CAMPZ - Camping & outdoorshop
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
INOOK – Sneskoenes mester
INOOK blev i 1994 grundlagt af den franske ”snesko-pave”, Jean Claude Bibollet. Udviklingen af talrige teknologier, som f.eks. den patenterede, automatiske glidesikring, blev starten på mærkets histore. INOOK er i dag en af verdens førende producenter af snesko. Det moderne design og suveræne komfort har i magne år overbevist ægte vintersportsudøvere over hele verden. Alle snesko fra INOOK gennemgår den strengeste kvalitets- og sikkerhedskontrol, og hver sneskos funktionalitet og materialekvalitet bliver testet inden forsendelse. Udover et stort udvalg af snesko omfatter vores INOOK-sortiment også flere forskellige teleskopstave.

INOOK

2 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • rød
  • hvid
  • sort

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
INOOK OXL Snesko with Bag, hvid/sort
INOOK OXL Snesko with Bag, hvid/sort hvid/sort
INOOK
OXL Snesko with Bag, hvid/sort
Vejl. udsalgspris 1.559 DKK 699 DKK
gratis forsendelse
  • Versioner: EU 34-42
- 55 %
INOOK Kid Sko til sne Børn, rød/sort
INOOK Kid Sko til sne Børn, rød/sort rød/sort
INOOK
Kid Sko til sne Børn, rød/sort
Vejl. udsalgspris 659 DKK 219 DKK
  • Versioner: EU 26-33
- 66 %

INOOK – sikkert fodfæste i sneen

Siden år 2000 har sneentusiaster over det meste af verden kunnet få fat i snesko fra INOOK. Mærket er fransk og vækker stor glæde alle steder, hvor der ligger sne. I Danmark sker det som bekendt ikke hvert år, men når de hvide krystaller endelig drysser ned fra oven, så mangler man lige præcis noget vinterfodtøj på fransk maner. Den gode nyhed er, at du finder et udvalg fra INOOK på CAMPZ, så du kan få dit helt eget par hjem i vintergarderoben. Mange danskere ynder desuden at rejse til snefyldte byer i resten af Skandinavien eller til Sydeuropas bjerge, hvor der i den grad er brug for snesko. Mærket har et godt omdømme i bjergrige egne, hvor det vælter ned med sne om vinteren. Det giver også de bedste betingelser, når skoene skal testes. Ikke blot medarbejderne, men også professionelle snevandrere bruger skoene. Og du kan nu tilslutte dig fanskaren. Snesport er bare sjovere iført det rette fodtøj. Du kan for en gangs skyld lægge skiene lidt på hylden og prøve noget nyt. Skisport er sjovt, men det er skivandring også. INOOK OdysseySkoene fra det franske mærke er beregnet til ture under vinterlige forhold, og husk stave, som du naturligvis også finder i vores webshop.

Masser af snevandring med INOOK

Hos INOOK har man brugt årtier på at designe og udvikle de populære snesko. Det betyder også, at du i dag får fingrene i noget innovativt fodtøj, som får dig frem over stepperne – naturligvis med masser af sne under fødderne. Skoene består af en bådformet yderform, der på en måde minder om et lille snowboard. Vinklen på snuden er 45 grader, så du nemmere glider igennem sneen. Men fortvivl ikke, for du skal nok stå fast! Sneskoene er naturligvis forsynet med pigge og modhager, som sikrer et stabilt greb i underlaget. Derudover er fleksible materialer med til at sikre en perfekt pasform, så du samtidig også kan begive dig afsted med ergonomi i fokus. Vinklen og fleksibiliteten sørger for mere naturlige skridt og bevægelser – modsat helt flade snesko, der kan medføre ømhed i fødderne. Det smarte og funktionelle skifodtøj fra INOOK kan indstilles på mange måder takket være stropper og spænder, så du kan opnå den optimale pasform om fødderne. En smart detalje er glideren på skoenes hæle, som gør det muligt at indstille skostørrelsen. Dermed kan du eksempelvis købe et par sko, som kan bruges af alle fra størrelse 34-42. Der er snesko til hele familien – lige fra størrelse 26 til 47, samt vægtklasser fra 10 til 200 kilo, så nyd sneaktiviteter på en ny og sjov måde.