CAMPZ - Camping & outdoorshop
Nyd efterårets magiske vandreture

Kasper & Richter

1 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kasper & Richter Thermo Zip
Kasper & Richter Thermo Zip
Kasper & Richter
Thermo Zip
29 DKK

Kasper & Richter, producerer måle- og præcisionsinstrumenter til både stor og lille

Kasper & Richter har været i gang siden 1920 med præcisionsinstrumenter til at måle med. De første kunder kom fra industrien men siden har de udvidet såvel sortiment som kundebase. I betragtning at mange af disse er skabt til det aktive udendørsliv, har det været fuldstændig naturligt for CAMPZ at have deres produkter i vores sortiment. Du skal kunne vælge blandt de bedste brands, når du handler hos os. Også i forskellige prisklasser, så alle kan være med.

Fra svær industri til en plads i din vandretaske

Med bred erfaring fra de krævende situationer, hvor millimeter eller hundrededele af sekunder kan være forskel mellem succes og pinlig fiasko. Ja så kan du også være sikker på at instrumenterne du får i udvalget her, er både præcise og pålidelige. Dette uanset om du tager et af de moderne produkter, eller vælger et af de klassiske instrumenter. Digitalt eller analogt, resultaterne skulle gerne blive de samme. Her spiller vanlig tysk orden ind, så du kan stole på resultaterne uanset hvilket valg du træffer om type.Kasper & Richter On Tour Adaptere til dine elektriske enheder er bare et naturligt ekstra skridt at tage i forhold til at kunne holde dig, og dine enheder kørende selv steder hvor strømstikkene ser mere end almindeligt antikke ud og strømmen måske ikke er helt pålidelig.

Det kan være afgørende at være dygtig til én ting, frem for rimelig til mange ting

 Dagens smartphones kan mange ting, men vi ser endnu ikke orienteringsløbere løbe med mobilen som navigationsværktøj, og de er da heller ikke helt pålidelige når vi kommer ned på gangsti, fortov eller ud på skovstier. Her er det svært slå de gode, gammeldags kort og et pålideligt og solidt kompas, der netop er en af Kasper & Richters specialiteter. Du finder naturligvis også andre smarte løsninger og praktiske produkter som kan gøre din hverdag udenfor en smule nemmere og tryggere, eller gøre dig i stand til at rejse og opleve verden som du nu vil. Selv til brug i mørke, har de udviklet de første, smarte ansigtsmasker.

Kvalitet og præcision kan være afgørende når hundrededele af sekunder tæller

 Du skal selvfølgelig også kunne tage omgangstider og lignende på en pålidelig måde og her kan du også drage nytte af den erfaring med præcision som Kasper & Richter gennem årene har gjort til et kendetegn for deres produkter. I dag, 100 år efter virksomheden startede er det i øvrigt stadig en familievirksomhed, som fortsat holder fast i de traditioner og normer, som har bragt virksomheden hvor de er i dag. Samtidigt med at produkternes høje kvalitet bevares, er priserne stadig attraktive.