Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Lækre fleecetrøjer - Behagelig & altid varm

KEEN

Keen er kendt som en producent af passende fodtøj til outdooraktiviteter. De multifunktionelle sko i nyeste design imponerer med innovationer, der er skræddersyet til aktive menneskers behov. EVA polstring gør, at alle Keen sko er yderst holdbare og yderst behagelige, selv på længere ture. Bakterier og dårlig lugt har ikke en chance med den indbyggede Microban teknologi. For at undgå skader på fødderne har Keen udviklet en specielt patenteret tåbeskyttelse.

Top kategorier af Keen

Se de nyeste produkter fra Keen

Lær mere om Keen

Ansvarlighed og innovation igennem natur.

KEEN er drevet af en passion for det mægtige friluftsliv og har derfor gjort ansvarlighed og værdibaserede produktion til deres mission. Virksomheden udvikler anvendelige og unikke produkter i god kvalitet og som er bæredygtigt og innovativt. KEEN's produkter gør det muligt at udforske i naturen.

Mærket forsøger hele tiden, at finde nye måder at reducere deres økologiske aftryk. Dette gøres blandt andet igennem miljø-venlig produktionsmetoder og ved at støtte non-profit organisationer og projekter, der beskytter mennesker og områder, som er involveret i produktionen. Formålet er at inspirere mennesker til at forbedre deres livskvalitet og opleve verden.

Keen

451 Produkter
Sorter efter