CAMPZ - Camping & outdoorshop
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat

Keen Hikeport

1 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

  • Børn 1

Skostørrelse

  • 24

Farve

  • grå

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Keen Hikeport Vent Sko Børn, grå
Keen Hikeport Vent Sko Børn, grå grå
Keen
Hikeport Vent Sko Børn, grå
Vejl. udsalgspris 699 DKK 269 DKK
  • Versioner: US 8 | EU 24
- 61 %

Keen Hikeport er skoene til den unge eventyrer

Alle veje fører til eventyr, når du er ung og går verden i møde for første gang. Keen har siden deres opstart i 2003 været dedikerede til at producere sko som understøtter alles bevægelser, især de unge. Keen er skabt af bevægelsesentusiaster, som brænder for optimeret bevægelse. Derfor har de skabt Keen Hikeport kollektionerne. Voksende fødder i konstant bevægelse har i særdeleshed brug for sko, som støtter dem. Disse alsidige vandresko er lavet til den unge eventyrer. Keen Hikeport 2 Sport Mid WPDet lige snit giver god bevægelsesfrihed og det smarte Quicklace lukkesystem giver støtte og sparer tid.

Gå verden i møde med støtte og komfort

En solid vandresko har brug for en god tåkappebeskyttelse. Disse vandresko har en stærk tå, de er vandtætte og PFC fri. Overdelene kommer i bæredygtig tekstil og har støddæmpende såle. I kombination giver dette en absolut lækker vandresko, som støtter alle de rigtige steder. De aftagelige indersåle har ECO Anti Odor teknologi, for en lugtfri sko i længere tid. For optimal komfort, er der fleece ved steder, som har brug for ekstra beskyttelse ved lang tids bevægelse. Keen passer på de unges fødder og på den jord, som de skal vokse op på. Derfor har de først og fremmest fokus på den bæredygtige produktion, fra design til produktion og transport. De støtter også adskillige humanitære organisationer, så de sætter et positivt aftryk på jorden. Når du vælger Keen Hikeport til de unge outdoor entusiaster, støtter du ikke bare deres evne til at udforske jorden. Du støtter også et brand, som gør deres ypperste for en bedre og mere bæredygtig jord.

En banebrydende sko med innovative teknologier

Keen er kendt for hele tiden at udvikle deres teknologier og forbedre deres allerede nærmest perfekte sko, kollektion efter kollektion. Keen Hikeport har KEEN.Dry og KEEN.Warm teknologier. KEEN.Dry er en åndbar og vandtæt membran, som lader fødderne ånde, uden at lade vandet trænge ind. KEEN.Warm er en teknologi baseret på bambus og giver dig en let isolation, som giver varme når du har allermest brug for det. CAMPZ består af outdoor-nørder. Vi elsker produkter, som har fokus på de unge. Det er vigtigt, at de får en god introduktion til naturen og får lov til at udforske den på bedste vis. Disse kollektioner gør præcist dette. Derudover kommer de i et væld af farver og looks. Så kan de unge udtrykke deres personlige stil, når de udforsker naturen. Skab endnu flere minder sammen, i komfortable, slidstærke og holdbare vandrestøvler.