Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Kaikkialla

1 Produkt
Kategorier
Pris i kr.
Kaikkialla

Kaikkialla – Walk on the Wild Side

Kaikkialla udbygger outdoorverdenen med helt nye, spændende facetter. Bag mærkets produkter står der masser af fælles erfaring fra seks af Europas førende specialister indenfor outdoor- og rejseudstyr. Eurofamily, den internationale gruppe af eksperter fra fire lande, ved præcist, hvad der kræves for at optimere outdoorbeklædning og –udstyr. Gør hver dag til et eventyr, uanset hvor du er.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Indtag naturen i lækkert fritidstøj

Skal man have det optimale ud af gåture og sport i det fri, så betyder ens outfit alverdens. Der er stor forskel på at vandre afsted i et par jeans og en skjorte sammenlignet med et par løse fritidsbukser samt en matchende overdel. Bevægelsesfrihed er nøgleordet, og det får du ved at iklæde dig et look fra Kaikkialla. Dette innovative foretagende består af seks firmaer, der holder til i fire forskellige lande. Med hele seks medspillere til at dele viden og sparring, er der garanti for veludviklede produkter. Fritidstøj er firmaets kerneprodukt, men man byder også på forskellige typer af tilbehør. Her på CAMPZ finder du et varieret udvalg af beklædningsdele fra Kaikkialla, så både mænd og kvinder kan glæde sig til at komme ud i det fri og nyde et funktionelt outfit. Nutidens sports- og fritidsfolk stiller store krav til både funktionalitet og design, hvilket er noget, som dette tyske multimærke for længst er med på. Det betyder, at du med fordel kan bruge tøjet til hverdag og i fritiden.Kaikkialla Severi Grænserne i nutidens travle liv er flydende, og derfor er der behov for noget afslappende tøj i smarte designs, der både kan gøre sig i byen og i naturen.

Forkæl kroppen med tøj fra Kaikkialla!

Til både fritid og afslapning - Kaikkialla kan det hele! Det er tøjet, du trækker i, når du skal ud og vandre eller klatre, men det også tøjet, der gør sig fremragende til afslapning i teltet, campingvognen, hytten eller derhjemme i sofaen. Mærkets kollektioner med sportsbeklædning gør sig også godt til sportsgrene i lavere tempo og intensitet, som eksempelvis yoga hvor du igen har brug for et fleksibelt look. Elasticitet, åndbarhed og lette materialer er nogle af de elementer, der har gjort kollektionerne fra Kaikkialla populære. Dertil kan du lægge de friske designs, og du har den perfekte cocktail! I udvalget finder du komplette outfits, der tæller alt fra de inderste dele til overdele som yderste lag. Vælg mellem praktiske items som funktions-T-shirts og leggings samt forskellige typer af bukser og trøjer i lignende praktiske designs. Overtøj finder du også, hvad enten det er bløde fleecejakker, regnjakker eller andre former for beskyttende beklædning. Det er tøj, som får dig til at føle dig godt tilpas, og som hører til i enhver basisgarderobe. Dermed har du altid det rette tøj lige ved hånden, når du skal ud med ungerne, på svampejagt, fisketur, lave havearbejde eller dyrke forskellige former for sport.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!