluttede mig for en 36. Jeg har normalt 34 eller 36, men 36 var det rigtige valg denne gang. Jakken sidder tæt, men jeg kan stadig have en t-shirt eller top under den uden problemer.

Shortsene sidder også godt. Jeg var lidt bekymret for, at de måske var for stramme, men da jeg prøvede dem på, passede alt vidunderligt. Bukserne er elastiske, så de tilpasser sig godt til min kropsform og er yderst behagelige. Jeg brugte også størrelsestabellen her, og 34 viste sig at passe godt. Stoffet føles behageligt og af høj kvalitet, snittet er sporty.

Med sokkerne var jeg mellem to størrelser og valgte den større. Da jeg havde fået dem på, indså jeg, at den mindre størrelse ville have været nok. Sokkerne sidder ret stramt omkring foden, men skaftets højde er noget højere, end det ser ud på produktbillederne. Visiret kan være lidt strammere, da hovedbåndet næsten er for bredt til mit hoved. Det smarte er, at visiret er åbent øverst, så jeg kan bære den med mit hår i en fletning.

Testen

Jeg bar forskellige kombinationer af tøjet i løbet af ferien. To vandreture stillede specielle krav til materialet; den første tur gik jeg uden jakken og sokkerne på grund af varmen. I skumringen vandrede vi op ad Elephant Mountain (Xiangshan). En 1,5 km lang sti, som fører dig op ad bjerget og gennem skoven. Du skal op ad over 500 trin, men du kan også hvile på forskellige udkigsplatforme med vidunderlig udsigt over hovedstaden, Taipei. Stigningen tog ca. 20 minutter i varme og fugtige temperaturer på 35 grader. Der blæste en kølig vind på toppen, så visiret var guld værd og beskyttede mine ører.

På den anden vandring gik vi ad en 5 km lang sti gennem skov, enge og marker. Det var lidt køligere (ca. 28 grader) og regnede hele tiden.

Funktion0%
Værdi for pengene0%
Kvalitet0%
Design0%
Innovation0%

Dette sæt tøj er ideelt egnet til sportsaktiviteter på varme og regnfulde dage. Du er godt beskyttet mod regn, og dens åndbarhed er sensationel.

Laura

Konklusion

Jakken, shortsene og sokkernes pasform er fremragende, men visiret er lidt for stort for mig. Jeg er særligt imponeret af jakken og bukserne. Jakken holdt min overkrop beskyttet mod regnen og viste sig at være super åndbar selv i varme temperaturer. I modsætning til mange andre regnjakker føltes den ikke som en plastikpose. De brede, tætsiddende ærmeender er virkelig behagelige og generer slet ikke. Derudover er jakken meget let og varmende i overairconditionerede bygninger.

Jeg er også begejstret for bukserne og strømperne. Begge var superkomfortable og tørrede meget hurtigt, hvilket jeg var især taknemmelig for når det galt sokkerne. Strømperne beskyttede også mine fødder mod gnavesår og vabler på regnfulde dage. Men det er værd at bemærke, at de på tørre og varme dage (over 30 grader) var lidt for varme. Det samme gælder visiret: ved 30 grader er det bestemt for varmt. Men det er perfekt til blæsende vejr.

Dette sæt tøj er ideelt egnet til sportsaktiviteter på varme og regnfulde dage. Du er godt beskyttet mod regn, og dens åndbarhed er sensationel. Derudover tørrede alt meget hurtigt.