CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
null
Ivanhoe – Swedish Knitwear Tradition since 1946
Ivanhoe of Sweden producerer funktionel, miljøvenlig fritidsbeklædning til forår/sommer og efterår/vinter, og udvikles og fremstilles i Gällstad, Sverige. Midt i en storslået og smuk natur blev virksomheden grundlagt i 1946, af blandt andre Martin Göthager. I dag er det tredje generation, der driver Ivanhoe of Sweden. Mærket er kendt for innovative jakker, trøjer og tilbehør, der hovedsagelig er fremstillet af fåreuld, men merinould spiller også en stor rolle.

Ivanhoe of Sweden

1 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

Størrelse

  • S
  • XL

Farve

  • grå

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Ivanhoe of Sweden Pulsar Windbreaker nederdel kort Damer, grå
Ivanhoe of Sweden Pulsar Windbreaker nederdel kort Damer, grå grå
Ivanhoe of Sweden
Pulsar Windbreaker nederdel kort Damer, grå
Vejl. udsalgspris 1.329 DKK Fra 389 DKK
  • Versioner: EU 36EU 42
- 70 %
UDSALG

Blød og varm beklædning fra Ivanhoe of Sweden

I outdoor-branchen fremstilles der rigtig meget funktionelt tøj i eksempelvis nylon og polyester, som har nogle særlige kvaliteter. Men der er også plads til naturlige materialer i form af uld og økologisk bomuld. De naturlige af slagsen har Ivanhoe of Sweden anvendt i årtier, for mærket blev grundlagt i 1946. I dag ejes det af anden generation med de tre sønner ved roret. De arbejder stadig ud fra traditionelle opskrifter og ægte håndværk, men har tilpasset sig tidens behov for moderne teknologi. Dermed kombineres fortid og nutid – med alt det bedste fra begge tider. Når du investerer i lækkert tøj fra Ivanhoe of Sweden hos CAMPZ får du items, som primært er fremstillet i hjemlandet Sverige. De gør en dyd ud af at holde produktionen på egen jord, helt i tråd med den autenticitet og kvalitet, som mærket står for. Kollektionerne er designet til folk, der elsker en aktiv fritid hele året rundt. Der tilbydes nemlig både en forår-/sommer- og en efterår-/vinter-kollektion. Ivanhoe of Sweden MattisDermed kan du med glæde og komfort nyde godt af de bløde materialer, hvad enten det er som yderste lag, eller som isolerende mellemlag.

Ivanhoe of Sweden -uld i alle afskygninger

Uld er hovedmaterialet i kollektionerne fra Ivanhoe of Sweden. Noget af tøjet er fremstillet i 100 % kogt uld af den fineste slags fra leverandøren Schoeller, der er yderst erfaren og anerkendt i uld-branchen. De anvender også sammensætninger med 80 % lamme-uld kombineret med 18 % polyamid og 2 % lycra, der hvor strækbarhed behøves. Naturligvis findes der også et bredt sortiment med beklædningsdele fremstillet i eksklusiv merinould, som generelt er svært at få fat i. Valget af uld som hovedmateriale er særdeles velgennemtænkt, når der skal designes jakker, hoodies, skjorter og T-shirts. Uld er nemlig et levende materiale, som automatisk tilpasser sig din kropstemperatur. Når det er varmt t absorberer det sved og fugt og leder det væk fra huden og ud på overfladen, så du ikke bliver klam på kroppen. Når det er koldt, sørger masser af mikroskopiske luftlommer for, at der holdes på varmen. Derudover kan uld tåle regnvand og selvom det er vådt, er det stadig i stand til at holde dig varm. Desuden er uld antibakterielt samt genanvendeligt, så det er ikke svært at forstå, hvorfor Ivanhoe of Sweden valgte naturlige materialer, da de startede egen fritidstøjsproduktion for mere end 70 år siden.