Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Kamik

209 Produkter
Snesko fra Kamik
Kamik

Kamik - støvler fra Nordamerika

Den familieejede virksomhed Kamik har udviklet og produceret robust og vejrfast fodtøj til store som små i mere end 100 år i Canada. Under de ekstreme vejrforhold i Canada er Kamik fodtøj blevet gennemtestet til. Høj kvalitet og især den lange levetid for sandaler og vinterstøvler er specielt et stort fokus for Kamik.

Sorter efter
 
Side 1 af
4

Kamik vinterstøvler og sko

Kamik er et canadisk firma, der med mere end hundrede år i business, producerer noget af det mest eksklusive vinterfodtøj til herrer og damer. Med inspiration i den fantastiske canadiske natur, som netop er kendetegnet ved at byde på ekstreme vejrforhold, har brandet specialiseret sig i at designe og udvikle fodtøj, som netop giver en optimal beskyttelse mod kulde, sne og regn. Firmaet får funktionalitet, kvalitet og canadisk tradition enkelhed og rene linjer til at gå op i en højere enhed i hvert eneste af deres produkter. Det er fodtøj, som er lavet i moderigtige design, og som samtidigt giver en perfekt pasform og respekterer føddernes naturlige bevægeler.

En miljøbevidst virksomhed

Kamik blev grundlagt tilbage i 1897, og har lige siden fungeret som et familieforetagende. I dag har virksomheden hovedkontorer i Montreal. Firmaet har overlevet historiske høj- og lavkonjunkturer, har formået at være på forkant med markedstendenserne og samtidigt svare på kundernes behov. Kamik WaterbugDette i samspil med konstant innovation betyder, at virksomheden har fået opbygget en fantastisk ekspertise, der kommer kunderne til gode igennem produkterne. Kamik fører en socialt ansvarlig firmapolitik og er i den henseende stolte over, at 70 % af deres produktion foregår på egne installationer lokationer forskellige steder i Nordamerika. Den resterende produktion foregår i Kina og andre asiatiske lande. På denne måde er størstedelen af deres medarbejdere lokaltansat og tæller nu mere end 600 personer. Virksomheden støtter på den måde deres lokalsamfund i stedet for at flytte produktionen oversøisk, som så mange andre firmaer i tekstilbranchen har gjort de sidste årtier. Kamiks miljøbevidste firmapolitik kommer også til udtryk gennem deres anerkendte Recycling Program, og som har mere end 20 år på bagen. Herigennem opfordrer man forbrugerne til i stedet for at smide deres brugte Kamik fodtøj ud, at donere det til godgørenhed eller simpelt hen aflevere det tilbage til dem. De brugte sko inkluderes i genbrugssystemet i produktionen, og aktuelt set produceres over to millioner 100 % genbrugte støvler om året. Den grønne linje går igennem alle niveauer af produktionen og betyder for eksempel at: Kamik støvlesåler er lavet i genbrugte polyester og polyproben fibre, alle produkter, som laves på deres egne installations fabrikker kan genbruges, produktionen drives med hydraulisk energi, maskineriet køles med genbrugt vand, og listen af miljørigtige initiativer bliver ved. Med andre ord:, man kan være sikker på, ikke kun at få et produkt, som lever op til alle tænkelige kvalitetskrav og tekniske finesser, men også at produktet er lavet på en miljøvenlig og bæredygtig måde.

Fodtøj til de kolde tider

Kamiks vinterstøvler og vintersko er fremstillet med henblik på at klare de kolde temperaturer i Nordcanada og til tider ekstreme vejrforhold. Alle modeller i sortimentet er ekstremt holdbare og fremstillet til at skulle kunne holde til lidt af hvert. Kamik er også en garant for, at støvlerne holder formen og deres egenskaber år efter år. Et enkelt blik på støvlernes design bekræfter, at brandet også repræsenterer en hel stilart indenfor ekstrem-fodtøj. Selvom deres modeller gentagene gange er blevet kopieret af andre firmaer, så er det kun i de originale, at man finder den høje kvalitet og holdbarhed Udvalget i vinterstøvler er enestående, og materialerne, som de er lavet afi, har alle på forskellig vis specifikke avancerede tekniske egenskaber, som tilsammen giver en 100 % beskyttelse.Kamik Silverlake Materialerne inkluderer blandt andre det vandtætte GoreTex, Kamiks egne isolerende materialer såsom Thinsulate og ZYLEX, som holder på varmen, samtidigt med at være meget åndbart. Firmaet bruger derudover også specielt forarbejdet læder og nylonmaterialer, som sammen med forseglede syninger lukker 100 % af for vand. Men styrken ligger måske endnu mere i sålerne. Kamik bruger for eksempel resistente gummimaterialer såsom Iceglaw, et syntetisk gummimateriale, der forbliver fleksibelt i selv kolde temperaturer, og Iceblock-systemet, som er fine mikroglassfibre i sålerne med formålet at forbedre støvlens greb, når der er is og sne på vejene. Selvom Kamik fodtøj er designet til brug i ekstreme vejrforhold og naturområder, er det i ligeså høj grad blevet adopteret af byboerne som trendy støvler. De luksuriøse støvler signalerer overskud, og at man kun køber det bedste på markedet. Gode grunde til at Kamiks støvler:
  • Top kvalitet
  • Holdbare produkter
  • Mest værdi
Har man først prøvet Kamiks fodtøj, forstår man, hvorfor deres kunder vender tilbage. Der er tale om et af verdens bedste varemærker indenfor vinterfodtøj. Det komfortable design og støtten for fødderne falder i god jord hos de fleste. Hos Kamik får man mere end det, øjet kan se, man får beskyttelse, stil, velvære og er samtidigt i balance med naturen. Med Kamik støvler er du helt klar til at tage imod vinterens kulde.


Brug for hjælp?
Lukket telefonlinje
Flere informationer
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!