Kategorier
 

Test: yogabukser, -top & -bh fra super.natural

Test: yogabukser, -top & -bh fra super.natural

Namasté! Er du også vild med yoga? Her hos CAMPZ vil begejstringen for den gamle indiske praksis ingen ende tage! Og det er ikke så underligt endda – næsten ingen anden sport tilbyder en så effektiv blanding af pulstræning, fleksibilitetstræning og afslapning. Christina, ansvarlig for vores nyhedsbreve og kampagner, er en passioneret yogi – den perfekte kandidat til at teste yogatøjet fra super.natural. Læs her, hvad hun syntes om sættet:

Til produkterne hos CAMPZ

Lige siden jeg for første gang stilte mig på en yogamåtte for 8 år siden, har jeg været bidt af yoga. Jeg elsker komme hurtigt ind i et flow og følelsen af at være ét med min krop. Det er som meditation i bevægelse. Men selvfølgelig indebærer det også nogle meget anstrengende og udfordrende stillinger. For mig er yoga den optimale kombination af strækøvelser, styrke- og balancetræning!

For tiden dyrker jeg 2-4 gange om ugen, helst Ashtanga yoga, en atletisk stil, hvor du altid gør samme rækkefølge med vægt på åndedræt (Prana), fokus (Drishti) og kroppens energilåse (Bandhas). Jeg synes også, at det er et godt supplement til Yin yoga, som er lidt roligere, hvor du bliver længere i en stilling (Asana), og som er målrettet mod bindevævet mellem musklerne.

Som stor yogafan glædede jeg mig virkelig til at prøve dette stilfulde outfit fra super.natural. Jeg havde allerede et par bukser fra mærket, som jeg virkelig elsker, men havde aldrig set en blanding af merinould og polyester som denne brugt til yogatøj før.

Den perfekte kombination af god pasform, bevægelsesfrihed og komfort!

Første indtryk

Jeg kunne fra starten godt lide designet og farverne, især bukserne med deres camouflage-mønster. Den innovative materialeblanding gjorde også et godt indtryk.

Jeg var virkelig imponeret over, hvor behagelige bukserne var, de passer perfekt til min krop. Bukser af ren polyester er ofte meget stramme. Selv om dette er godt til yoga, kan det også hurtigt føles ret begrænsende. Med super.natural-bukserne var det anderledes, og de føltes slet ikke ubehagelige at have på! Snittet i taljen var også meget tiltalende. En anden smart detalje er den lille lynlåslomme foran, som er designet på en sådan måde, så den aldrig forstyrrer eller presser, når du udfører bestemte stillinger.

Toppen har et bredt asymmetrisk snit og er kortere på forsiden end på bagsiden. Ved omvendte positioner kan du stoppe den ned i bukser, så den dækker overkroppen og ikke falder ned i ansigtet, men det samme gælder selvfølgelig for alle lignende toppe.

IMG_7058
IMG_7029

Testen

Jeg testede både outfittet i mit yndlingsstudio og på min altan. Det var meget fleksibelt og tilpassede sig ideelt til mine bevægelser. Bh’en støttede, hvor den skulle, uden at forstyrre for meget. Tøjet føltes altid godt at have på, og gav mig fuld bevægelsesfrihed, selv når jeg udførede komplicerede stræk – lige som det skal være!

Da det blev varmt, transporterede det effektivt sveden til ydersiden, så stoffet ikke klistrede sig ubehageligt til kroppen. Jeg lagde heller ikke mærke til nogen dårlige lugte – bestemt et af merinuldens store plusser!

Takket være tøjets uldindhold er det lidt varmere og bukserne er tykkere end for eksempel leggins af bomuld. For mig er dette ideelt, især i køligere måneder, da jeg plejer at blive kold hurtigt.

Konklusion

Styrken ved dette sæt er den flotte pasform, fleksibilitet, slidstyrke og stilfulde design. Til de fleste afslappede former for yoga, er dette outfit fantastisk. For mere dynamiske stilarter vil jeg kun anbefale det, hvis du foretrækker varmere tøj eller gerne vil være udendørs. For de mere varmblodede og for dem, der nemt overophedes, ville jeg i stedet gå efter tøj fremstillet af lettere materialer. Alle andre vil få stor fornøjelse med dette sæt fra super.natural. Jeg går ikke tilbage til måtten uden det!

Funktion0%
Værdo for pengene0%
Kvalitet0%
Design0%
Innovation0%