CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Keen Uneek

1 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

  • Damer 1

Skostørrelse

  • 37

Farve

  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Keen Uneek SNK Chukka II WP Sko Damer, sort
Keen Uneek SNK Chukka II WP Sko Damer, sort sort
Keen
Uneek SNK Chukka II WP Sko Damer, sort
Vejl. udsalgspris 1.109 DKK 359 DKK
  • Versioner: US 6,5 | EU 37
- 67 %
UDSALG

Keen Uneek – de ultimative sko

 

CAMPZ.dk er et oplagt sted at kigge, hvis du er på udkig efter udstyr og tøj indenfor outdoor og adventuresport.Keen Uneek SNK CAMPZ.dk er en del af en international indkøbskæde og det er med til at sikre at vi kan få de bedste varer som f.eks. Keen Uneek unikke sko til de bedste priser, til fordel for vores kunder. Det er vores vision på CAMPZ.dk at levere den bedst mulige service til vores kunder og det gør vi ved at have ansat nuværende og tidligere atleter, der selv har mærket på deres krop betydningen af det rette udstyr. De står altid klar til at råde og vejlede, så du får det bedst mulige med hjem.

 

Keen Uneek – der ikke bare laver sko

 

Firmaet bag Keen Uneek laver sko som også er fantastiske, når du ikke er aktiv. De elsker nemlig at lave sko, og de vil også være med til at ændre verden samtidig– gerne i en bæredygtig udgave. Deres sko er derfor meget mere end en sål og nogle remme, der holder det hele sammen. Det er sko der er lavet af genanvendelige materialer, så som PET plastisk og skoene er åbne, så de er langt mere behagelige at have på når du vandrer, klatrer eller blot ønsker at gå i behagelige sandaler. Måske på en aktiv storbyferie. Firmaet er amerikansk og sko og sandaler bliver produceret i USA.

 

Keen Uneek – walk the talk

 

Keen Uneek stillede sig det spørgsmål, om det var muligt at producere en sandal der var åben, til at klatre og vandre i. Det kunne man. Samtidig skulle sandalen være af bæredygtige materialer og skulle kunne passe til alle. Firmaet bestræber sig på at bæredygtighed er en livsstil, og den bedste dag i virksomheden, er den dag hvor de er ude og samle skrald. Selvfølgelig iført Keen Uneek sko eller sandaler. Til deres vandrestøvler bruges der en teknik, der indeholder bitte små stykker af glasfibre. Det er med til at give en bedre fasthed, når du blandt andet går i sne.