Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Keen

(271 Produkter)

  Pris (kr.)

  • -
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Sko fra Keen
Keen

Keen - Lette sko og komfort på vandreturen

Keen er kendt som en producent af passende fodtøj til outdooraktiviteter. De multifunktionelle sko i nyeste design imponerer med innovationer, der er skræddersyet til aktive menneskers behov. EVA polstring gør, at alle Keen sko er yderst holdbare og yderst behagelige, selv på længere ture. Bakterier og dårlig lugt har ikke en chance med den indbyggede Microban teknologi. For at undgå skader på fødderne har Keen udviklet en specielt patenteret tåbeskyttelse.

SORTER EFTER
Side1af
5
 
SORTER EFTER
Side1af
5

Keen udstyr billigst hos campz.dk

Keen er ungt progressivt hollands firma startet i 2003, som leverer kvalitetsfodtøj til voksne og børn. Produktudvalget inkluderer alt fra sko, støvler og sandaler til tasker og sokker.

Om varemærket

Det er kun ti år siden, at en flok unge friluftsentusiaster stilede et godt spørgsmål, - om en sandal kunne beskytte tæerne? Efter nogen tids søgen fandt de svaret, og det var Newport-sandalen. Det specielle ved Newport-sandalen var, at man lod sålen fortsætte højere op foran ved tæerne, også kaldet en ”overriding”. Sandalen blev sat i produktion, og et nyt varemærke så dagens lys under navnet Keen. Efter lanceringen gik der ikke lang tid, før sandalen var en dundrende succes. Keen TrezzoModellen var banebrydende, og det nye koncept har siden dannet grundlaget for en helt ny stil indenfor vandrefodtøj. Newport-sandalen, som var tiltænkt både at være en alternativ hverdagssandal ligesom specialiseret fodtøj til friluftslivet, gjorde det muligt for vandrefolket at bruge åbne sko i naturen uden at få smadret tæerne af sten, grus og trærødder. Varemærket er vokset støt siden da sideløbende med, at varesortimentet konstant er blevet større i udvalget af modeller og farver.
Deres firmaværdier bygger på ideen om at gøre op med den moderne hektiske livsform og en søgen efter en livstil, som giver rum til både arbejde, at have det sjovt og at vise omsorg. Firmaet kalder denne livstil et HybridLife, og dette slogan er samtidigt varemærkets mantra. Hos Keen mener man, at der skal være mere plads til at lege, til at have det sjovt, og det er denne tanke, der ligger bag designet og udviklingen af alle deres produkter. Virksomheden søger gennem deres filosofi at inspirere folk til at arbejde mindre og være mere ude i naturen, med andre ord: leve et HybridLife ligesom dem. Keen fører en stærk socialt ansvarlig og bæredygtig firmapolitik, som har været kendetegnende helt fra starten. Firmaet støtter en lang række non-profit organisationer, som arbejder med alt lige fra at få flere unge mennesker ud i naturen, naturbeskyttelse og til noget så konkret som at give cykler til marginaliserede børn. Hos Keen forsøger man at fremme respekten for naturen samtidigt med, at man ønsker at lave en holdningsændring mere generelt, at få folk til at indse, at livet ikke kun behøver at være stress og jag, men at man skal nyde nuet og naturen og ikke mindst, - have det sjovt.

Keens produkter

Keen er et innovativt firma, som hele tiden er på udkig nye og bedre materialer til deres produkter, og som udvikler smarte og funktionelle design således, at de kan blive ved med at sende revolutionerende fodtøj på markedet. Det aktuelle varesortiment inkluderer også rygsække og skuldertasker til daglig brug, udført i slidstærke og vandafvisende materialer. Firmaet har en lang liste af patenter på de materialer, som firmaets højtkvalificerede medarbejdere har udviklet. Fælles for alle materialerne er, at de er slidstærke og fleksible og kan holde kulde og vand 100 % ude. Keen Wanderer WPFor at nævne nogle af disse unikke materialer, så er KEEN.DRY eksempelvis et vandtæt og åndbart system, KEEN.KEY-TECH er et system, der får fleksibilitet til at forenes med stabiliteten i skoen, METATOMICAL FOOTBED DESIGN er et sålesystem, der sikrer en perfekt pasform og optimal støtte, AEGIS er et økologisk system der minimerer, lugten i fodtøjet, og KEEN.PROTECT er et system, der sikrer tåspidserne mod det uventede. Newport-sandalen, som fås til både damer og herrer, er stadig stjernen i et varieret og spændende udvalg af fodtøj. Alle sandaler fremstår i varemærkets unikke design, som nærmest er på forkant med tiden. De er lavet i blødt skin og leveres i smarte farver i alt fra brun til turkis. Udvalget af vandresko og støvler er ligeså enestående specielt for det tidsløse og smarte design kombineret med funktionalitet og total isolering. At bære sundt fodtøj er for Keen ikke ensbetydende med at være usmart, tværtimod, det rette design kan skabe nye trends indenfor skomoden. Ligegyldigt hvilken sko, man vælger, så er principperne de samme, alle produkter har en perfekt pasform og giver optimal komfort ved at respektere fodens naturlige bevægelser. Der er rigtig mange gode grunde til at vælge deres enestående fodtøj:
  • Trendy design
  • Naturlig pasform
  • Solide materialer
  • Gode priser
At bære fodtøj fra Keen er en livsstil, det er et HybridLife. Det er produkter, som er stilrene og moderigtige samtidigt med at være 100 % funktionelle i alle friluftsudskejelser. Med dette varemærke går du ikke fejl, det er simpelthen det rigtige valg.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling