Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

inov-8

112 Produkter
inov-8

inov-8 - innovation er vejen frem

inov-8 blev grundlagt i 2003, men er trods denne unge alder allerede et af de førende mærker inden for all-terrain sko, beklædning og udstyr. I mere end 60 lande udbyder inov-8 deres kvalitetsbetonede og innovative løbesports- og højydelsesudstyr.

Sko fra inov-8
Sorter efter
 
Side 1 af
2

Til løb i alle afskygninger

Der skal ikke megen løbetræning til, inden man begynder at kunne mærke en positiv forskel. Så snart man er godt oppe i omdrejninger og er kommet i form, begynder man også at tænke i nye udfordringer. Man tænker i nye baner – bogstaveligt talt – så man kan variere sin træning. Variation er nemlig lig med stimulans samt optimerende resultater, der igen munder ud i motivation. Med britiske inov-8 får du et sportsmærke, som du altid kan vende tilbage til, uanset dine løbemønstre og specifikke interesser. Selvom det blev startet i 2003, har det allerede opbygget en kæmpe fanskare internationalt, da kvaliteten er værd at vende sig om efter.

Høj-performance produkter, der giver ekstra tænding

Der er en helt særlig og nærliggende grund til, at dette engelske mærke har valgt at kalde sig inov-8. inov-8 Race UltraDet er nemlig en kreativ sammentrækning af ordet ‘innovate’ – og er der noget, som mærket står for, så er det netop innovation. Med flere teknologiske nyskabelser og forbedringer indenfor moderne sportsmode er det et prædikat, der altid gennemsyrer alle processerne. Mange forbinder det med et modeord, men her får du fuld innovation for alle pengene. Med en varieret og alsidig produktpalet finder du sportssko og udstyr til mange forskellige løbeformer. Det er løbesko til ture på asfalt, sko til trailrunning, multi-terrain eller til ekstremløb. Fælles for dem alle er de yderst velsiddende designs samt de innovative finesser, der sikrer dig en perfekt løbetur uanset underlag og terræn.

inov-8 baner vejen for dine løbeture

Heldigvis har inov-8 valgt at udvide sortimentet med forskelligt træningstøj og tilbehør. Dermed kan du iklæde dig komplette looks, så du opnår et topskarpt outfit, der hjælper dig endnu mere på vej mod nye løbemål. Først og fremmest kan du vælge et par nye løbesko, hvad enten det er til træning eller konkurrencer, og så supplere op med andet udstyr, når behovet er der. Skoene er kendetegnet ved ord som lethed, stødabsorbering, åndbarhed, pasform og funktionalitet. Så se frem til masser af givende og komfortable løbeture på både det ene og det andet underlag.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!