Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Injinji

3 Produkter
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Sunde og glade fødder med Injinji

Et aktivt liv kræver gode beklædningsdele. Med produkter fra Injinji er du sikret sunde og glade fødder. Injinji Run NuwoolIsær er producenten kendt for sine mange tåstrømper, der øger din komfort, hvoraf vi på CAMPZ har samlet et stort udvalg af de smarte modeller.

Injinji skaber komfort i hverdagen

Californiske Injinji har siden 1999 arbejdet på højtryk for at forbedre oplevelsen for aktive sportsfolk og personer, der ikke vil gå på kompromis med deres påklædning i dagligdagen. Den amerikanske virksomhed har siden opstarten gjort det til sin altoverskyggende mission at designe og producere dele, der resulterer i sunde og glade fødder. Ønsket er at bidrage til at skabe mere komfort i hverdagen og alt det via innovative løsninger og en klar vision. Det er af den grund, at vi på CAMPZ er stolte af at kunne præsentere dig for et stort udvalg af produkter fra den dygtige og passionerede producent.

Innovative strømper

Injinji har lanceret et stort sortiment af lækre og innovative tåstrømper, der giver dig forøget performance og bedre resultater. Strømperne henvender sig til dig, der lever et aktivt liv og holder af udendørsaktiviteter såsom vandring, mens mange modeller ligeledes kan bruges til almindeligt hverdagsbrug. Alle strømpemodeller er lavet af bløde og lette kvalitetsmaterialer, der skaber komfort langt ud over det sædvanlige og sørger for, at du kommer godt igennem dagen – selv når det går hektisk for sig. Det banebrydende design holder dine tæer adskilte, hvorfor du undgår unødige gener som fugtige tæer, der sidenhen kan føre til vabler.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!