Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Keen 244 Produkter

Sko fra Keen
Keen

Keen - Lette sko og komfort på vandreturen

Keen er kendt som en producent af passende fodtøj til outdooraktiviteter. De multifunktionelle sko i nyeste design imponerer med innovationer, der er skræddersyet til aktive menneskers behov. EVA polstring gør, at alle Keen sko er yderst holdbare og yderst behagelige, selv på længere ture. Bakterier og dårlig lugt har ikke en chance med den indbyggede Microban teknologi. For at undgå skader på fødderne har Keen udviklet en specielt patenteret tåbeskyttelse.

Sorter efter
 
Side 1 af
5

Dit fodtøj er afgørende for succes i naturen

Man kan have gode og dårlige oplevelser i det fri. Vejret og outfittet kan være medvirkende til humørsvingninger, men er man iklædt det rette look, så skal det nok gå alt sammen. Hos amerikanske KEEN har man valgt at fokusere på fodtøjet, da det er helt afgørende for en god oplevelse udendørs. Selvom mærket først startede op i 2003, så er folkene bag meget rutinerede. Man arbejder blandt andet sammen med asiatiske specialister samt italienske skomagere, og folk med årtiers erfaring fra blandt andet Nike har også valgt at arbejde videre hos KEEN. KEEN Versatrail WPDermed er mærket mere end rustet til at modstå de mange efterspørgsler fra alverdens vandreglade kunder. I dag vil forbrugerne nemlig vide alt om det fodtøj, de køber, og det er noget, som mærket sørger for er muligt. Blandt andet takket være marketing samt masser af oplysning og gennemsigtighed. Det er nemlig en hel videnskab at fremstille sko og støvler, hvor nutidens teknologi i kombination med autentisk håndværk sørger for, at dine fødder har det godt. Hos dette populære mærke arbejder man på tværs af brancher og grænser for altid at kunne tilbyde det mest opdaterede fodtøj på markedet.

Velbehag og masser af kilometer under fødderne med KEEN

Hos dette outdoor-mærke elsker man at være sporty og praktisk klædt på hver dag. Det indbyder nemlig til masser af sjov, motion og komfort. Derfor består kollektionerne fra KEEN også af alt fra vandrestøvler til sandaler, trekking-sko og mange andre modeller. Fælles for dem alle er de funktionelle og komfortable designs og materialer, der sørger for, at dine fødder ikke bliver trætte og ømme. Man går nemlig op i alle detaljerne lige fra åndbarhed og stødabsorbering til gel-puder og hurtigtørrende tekstiler. Mærkets mest kendte produkt er de beskyttende sandaler med ophævet forkant. Snuderne minder lidt om et par sikkerhedssko, og det er netop også meningen, at de skal beskytte tæerne. Man kan nemlig komme meget galt afsted, hvis man vandrer i åbne sandaler, hvor sten, grus, planter og mange andre ting i naturen kan skære og skade fødderne. Derfor tænker KEEN altid i sikkerhed og komfort på samme tid. Man er på forkant med turen, så du kan vandre igennem – uanset terræn og underlag. Dermed er der åbnet op for nye muligheder i naturen eller i byen, for mærket byder på alt fra specialdesignede vandresko til hardcore ture i det fri, men også på sporty hverdagssko, der egner så godt til en omgang sightseeing i byen.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!