Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Isbjörn

Multisporters By Nature
Det er ingen hemmelighed, at børn elsker at lege i det fri og udforske naturen. Derfor er det vigtigt, at alle unge eventyrere har det bedst mulige udendørstøj. Siden 2005 har det svenske livstilsmærke ISBJÖRN designet tøj, der gør det muligt for børn at få det meste ud af at være udenfor. Virksomheden udvikler produkter, der maksimerer udendørsoplevelsen og er bæredygtige, miljøvenlige og fri for farlige kemikalier. Det funktionelle og holdbare tøj er lavet af genbrugsmaterialer og er så robust, at det nemt kan videreføres til fremtidige generationer. ISBJÖRN, for børn og miljøet.

Beklædning

Nyheder fra ISBJÖRN

Bæredygtighed - De 4 R'er

REDUCE: ISBJÖRN er forpligtet til at holde mængden af nye produkter, du har brug for til dine outdooraktiviteter, til et minimum. Når færre produkter købes, skal færre produkter produceres. Det betyder mindre forurening, mindre affald og mindre handelstrafik.

REUSE: Som specialist i børnetøj lægger ISBJÖRN særlig vægt på at producere slidstærke og langtidsholdbare produkter, som er designet til genanvendelse. Ved at overføre tøjet til kommende generationer, skal der produceres færre nye produkter, hvilket således er til stor gavn for miljøet.

REPAIR: Tøj fra ISBJÖRN er meget robust og holdbart. Men hvis noget går i stykker, kan de fleste produkter repareres. I sådanne tilfælde tilbyder ISBJÖRN sine kunder en reparationstjeneste. Dette forhindrer, at produkter bortskaffes for tidligt og unødigt erstattes af nye.

RECYCLE: Hvert produkt har en begrænset levetid og vil på et tidspunkt blive ubrugelig. ISBJÖRN forsøger, når det er muligt, at genbruge brugt tøj og genbruge materialer for at minimere brugen af nye ressourcer og dermed beskytte miljøet.

Isbjörn

119 Produkter
Sorter efter