CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Injinji

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Sunde og glade fødder med Injinji

Et aktivt liv kræver gode beklædningsdele. Med produkter fra Injinji er du sikret sunde og glade fødder. Injinji Run NuwoolIsær er producenten kendt for sine mange tåstrømper, der øger din komfort, hvoraf vi på CAMPZ har samlet et stort udvalg af de smarte modeller.

Injinji skaber komfort i hverdagen

Californiske Injinji har siden 1999 arbejdet på højtryk for at forbedre oplevelsen for aktive sportsfolk og personer, der ikke vil gå på kompromis med deres påklædning i dagligdagen. Den amerikanske virksomhed har siden opstarten gjort det til sin altoverskyggende mission at designe og producere dele, der resulterer i sunde og glade fødder. Ønsket er at bidrage til at skabe mere komfort i hverdagen og alt det via innovative løsninger og en klar vision. Det er af den grund, at vi på CAMPZ er stolte af at kunne præsentere dig for et stort udvalg af produkter fra den dygtige og passionerede producent.

Innovative strømper

Injinji har lanceret et stort sortiment af lækre og innovative tåstrømper, der giver dig forøget performance og bedre resultater. Strømperne henvender sig til dig, der lever et aktivt liv og holder af udendørsaktiviteter såsom vandring, mens mange modeller ligeledes kan bruges til almindeligt hverdagsbrug. Alle strømpemodeller er lavet af bløde og lette kvalitetsmaterialer, der skaber komfort langt ud over det sædvanlige og sørger for, at du kommer godt igennem dagen – selv når det går hektisk for sig. Det banebrydende design holder dine tæer adskilte, hvorfor du undgår unødige gener som fugtige tæer, der sidenhen kan føre til vabler.