Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Katadyn

60 Produkter
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Katadyn

Katadyn - Forplejning på farten

Katadyn blev først kendt på verdensplan for sine produkter til bærbar behandling af drikkevand. I dag fremstiller og distribuerer det schweiziske Katadyn Produkte AG også udstyr i catering-området til udendørs aktiviteter, ekspeditioner og katastrofehjælp.

Sorter efter
 
Side 1 af
2

Katadyn – rent drikkevand over alt

Undgå at løbe tør for drikkevand, når du er ude og prøve kræfter med naturen i diverse outdoor-aktiviteter. Katadyn VarioDet er ikke nødvendigt at fylde rygsækken med massevis af vandflasker, der blot bidrager til at gøre det tungt og besværligt. Hos CAMPZ forhandler vi en række produkter fra Katadyn, så du nemt og sikkert hele tiden kan holde dig kørende på rent drikkevand. Katadyn er et schweizisk firma, der har specialiseret sig i at lave produkter til outdoor-aktiviteter, og til når man er på ude på vandet i længere tid. Og de er også leverandør af udstyr, hvis der skulle opstå et behov for katastrofehjælp et sted på jorden, hvor der er akut mangel på rent drikkevand. Deres princip går ud på at lave vand til drikkevand. Med et af de mange produkter, vi sælger her på siden fra Katadyn, er det muligt at få rent drikkevand, uanset hvor på jordkloden man befinder sig.

Vigtigt altid at kunne få rent drikkevand

Når man er udendørs og i gang, kan kroppen klare meget, men en ting man ikke kan undvære er rent drikkevand. Med et vandfilter fra Katadyn behøver du ikke frygte for at indtage vand, der ikke er rent. Du kan nemt skifte filter, og så er du rustet til både en aktiv ferie eller oplevelse i naturen. Du kan have det med på campingturen, eller hvis du har rygsækken over skuldrene og er af sted som backpacker. Vi fører et stort udvalg af drikkedunke og en masse forskellige typer filtre. Så uanset hvilket behov du har, kan du finde det rette produkt fra Katadyn her på siden.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!