CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Keen Terradora

1 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

 • Damer 1

Skostørrelse

 • 37
 • 38

Farve

 • grå
 • sort

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

 • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Keen Terradora II Mid WP Sko Damer, sort/grå
Keen Terradora II Mid WP Sko Damer, sort/grå sort/grå
Keen
Terradora II Mid WP Sko Damer, sort/grå
Vejl. udsalgspris 1.300 DKK 549 DKK
 • Versioner: US 7 | EU 37,5
- 57 %
UDSALG

Keen Terradora hos CAMPZ.dk

Her på CAMPZ.dk er vi glade for at kunne introducere Keen Terradora, som er en serie af praktisk fodtøj til damer fra det amerikanske skofirma Keen. Der er tale om både fritidssko, sandaler, trekkingfodtøj og vinterstøvler, og de er alle sammen lavet med en økologisk profil af et firma med fokus på produktion, der påvirker klimaet så lidt som muligt.

Det amerikanske skofirma Keen startede i 2003 produktionen af praktiske allround sko og støvler ud fra en ambition om at skabe holdbart fodtøj, der var fremstillet klimavenligt, og det vil sige med udstrakt brug af genanvendte plastmaterialer og LWG-certificeret læder, som er etisk fremstillet. Keen gør desuden meget ud af at engagere sig i kampen for et bedre miljø.Keen Terradora II Mid WP Derfor har firmaet blandt andet doneret hjælp til ofre for orkaner og jordskælv og skænket flere tusinde sko bort som nødhjælp. Når du køber et produkt fra Keen her på CAMPZ.dk, får du således høj kvalitet kombineret med etisk ansvarlig produktion. Og her er så en serie af fodtøj. specielt lavet til damer.

Keen for kvinder

Serien af Keen Terradora omfatter praktisk, slidstærkt og komfortabelt allround fodtøj. Fokus er på trekking og hiking, men her er både sko til fritid, vandrestøvler, sandaler og vinterstøvler lavet i såvel læder som tekstil. Ud over den omhyggelige, robuste forarbejdning og økologiske del er skoene kendetegnet ved deres fleksibilitet: De fleste kan bruges til både trekking i åbent og krævende terræn, på arbejde eller bare som en almindelig hverdagssko i det daglige, hvilket også er, hvad mange af Keens kunder foretrækker, da de er så komfortable at have på. Et stykke fodtøj fra Keen Terradora-serien er derfor en økologisk langtidsinvestering, der kan komme dig til gode, såvel i dit daglige liv som når du skal på vandretur eller klæde dig fornuftigt til årstiden.

Værd at bemærke

Blandt fællestrækkene ved Keens produkter er det værd at lægge mærke til disse teknologier, der er udviklet af Keen og derfor er specielle for brandet:

 • KEEN.dry er en vandtæt, åndbar membran, der lukker al den sved og fugt ud, som fødderne naturligt producerer, samtidig med at den afholder vand udefra fra at trænge ind i skoen. Derfor forbliver fødderne tørre.
 • Naturlig lugtneutralisering takket være Eco Anti-Odor-System holder skoene friske og sikrer fodhygiejnen.
 • Slidstærke KEEN.ALL-TERRAIN-gummisåler med antislip gør, at dine fødder bevarer grebet om underlaget selv på glatte og våde overflader.
 • Anatomiske bøjningsindsnit til naturlig bevægelse plus fire centimeter bøjningsindsnit i sålerne sikrer foden naturlig bevægelse og giver en komfortabel følelse; Skoen følger med foden og ikke omvendt.