Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Klar til nye udsigter - Hav udstyret klar til nye minder

killtec

40 Produkter
Pris i kr.
killtec

killtec - innovativt outdoortøj fra Nordtyskland

killtec er et traditionelt familiefirma, der udvikler funktionelt og moderigtigt tøj til vintersport, udendørsaktiviteter og fritid. Virksomheden er kendt for at fremstille detaljerigt tøj i høj kvalitet til en yderst fordelagtig pris.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Overtøjsspecialisten klæder dig nyttigt på

I Danmark er der i den grad brug for at klæde sig varmt på, hvilket kræver overtøj af forskellig slags. Tyske killtec er eksperter i at designe vinterovertøj, så du kommer i hvert fald ikke til at fryse med en af deres modeller på overkroppen. Siden 1981 har de forsynet verden med vintertøj– og helt specifikt skitøj. Pister og minusgrader er nemlig mærkets DNA, og det stiller krav til materialer og designprocesser. I dag føres mærket videre af anden generation i familien, hvilket har åbnet op for nye veje. Det betyder endnu flere lækre designs – også til hverdagsbrug. De yngste familiemedlemmer har øje for at ramme bredt i segmenterne, hvilket også ses i sortimentet hos CAMPZ. Dermed er de gået væk fra udelukkende at fokusere på snesportsgrene. I stedet er killtec også garant for masser af overtøj til de andre årstider, hvor vejret er mildere. Det brede sortiment betyder også, at der er endnu bedre mulighed for at kombinere de forskellige jakker. killtec VigruFleecejakker og softshelljakker kan eksempelvis bruges alene om foråret og efteråret, mens de om vinteren kan bæres under en vinterjakke for ekstra komfort og vindisolering.

Overtøj der passer til temperaturerne

Hos killtec elsker de tidløse designs. Det ses også tydeligt på valg af farver og former. Klassiske helfarver, der kan bruges sæson efter sæson, går igen. Derudover sørger de for hele tiden at udvikle tingene, hvilket især er synligt på de mange innovative detaljer, som overtøjet er forsynet med. De gør bl.a. meget brug af høje kraver med forstærket vindisolering og kuldebeskyttelse. Halsregionen er nemlig udsat for vind og vejr, men det tyske mærke passer på dit velvære. I samme forbindelse findes en såkaldt hagebeskyttelse, så du undgår at lynlåsen sidder fast i hud eller skæg. Der er tænkt på alle detaljer, så du med største komfort kan opholde dig udendørs hele året rundt. Passionen for skisport er stadig tydelig i meget af overtøjet. Det ses eksempelvis på detaljer som lomme til skipas eller snowcatcher, der sørger for, at sne ikke ryger ind under kraven. Da meget af overtøjet er designet til aktiv sportsbrug, er der også tænkt på ventilation. Det betyder optimal luftcirkulation kombineret med vind- og vandbeskyttelsesamt åndbarhed. Lynlåse, der kan åbnes og lukkes begge veje, og justerbare stropper om håndleddene er nogle af de andre nyttige elementer. Parkaer, regnjakker og fritidsjakker er desuden også en del af mærkets sortiment.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!