Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Klar til nye udsigter - Hav udstyret klar til nye minder

Isbjörn

Multisporters By Nature
Det er ingen hemmelighed, at børn elsker at lege i det fri og udforske naturen. Derfor er det vigtigt, at alle unge eventyrere har det bedst mulige udendørstøj. Siden 2005 har det svenske livstilsmærke ISBJÖRN designet tøj, der gør det muligt for børn at få det meste ud af at være udenfor. Virksomheden udvikler produkter, der maksimerer udendørsoplevelsen og er bæredygtige, miljøvenlige og fri for farlige kemikalier. Det funktionelle og holdbare tøj er lavet af genbrugsmaterialer og er så robust, at det nemt kan videreføres til fremtidige generationer. ISBJÖRN, for børn og miljøet.

Beklædning

Nyheder fra ISBJÖRN

Bæredygtighed - De 4 R'er

REDUCE: ISBJÖRN er forpligtet til at holde mængden af nye produkter, du har brug for til dine outdooraktiviteter, til et minimum. Når færre produkter købes, skal færre produkter produceres. Det betyder mindre forurening, mindre affald og mindre handelstrafik.

REUSE: Som specialist i børnetøj lægger ISBJÖRN særlig vægt på at producere slidstærke og langtidsholdbare produkter, som er designet til genanvendelse. Ved at overføre tøjet til kommende generationer, skal der produceres færre nye produkter, hvilket således er til stor gavn for miljøet.

REPAIR: Tøj fra ISBJÖRN er meget robust og holdbart. Men hvis noget går i stykker, kan de fleste produkter repareres. I sådanne tilfælde tilbyder ISBJÖRN sine kunder en reparationstjeneste. Dette forhindrer, at produkter bortskaffes for tidligt og unødigt erstattes af nye.

RECYCLE: Hvert produkt har en begrænset levetid og vil på et tidspunkt blive ubrugelig. ISBJÖRN forsøger, når det er muligt, at genbruge brugt tøj og genbruge materialer for at minimere brugen af nye ressourcer og dermed beskytte miljøet.

Isbjörn

86 Produkter
Sorter efter
 
Side 1 af
2

Alle børn fra 0-14 år – se med her!

Der er en isbjørn på vej hjem til dig – i hvert fald symbolsk – for dette svenske tøjmærke har netop døbt firmanavnet ISBJÖRN. Det er et farligt dyr, der beskytter sine unger på effektiv vis, og samtidig ser den alligevel dejlig og blød ud. Disse ting er en del af designfilosofien bag kollektionerne, der byder på børnetøj til outdoorbrug. Det er beklædningsgenstande i alle afskygninger, så børn i alderen 0 til 14 år kan blive klædt isoleret, beskyttende og komfortabelt på i al slags vejr. Hele mærket blev startet af to veninder, som efter de selv havde født ikke kunne finde noget tilfredsstillende tøj. Og hvad gør man så? Man tager naturligvis tingene i egen hånd og skaber sit eget mærke, hvilket blev startskuddet til ISBJÖRN. Det er blevet en stor succes takket være en innovativ designtilgang, som betyder forskellige typer af membraner, hvor især det populære ”polartec” har gjort stort indtryk på outdoor-verdenen. Hvad enten der er tale om ”classic micro”, der er et tyndt fleece-materiale, som holder på varmen, ”thermal pro” der også holder på varmen og samtidig er vandafvisende, eller den tredje mulighed kaldet ”wind pro”, der er ekstrem åndbar og vindtæt. Isbjörn CarvingDisse tre ting er blot et lille udsnit af de mange elementer, der indgår i kollektionerne. Så glæd dig til at sende dine børn ud ad døren - blødt og varmt klædt på.

Lad børn opholde sig ude uanset vejrtype

Der er masser af muligheder for at forkæle sine børn. Der behøver ikke altid at stå gadgets på ønskesedlen, for tøj og tilbehør er også vigtigt og ønskværdigt. Hos ISBJÖRN er man med på moden, for børn ved godt, hvad de vil have. Det er øjnene, der ser, og de stimuleres på bedste vis med disse alsidige og fleksible kollektioner i en bred palet af farver og mønstre. Hele familiens børn kan nyde godt af tøjets kvaliteter, for regnvejr, blæst, snevejr, og hvad man ellers oplever, skal der dæmmes op for. Det er dog intet problem, for kollektionerne fra ISBJÖRN byder på alt, hvad man har brug for fra inderst til yderst. Særligt overtøj af enhver art er en af mærkets signaturer, hvad enten det er regntøj, vinterjakker, fleecejakker, dunjakker eller lignende. Det er dog ikke kun efterår og vinter, som er de primære årstider, for man finder også svømmetøj til sommerbrug. Derudover er udbuddet proppet med tilbehør i form af sokker, huer, handsker og meget mere.