Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Julbo

309 Produkter
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Julbo

Julbo – Endnu bedre udsyn i naturen

Det franske mærke Julbo har en lang historie bag sig. Allerede i 1888 fremstillede mærket, grundlagt af Jules Baud, briller på recept, og fra begyndelsen af det 20. århundrede blev der fremstillet glas til krystalsøgere, inden de specialiserede sig i bjergbestigning. Gennembruddet for Julbo kom med udviklingen af modellen Vermont i 1950. Julbo har længe været førende inden for øjenbeskyttelse til ekstreme situationer. I årenes løb er udvalget af briller fra eksperten blevet udvidet og dækker mange udendørs sportsgrene.

Sorter efter
 
Side 1 af
6

Hoved- og øjenbeskyttelse fra Julbo

Tiden skal spoles tilbage til 1888 for at finde startskuddet til Julbo. Der er sket meget hos det franske mærke siden dengang, hvor man fremstillede briller til bjergarbejdere på jagt efter krystaller. De mere end 130 års erfaring er brugt yderst effektivt, så du i dag kan få fingrene i solbriller til mange forskellige aktiviteter. Firmaets beliggenhed nær et bjergrigt område i Frankrig er lig med øjenbeskyttelse til snesportsaktiviteter. Det betyder en lang række briller, som kan bruges til både skisport og snowboard. Brillerne er designet så de kan modstå de forskellige elementer i højderne, hvilket blandt andet betyder dugfri glas. Derudover er brillerne naturligvis forsynet med UV-beskyttelse, så du undgår de skarpe stråler og refleksioner i sneen. Et bredt, skarpt og klart synsfokus er medvirkende til at give dig et godt udsyn, når det går ned ad løjperne. Julbo er mere end briller. I det hele taget har man fokus på øjenbeskyttelse, og derfor bliver du også klædt på til andre sportsgrene. Mærket er nemlig lig med solbeskyttelse til rigtig mange sportsgrene samt til fritidsbrug. Udover bjergsportsgrene tilbyder man også solbriller til brug på havet, hvor solen er hård og giver skarpe spejlinger på havoverfladen.Julbo Vermont Classic Spectron 3CF Så hvad enten du begiver dig afsted i højderne eller til vands, er du sikret et klart syn samt fuld beskyttelse mod vind og vejr.

Julbo er en del af din sikkerhed i det fri

Hvis ikke du er ude at stå på ski eller sejle, så fortvivl ikke. Julbo dækker endnu flere sports- og fritidsaktiviteter. Du finder eksempelvis et bredt udvalg af cykelbriller. De er kendetegnet ved et aerodynamisk design samt et meget bredt udsyn, der giver dig et klart og fuldt overblik over asfalten. Elsker du at løbe, finder du naturligvis også solbriller til den type sport. Her er der ligeledes tænkt på aerodynamik samt UV-beskyttelse, så du kan se klart i alle årstider. Julbo har også designet en kollektion af solbriller til fritidsbrug, hvor der især er fokuseret på designet. Det er solbriller, som er elegante, men som stadig har et sporty twist, der er kendetegnende for alle mærkets produkter. Børn skal også beskyttes, og de kære små har man også tænkt på med en kollektion bestående af små briller med fleksible brillestænger, der sikrer en god pasform. I det hele taget er mærket kendt for sine lette kvalitetsmaterialer, komfort, UV-beskyttelse og et klart udsyn, så dine øjne beskyttes perfekt under sportsaktiviteter og i fritiden. Du har også mulighed for at stifte bekendtskab med mærkets udvalg af skihjelme, som ligeledes er tilgængelige på CAMPZ.


Brug for hjælp?
Lukket telefonlinje
Flere informationer
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!