Online cykelhandler
Find din gave her | Opdag nu

Keen Elsa

1 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

Skostørrelse

  • 38
  • 39

Farve

  • hvid
  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Keen Elsa IV Sneakers Damer, sort/hvid
Keen Elsa IV Sneakers Damer, sort/hvid sort/hvid
Keen
Elsa IV Sneakers Damer, sort/hvid
589 DKK 279 DKK
- 53 %
  • Versioner: US 8 | EU 38,5

Mærk forskellen med Keen Elsa

Keen har siden 2003 lavet sko, som gør en mærkbar forskel for dine fødder. Kernen af deres brand har siden begyndelsen bestået af dedikerede designere og producenter, som alle har fokus på at skabe de optimale bevægelsesforhold for dine fødder. De vil ikke bare lave endnu en sko. De vil lave den bedste sko, du nogensinde har brugt. De ved godt, at produktionen af sko har en effekt på miljø og klima. Dette er grunden til, at de hele tiden ser deres produktion efter i sømmene og minimerer deres aftryk. De vil ikke bare følge standarderne for bæredygtig produktion - de vil sætte dem!Keen Elsa III Kvalitet er altid i højsædet og det skinner absolut igennem i Keen Elsa kollektionerne.

Keen Elsa er for dig, som vil på urbane eventyr

 Keen Elsa er PFC-fri og indersålene er skabt med innovativ anti-lugt teknologi. Denne teknologi bruger ingen hårde kemikalier, men en teknologi fundet i naturen: Probiotika. Det nedbryder naturligt lugt fra sved, helt uden brug af tungmetaller eller farlige kemikalier. En af Keen's fem værdier er "caring". Dette rækker helt ud i naturen og ned i dine skosåler. Keen Elsa er lækre, komfortable sneakers og støvler, som nemt kan passes ind i enhver garderobe.

Hold varmen når kulden banker på

Det kræver noget ekstra af dine sko, at bære dig gennem det omskiftelige, skandinaviske vejr. Derfor er Keen Elsa støvler vandtætte og varme. De krammer sig om dine fødder og sikrer samtidigt dine fødders bevægelsesfrihed. Vil du ud og plukke bær eller svampe? Vil du på en længere vandretur? Eller vil du have en trofast støvle, som kan holde dig varm hele vinteren. Så har de støvlerne til dig! De elastiske paneler med GORE-TEX® er fleksible og sørger for at de er vandtætte, også i syningerne. Med vulkaniseret konstruktion og udtagelig indersål i fleece og PU, vil dine fødder forblive varme og komfortable. I tråd med deres fokus på bæredygtighed, er al deres læder LWG certificeret.

Til leg, til fest og til hverdag

Keen Elsa sneakers er lavet i canvas og er designet til fleksibel komfort. Det stilrene design og den slanke silhuet giver dig sneakers, som kan bruges til alle hverdagens mage begivenheder. Cleansport NXT™ giver dig naturligt, lugtfri såle og PU indersålene øger komforten. CAMPZ elsker alsidige sko, som ikke begrænser vores bevægelser. Vores fødder bærer os rundt livet igennem og derfor vil vi gerne vil dem noget igen. Det gør vi gennem gode, komfortable sko. Keen Elsa kollektionen gør præcist dette. Giv dine fødder en gave!