Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Klättermusen

KLÄTTERMUSEN er et hold bestående af outdoorentusiaster fra den lille by, Åre, i det nordlige Sverige. Grundlægger Peter Askulv har ordet Klättermusen, som betyder for "klatremus" fra en børnebog. Efter hans opfattelse bør ingen købe et outdoorprodukt på grund af et cool mærke. Derfor kaldte han sit mærke for noget så ikke-cool som muligt. Siden 1984 har brandet bestræbet sig på at finde enkle og unikke løsninger til outdooraktiviteter.
Nyheder fra Klättermusen

Klättermusen MFR - Mass Flow Resistance System

Klättermusens MFR-system hjælper dig med at bestemme, hvilket udstyr du skal vælge til dit næste eventyr. Systemet hjælper dig med at bestemme, hvilket udstyr der skal medbringes uanset aktivitet eller vejr. Moderne outdoorudstyr bruger et væld af forskellige materialer med varierende karakteristika. Luftgennemtrængelighed er en vigtig egenskab, som Klättermusen overvejer, når de konstruerer udstyr med maksimal modstand mod ydre påvirkninger. MFR-systemet er designet til at justere produktets luftgennemtrængelighed og holde dig så varm og tør som mulig.
Mass Flow
Konceptet Mass Flow er en teknisk beskrivelse af, hvor let en gas (i dette tilfælde luft) passerer gennem et stof.
Resistance
Modstanden i et stof bestemmer, hvor meget den omgivende luft vil afkøle dig, samt hvor effektivt fugt fra din krop bliver transporteret væk. Jo højere modstand, desto mere luft vil blive fanget og holde dig varm, men fugt vil have sværere ved at slippe ud.
System
For bjergbestigere er det, at bestemme hvilket udstyr, der skal pakkes, afhængigt af ydre forhold og de tekniske aspekter ved stigningen. At bringe alt er sjældent en realistisk mulighed, derfor arrangerede Klättermusen deres udstyr i et system. Ved at kombinere udstyr med forskellige MFR-værdier kan du tilpasse dit udstyrsvalg til eventyret.

Lær mere om Klättermusen

Klättermusen

148 Produkter
Sorter efter
 
Side 1 af
3

Svensk topfunktionalitet

Man kan høre det på ligheden med det danske ord ‘klatremus’. Dette svenske mærke er nemlig opkaldt efter en børnebog om netop en klatremus. Mange vil sikkert tænke, at det er et uinspirerende navn, og det er netop, hvad ejerne ønsker, at man som kunde skal tænke. De ønsker nemlig ikke, at deres produkter er populære grundet et fancy brand-navn, men de ønsker et attraktivt mærke, der er kendt for kvaliteten. I dag er Klättermusen så lig med begge dele, for kvaliteten er nemlig helt i top, og samtidig er navnet sjovt, dynamisk og charmerende.

Indtag naturen på den bedste måde

Langt oppe nordpå i Sverige ligger byen Åre, der er super populær for sine fantastiske skisportssteder. Klättermusen Chalkbag 2.0Når sneen smelter i det nye år, forvandler byen og omgivelserne sig til grønne landskaber, der er vaskeægte kræs for outdoor-freaks. Det er netop her, at Klättermusen holder til, og alle ejere og medarbejdere er vilde med at være aktive i det fri. De har alle masser af erfaring fra krævende ekspeditioner og ture, hvor adrenalinen bliver sat på prøve. Mærket er startet i 1984 ud af en passion for klatring, men i dag byder produktkategorierne på tøj og tilbehør, der også snildt kan bruges til alle mulige andre aktiviteter under åben himmel. Udover, at der er styr på alle de tekniske og funktionelle detaljer, så har Klättermusen også et særligt blik for det designmæssige aspekt. Tøjet er nemlig designet i urbane og ungdommelige looks, hvor trendy detaljer sørger for masser af personlig stil, men også for effektive og nyttige finesser, der har en værdi, når man er aktiv.

Omtanke på miljøet og innovation

Aktiviteter og sportsgrene som klatring, vandring, trekking, camping og lignende ting kræver et grund-look, som man kan bygge videre på eller tage af, alt efter vind og vejr. Netop her kommer Klättermusen ind i billedet med sit brede produktsortiment, der byder på beklædning og udstyr til alle sæsonerne. Mærket er også kendt for sit uundværlige tilbehør, som andre firmaer måske ikke lige tænker på. Det er alt fra vaskeposer, kridtposer til klatring, miljøvenlige og genbrugelige affaldsposer samt meget andet. Det er tilbehør, som er designet med et twist udover det sædvanlige, hvor tingene harmonerer perfekt både kvalitets- og designmæssigt, samtidig med at funktionaliteten altid er i top. Man føler sig ganske enkelt komplet og lækkert klædt på med nogle produkter fra Klättermusen og derudover er beskyttelsen og fleksibiliteten absolutte pluspoint. Derfor bør enhver person ty til dette svenske mærke, når der skal kvalitet i garderoben.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!