CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
null
Katadyn - Forplejning på farten
Katadyn blev først kendt på verdensplan for sine produkter til bærbar behandling af drikkevand. I dag fremstiller og distribuerer det schweiziske Katadyn Produkte AG også udstyr i catering-området til udendørs aktiviteter, ekspeditioner og katastrofehjælp.

Katadyn

3 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • hvid
  • sort
  • sølvfarvet

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Katadyn Combi Filter Genopfyldningspakke 2 dele
Katadyn Combi Filter Genopfyldningspakke 2 dele
Katadyn
Combi Filter Genopfyldningspakke 2 dele
Vejl. udsalgspris 169 DKK 129 DKK
- 23 %
UDSALG
Katadyn Vario Vandfilter 2 dele, sølv
Katadyn Vario Vandfilter 2 dele, sølv sølv
Katadyn
Vario Vandfilter 2 dele, sølv
Vejl. udsalgspris 169 DKK 139 DKK
- 17 %
UDSALG
Katadyn Carbodyn Filterelement
Katadyn Carbodyn Filterelement
Katadyn
Carbodyn Filterelement
Vejl. udsalgspris 659 DKK 379 DKK
- 42 %
UDSALG

Katadyn – rent drikkevand over alt

Undgå at løbe tør for drikkevand, når du er ude og prøve kræfter med naturen i diverse outdoor-aktiviteter. Katadyn VarioDet er ikke nødvendigt at fylde rygsækken med massevis af vandflasker, der blot bidrager til at gøre det tungt og besværligt. Hos CAMPZ forhandler vi en række produkter fra Katadyn, så du nemt og sikkert hele tiden kan holde dig kørende på rent drikkevand. Katadyn er et schweizisk firma, der har specialiseret sig i at lave produkter til outdoor-aktiviteter, og til når man er på ude på vandet i længere tid. Og de er også leverandør af udstyr, hvis der skulle opstå et behov for katastrofehjælp et sted på jorden, hvor der er akut mangel på rent drikkevand. Deres princip går ud på at lave vand til drikkevand. Med et af de mange produkter, vi sælger her på siden fra Katadyn, er det muligt at få rent drikkevand, uanset hvor på jordkloden man befinder sig.

Vigtigt altid at kunne få rent drikkevand

Når man er udendørs og i gang, kan kroppen klare meget, men en ting man ikke kan undvære er rent drikkevand. Med et vandfilter fra Katadyn behøver du ikke frygte for at indtage vand, der ikke er rent. Du kan nemt skifte filter, og så er du rustet til både en aktiv ferie eller oplevelse i naturen. Du kan have det med på campingturen, eller hvis du har rygsækken over skuldrene og er af sted som backpacker. Vi fører et stort udvalg af drikkedunke og en masse forskellige typer filtre. Så uanset hvilket behov du har, kan du finde det rette produkt fra Katadyn her på siden.