CAMPZ - Camping & outdoorshop
Summer Sale – op til 70 % rabat1

Træningstilbehør

6 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • beige
  • grøn
  • brun
  • lilla
  • sort

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
AustriAlpin Boulder Børste
AustriAlpin Boulder Børste
AustriAlpin
Boulder Børste
Vejl. udsalgspris 60 DKK 49 DKK
- 18 %
AustriAlpin Mar.Win
AustriAlpin Mar.Win
AustriAlpin
Mar.Win
71 DKK
E9 Børste, grøn
E9 Børste, grøn grøn
E9
Børste, grøn
Vejl. udsalgspris 67 DKK 59 DKK
- 11 %
E9 Børste, violet
E9 Børste, violet violet
E9
Børste, violet
Vejl. udsalgspris 67 DKK 59 DKK
- 11 %
Mammut Børstesæt, sort
Mammut Børstesæt, sort sort
Mammut
Børstesæt, sort
809 DKK
gratis forsendelse
Mammut Sloper Børste, sort
Mammut Sloper Børste, sort sort
Mammut
Sloper Børste, sort
Vejl. udsalgspris 219 DKK 199 DKK

Med det rette udstyr kan din klatretræning nå nye højder

Der er få ting, der er lige så skønne, som at nå toppen af en klatrevæg eller endda bjergside. Uanset hvad dit mål var, eller hvad du planlægger at bestige, så er det vigtigt, at du har det rette udstyr til din klatretræning. Både under selve klatreturen, men så sandelig også når det kommer til at pleje og rengøre dit udstyr. Der findes et hav af nødvendigt tilbehør til klatretræning, og på CAMPZ har vi udvalgt noget af det mest essentielle. Så besøg vores side, og find det udstyr, som bogstaveligt talt kan tage dig til nye højder.

Pas godt på dit udstyr og dig selv

Regelmæssig vedligeholdelse og rengøring af dit klatreudstyr er naturligvis vigtigt.Skylotec SKYGRIP HalfFinger Alt dit tilbehør til klatretræning fortjener at blive passet godt på. På den måde er det eneste, der påvirker dets holdbarhed, det antal af klatreture, som du tager på. På CAMPZ finder du en masse børster, lim, og hvad du nu ellers har behov for. Vores børstesæt er ideelle til at rengøre både store og små klatregreb. De er både nemme at bruge og nemme at transportere. Deres holdbarhed samt lave vægt betyder, at der sagtens kan være plads til dem i enhver rygsæk. Gode børster er en del af den grundlæggende vedligeholdelse af dit klatreudstyr, og de bør altid være med på alle dine ture, hvad enten du skal ud i naturen eller ned i dit lokale klatrecenter.

Intet kan stoppe dig med kvalitetsudstyr

Sikker træning er vejen frem. At klatre er en fantastisk træningsform, der dog kræver en del af kroppen. Når du hænger og svinger på klatrevæggen, så er det vigtigt, at din krop er godt beskyttet. Derfor kan du på CAMPZ finde et stort sortiment af tilbehør til klatretræning. Især dine hænder er særligt udsat. Det er trods alt også dem, der gør en stor del af det hårde arbejde. Det betyder, at et par gode handsker naturligvis er helt essentielle, når du vil ud at klatre. Hos os finder du et stort udvalg af kvalitetshandsker, der alle leverer maksimal friktion, men samtidig er komfortable. De er blandt andet lavet af holdbare materialer såsom gummi, som sikrer en lang levetid. På den måde behøver du ikke at bekymre dig om, hvorvidt dit udstyr kan holde til din træning. Det eneste, du skal bekymre dig om, er, hvor højt du kan klatre.