Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Klättermusen

KLÄTTERMUSEN er et hold bestående af outdoorentusiaster fra den lille by, Åre, i det nordlige Sverige. Grundlægger Peter Askulv har ordet Klättermusen, som betyder for "klatremus" fra en børnebog. Efter hans opfattelse bør ingen købe et outdoorprodukt på grund af et cool mærke. Derfor kaldte han sit mærke for noget så ikke-cool som muligt. Siden 1984 har brandet bestræbet sig på at finde enkle og unikke løsninger til outdooraktiviteter.
Nyheder fra Klättermusen

Klättermusen MFR - Mass Flow Resistance System

Klättermusens MFR-system hjælper dig med at bestemme, hvilket udstyr du skal vælge til dit næste eventyr. Systemet hjælper dig med at bestemme, hvilket udstyr der skal medbringes uanset aktivitet eller vejr. Moderne outdoorudstyr bruger et væld af forskellige materialer med varierende karakteristika. Luftgennemtrængelighed er en vigtig egenskab, som Klättermusen overvejer, når de konstruerer udstyr med maksimal modstand mod ydre påvirkninger. MFR-systemet er designet til at justere produktets luftgennemtrængelighed og holde dig så varm og tør som mulig.
Mass Flow
Konceptet Mass Flow er en teknisk beskrivelse af, hvor let en gas (i dette tilfælde luft) passerer gennem et stof.
Resistance
Modstanden i et stof bestemmer, hvor meget den omgivende luft vil afkøle dig, samt hvor effektivt fugt fra din krop bliver transporteret væk. Jo højere modstand, desto mere luft vil blive fanget og holde dig varm, men fugt vil have sværere ved at slippe ud.
System
For bjergbestigere er det, at bestemme hvilket udstyr, der skal pakkes, afhængigt af ydre forhold og de tekniske aspekter ved stigningen. At bringe alt er sjældent en realistisk mulighed, derfor arrangerede Klättermusen deres udstyr i et system. Ved at kombinere udstyr med forskellige MFR-værdier kan du tilpasse dit udstyrsvalg til eventyret.

Klättermusen

123 Produkter
Sorter efter
 
Side 1 af
3