Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Løb ind i det nye år - Nyt løb uanset distance eller hastighed

Kidneykaren

20 Produkter
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Nye varme fornemmelser med Kidneykaren

Bring nye mængder af varme og komfort til dine oplevelser i naturen med de skelsættende og lækre produkter fra Kidneykaren. Især mærkets mange tubeformede nyrevarmere har revolutioneret markedet med deres beskyttende varmefunktioner og adskillige muligheder for anvendelse.

Vejen fra det innovative til en naturlig del af garderoben

I 2006 så den første smarte nyrevarmer fra Kidneykaren dagens lys. En moderne og minimalistisk udgave, der var langt fra alt, hvad der hidtil havde været lavet på området. Det blev starten på den tyske virksomheds historie og succes. Som årene er gået har virksomheden arbejdet intenst på at innovere og forbedre deres produkter for derved at blive de førende på markedet. I dag er en nyrevarmer så småt ved at blive en naturlig del af enhver garderobe med respekt for sig selv. Lige så naturlig som vanter, halstørklæde og hue. Så hop med på bølgen med CAMPZ's store udvalg af nyrevarmere og andet tilbehør fra Kidneykaren. Når temperaturen når i bund, holder vi dig varm på vandrestier, cykelruter og alt derimellem.

Hold kulden ude med en smart nyrevarmer med flere funktioner

De innovative og trendsættende Kidneykaren nyrevarmere fra CAMPZ er lavet i elastiske og fleksible materialer, der smyger sig om dit liv og bringer komfort og varme, så du kan holde kulden ude på de kolde dage i naturen. Kidneykaren SwingDen sømløse tube kan også bruges som miniskørt eller bælte. Kun fantasien sætter grænser. De mange nuancer og modeller gør det let at lege med udtrykket, så du kan løfte dit udendørslook til nye dimensioner. De multifunktionelle tuber fås i forskellige materialer såsom organisk bomuld, elastan og polyamid, der alle føles bløde og behagelige mod huden. Det betyder ligeledes en tube, du kan bevæge dig frit i, så intet hæmmer, når du er i fuld færd med en givende vandre- eller cykeltur.

Andet lækkert tilbehør fra Kidneykaren

Foruden de lækre tubeformede nyrevarmere forhandler CAMPZ en stor kollektion af andet kvalitetsbevidst udstyr fra Kidneykaren. Blandt andet finder du et stort udvalg af toppe, sports-BH'er samt yogabukser og -shorts. Vi klæder den moderne kvinde på fra top til tå i elastiske dele, der smyger sig om dine former og langt hen ad vejen fungerer som en naturlig forlængelse af kroppen. Det betyder rig mulighed for at give dig hen til din sport og dine aktive udfoldelser, og det uden at føle gener fra tøj, der hverken går i et eller bevæger sig med dig.Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!