CAMPZ - Camping & outdoorshop
Spar op til 60 %1 i End of Season-udsalget

Keen Solr

2 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

  • Herrer 2

Skostørrelse

  • 47

Farve

  • blå
  • sort

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 2
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Keen Solr Sandaler Herrer, blå
Keen Solr Sandaler Herrer, blå blå
Keen
Solr Sandaler Herrer, blå
Vejl. udsalgspris 519 DKK 279 DKK
  • Versioner: US 13 | EU 47
- 46 %
Keen Solr Sandaler Herrer, sort
Keen Solr Sandaler Herrer, sort sort
Keen
Solr Sandaler Herrer, sort
Vejl. udsalgspris 519 DKK 279 DKK
  • Versioner: US 13 | EU 47
- 46 %

Specialiseret fodtøj til oplevelser i vandet

Til de livslystne, der bruger vandet som udflugtsdestination eller til sport og aktivitet, finder I her hos CAMPZ.dk et udbud af særlige sko fra Keen SOLR kollektionen. Fodtøjet fås som sandaler, klipklappere og åndbare sko, der er specialfremstillet til ethvert formål, hvor fødderne har kontakt med våde overflader og vandets bund.Keen Solr Siden 2003 har Keen fremstillet unikke sko, og serien her er ingen undtagelse.

Formet til hav, ocean, sø og flod

Keen SOLR byder på fodtøj med forskellige ydrer, men som alle tjener formålet at sikre en bevægelsesfri og stabil oplevelse, når fødderne skal i kontakt med vanskelige våde overflader og underlag. Den flade, men også fleksible form frembringer i samspil med detaljer som veludførte Aquagrip-ydersåle en tætsiddende sko, der modvirker føddernes tendens til at skride hen over fugtige overflader. Skal pagajen igen skære gennem vandet under en vidunderlig tur i kajakken, så bliver turen ikke blot mere behagelig, men det gør det også noget lettere at aktivere benmusklerne med en mere balanceret og sikker fodstøtte. Måske tilbringer i familieturen med årer i kano, for her er der på samme vis fornuft i at bære det rette fodtøj. De slidstærke materialer er desuden også værdifulde, når der skal fiskes, og når vandreturen bevæger sig ind og ud af vandområder. Her hos CAMPZ.dk anbefaler vi også varmt en tur på paddleboard med Keen SOLR på fødderne.

Fodtøj bygget på store missioner og robust funktionalitet

Materialerne er nøje udvalgte, for Keen går aktivt ind for beskyttelsen af de have, som de ønsker at invitere forbrugerne ud på. Med deres miljøbevidste tiltag kan du med god samvittighed investere i et par skønne sko eller sandaler, som leverer en stærk forbedring af den næste oplevelse på vandet. Grundmaterialerne tørrer hurtigt, er yderst nemme at pleje og giver med let vægt og solide materialer stabilitet på selv de mest udfordrende underlag. Fodtøjets lave profil gør det let at skabe stilfulde kombinationer med andet tøj og udstyr. Grib Keen SOLR fodtøj med på den næste tur, hvor din aktive livsstil kræver intet andet end den bedste stabilitet for dine fødder.