Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Katadyn 53 Produkter

Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Katadyn

Katadyn - Forplejning på farten

Katadyn blev først kendt på verdensplan for sine produkter til bærbar behandling af drikkevand. I dag fremstiller og distribuerer det schweiziske Katadyn Produkte AG også udstyr i catering-området til udendørs aktiviteter, ekspeditioner og katastrofehjælp.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Fra vand til drikkevand

Firmaet Katadyn er fra Schweiz og fremstiller catering-udstyr til outdooraktiviteter, katastrofehjælp og forskellige ekspeditioner. Uanset hvor i verden, du rejser hen, så er det trygt og sikkert at drikke vand, der er blevet filtreret af et af disse vandfiltre.

Rent vand er livsvigtigt

Hvis du er på ferie i udlandet og er usikker på, hvorvidt du kan drikke vandet, så er vores drikkeflasker med vandfiltre eller produkter med vandsterilisering produkter en nem løsning. Katadyn HikerFiltrene i drikkeflasken kan skiftes, så du aldrig behøver være bange for, at vandet ikke er helt rent. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du er på camping, backpacking, trekking, sejltur, cykelture eller en anden form for aktiv ferie. Der er ikke nogen grænser for, hvor du kan anvende Katadyn vandfiltre. Selv, når du finder en oase midt i Egypten, kan du roligt drikke vandet, og det samme gælder, hvis du kommer til en beskidt brønd i Afrika. Vi gør det sikkert for dig, at drikke det allermest nødvendige for din krop.

Forplejning på farten

Hvad enten, du er alene og mangler rent drikkevand, eller du har en hel familie eller arbejdsstab, du skal filtrere vand til, så kan de mange forskellige modeller let løse opgaven. Du kan f.eks. vælge:
  • Katadyn Combi Plus Vandfilter
  • Katadyn MyBottle Purifier drikkeflaske
  • Katadyn Mini Vandfilter
På CAMPZ.dk kan du også finde andet tilbehør til din ferie. Køber du mandag-fredag inden kl. 16.00, så afsender vi din bestilling samme dag. Du får dine varer hurtigt og nemt.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!