Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Jill Sport

1 Produkt
Kategorier
JILL SPORT fra A-Z
  1. Accessories
  2. Solbriller & goggles
Pris i kr.
Jill Sport

Jill Sport - sportsbriller til udendørssport

De ergonomisk og aerodynamisk formede sportsbriller kombinerer funktionalitet, innovative teknologier og sofistikeret design. Brillerne er lette og giver perfekt udsyn under udendørs sportsaktiviteter. Takket være det interne optiske klipskoncept er de også egnede som receptbriller.

Sorter efter
Side 1 af
1

Solbriller til al slags sport

Udendørssport er altid påvirket af vejrforholdene, og noget så simpelt som skarpt lys kan sommetider gøre det svært at dyrke sin foretrukne sportsgren. Det er dog et problem, som det østrigske mærke Jill Sport på fornemmeste vis har gjort noget ved. Jill Sport J-SP300Deres funktionelle sportsbriller kan på grund af deres innovative design bruges til alle sportsaktiviteter. Selv af dem som går med briller til daglig ved hjælp af deres indre optiske klipskoncept, som nemt tilpasses dine styrkeglas og derfor også kan bruges som receptbriller. Os hos CAMPZ garanterer, at du har perfekt udsyn i alle situationer, uanset om du er normal-, lang- eller nærsynet.

Behagelige briller til de mest krævende træninger

Hos CAMPZ har vi noget til enhver sportsgren, og solbrillerne fra Jill Sport passer til et hav af forskellige aktiviteter. Uanset hvilken sport, du foretrækker, så betyder brillernes ergonomiske og aerodynamiske form, at du er sikret høj komfort selv efter mange timers brug. Det fleksible stel tilpasser sig dit ansigt, og kombineret med dets lette vægt bliver det hurtigt et par briller, som du helt glemmer, at du har på.

Mere end blot et flot ydre

Briller fra Jill Sport byder ikke kun på intelligent design, men også et flot udseende. Det er dog ikke stil frem for substans. Glassenes forskellige farver er ikke tilfældige, og det betyder rent faktisk noget. De rødlige og gullige nuancer øger nemlig kontrasten i dine omgivelser. Så når du suser af sted på din cykel eller bevæger dig hurtigt, så kan det godt svare sig at benytte brilleglas, der hurtigt lader dig fange detaljerne på de ujævne stier eller klipper omkring dig. Derimod er de neutrale farver gode på veje eller på overflader, hvor der ikke venter for mange overraskelser. De briller, vi har på CAMPZ, kan bruges til lige den sportsgren, som du elsker.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!