CAMPZ - Camping & outdoorshop
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat

Isskruer

5 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • gul
  • grøn
  • orange
  • sort
  • sølvfarvet

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Edelrid SM-Clip 3R Karabinhage, sort
Edelrid SM-Clip 3R Karabinhage, sort sort
Edelrid
SM-Clip 3R Karabinhage, sort
67 DKK
Edelrid SM-Clip Karabinhage, grøn
Edelrid SM-Clip Karabinhage, grøn grøn
Edelrid
SM-Clip Karabinhage, grøn
Vejl. udsalgspris 52 DKK 29 DKK
- 44 %
Petzl Multikrog
Petzl Multikrog
Petzl
Multikrog
Vejl. udsalgspris 219 DKK 149 DKK
- 31 %
Petzl Laser Speed Light Isskrue 13 cm, orange/gul
Petzl Laser Speed Light Isskrue 13 cm, orange/gul orange/gul
Petzl
Laser Speed Light Isskrue 13 cm, orange/gul
Vejl. udsalgspris 609 DKK 549 DKK
Petzl Laser Speed Isskrue 13 cm, sølv/gul
Petzl Laser Speed Isskrue 13 cm, sølv/gul sølv/gul
Petzl
Laser Speed Isskrue 13 cm, sølv/gul
Vejl. udsalgspris 489 DKK 399 DKK
- 18 %

Nå til tops med vores store udvalg af isskruer

Der findes sportsgrene, der stiller store krav til dit udstyr – isklatring er en af dem. Her er kun det bedste godt nok, og netop det bedste får du, når du køber klatreudstyr fra CAMPZ. Blandt andet tilbyder vi en lang række isskruer, der gør din næste klatretur til en sikker oplevelse.

Pålideligt udstyr fra førende mærker på området

Isklatring er en hård og udfordrende sport, der kræver udstyr af høj kvalitet, som er produceret af gode materialer. Her går det ikke med upålidelige og utilregnelige dele, der ikke kan holde til at blive brugt og bukker under i pressede situationer. Tværtimod er det nødvendigt med udstyr, der øger din performance og gør dig i stand til at yde bedre, når det igen er blevet tid til at kaste dig ud i nye, spændende og adrenalinfyldte oplevelser i vinterlandskabet. På CAMPZ kender vi til betydningen af kvalitetsudstyr. Det er derfor, vi har samlet et stort udvalg af isskruer fra førende mærker på området. Salewa QuickVores mål er at blive din foretrukne leverandør af klatreudstyr. På vores side finder du derfor et stort udvalg af kvalitetsskruer fra anerkendte og respekterede mærker som Black Diamond, AustriAlpin, Salewa og Petzl.

Ihærdighed, der ikke er til at tage fejl af

Vores mange isskruer er skabt på baggrund af præcision og ihærdighed. Alle skruer er kendetegnet ved kraftige gevind, der uden besvær griber fat i isen og bliver, hvor de skal, efter at du har placeret dem strategisk. Det betyder udstyr, du kan sætte din fulde lid til, når isen kalder og det igen er tid til at nå til tops. I udformningen af de mange modeller er der udelukkende brugt kvalitetsmaterialer som rustfrit stål og aluminium. Således får du produkter, der holder længere og altid giver dig maksimal ydeevne. Netop det er vigtigt, når vi taler udstyr til klatring.

Alt udstyr til klatresport

Ud over de mange isskruer i høj kvalitet, tilbyder vi også et væld af andet udstyr til både isklatring og almindelig klatring. På vores side finder du alt fra karabiner, reb og isøkser, til hjelme, klatresko og handsker. Vi har samlet alt udstyr til klatresport og gør en dyd ud af at klæde dig på fra top til tå med vores innovative produkter fra markedets førende mærker. Det betyder, at du kun behøver lede et sted, når du er på udkig efter nye dele til at fuldende din oplevelse.