Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Isbjörn

84 Produkter
ISBJÖRN
Isbjörn

ISBJÖRN of Sweden – Den bedste vejrbeskyttelse for børn.

At bevæge sig i naturen, opdage og prøve nye ting af udenfor er indbegrebet af det at være barn, og hertil er det nødvendigt med højkvalitets outdoortøj. Grundlæggerne Maria Frykman Forsberg og Camilla Schmidt ønskede at bevare et friluftsliv med sine børn, men der fandtes på daværende tidspunkt ikke noget fornuftigt og funktionelt outdoortøj til børn som kunne indfri deres behov. Derfor startede de i 2005 firmaet Nordic KidsWear AB og siden har de produceret holdbart og børnevenligt outdoortøj under navnet ISBJÖRN.

Sorter efter
 
Side 1 af
2

Alle børn fra 0-14 år – se med her!

Der er en isbjørn på vej hjem til dig – i hvert fald symbolsk – for dette svenske tøjmærke har netop døbt firmanavnet ISBJÖRN. Det er et farligt dyr, der beskytter sine unger på effektiv vis, og samtidig ser den alligevel dejlig og blød ud. Disse ting er en del af designfilosofien bag kollektionerne, der byder på børnetøj til outdoorbrug. Det er beklædningsgenstande i alle afskygninger, så børn i alderen 0 til 14 år kan blive klædt isoleret, beskyttende og komfortabelt på i al slags vejr. Hele mærket blev startet af to veninder, som efter de selv havde født ikke kunne finde noget tilfredsstillende tøj. Og hvad gør man så? Man tager naturligvis tingene i egen hånd og skaber sit eget mærke, hvilket blev startskuddet til ISBJÖRN. Det er blevet en stor succes takket være en innovativ designtilgang, som betyder forskellige typer af membraner, hvor især det populære ”polartec” har gjort stort indtryk på outdoor-verdenen. Hvad enten der er tale om ”classic micro”, der er et tyndt fleece-materiale, som holder på varmen, ”thermal pro” der også holder på varmen og samtidig er vandafvisende, eller den tredje mulighed kaldet ”wind pro”, der er ekstrem åndbar og vindtæt. Isbjörn CarvingDisse tre ting er blot et lille udsnit af de mange elementer, der indgår i kollektionerne. Så glæd dig til at sende dine børn ud ad døren - blødt og varmt klædt på.

Lad børn opholde sig ude uanset vejrtype

Der er masser af muligheder for at forkæle sine børn. Der behøver ikke altid at stå gadgets på ønskesedlen, for tøj og tilbehør er også vigtigt og ønskværdigt. Hos ISBJÖRN er man med på moden, for børn ved godt, hvad de vil have. Det er øjnene, der ser, og de stimuleres på bedste vis med disse alsidige og fleksible kollektioner i en bred palet af farver og mønstre. Hele familiens børn kan nyde godt af tøjets kvaliteter, for regnvejr, blæst, snevejr, og hvad man ellers oplever, skal der dæmmes op for. Det er dog intet problem, for kollektionerne fra ISBJÖRN byder på alt, hvad man har brug for fra inderst til yderst. Særligt overtøj af enhver art er en af mærkets signaturer, hvad enten det er regntøj, vinterjakker, fleecejakker, dunjakker eller lignende. Det er dog ikke kun efterår og vinter, som er de primære årstider, for man finder også svømmetøj til sommerbrug. Derudover er udbuddet proppet med tilbehør i form af sokker, huer, handsker og meget mere.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!