CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Rebklemmer

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Rebklemmer – når højderne kalder

Klatring er en sport, der stiller store krav til dit udstyr. Her går det ikke med improviseret udstyr, der ikke er lavet 100% med henblik på sporten. CAMPZ hjælper dig godt på vej, hvis du overvejer at stifte bekendtskab med klatringens spændende univers. Vi har samlet et stort sortiment af produkter, hvor vi blandt andet tilbyder en række kvalitetsbevidste rebklemmer.

CAMPZ gør dig klar til klatring

Majestætiske bjerge, stejle skråninger og udfordrende klatrevægge. Uanset hvilke omgivelser du hælder til, når der skal klatres, er der ingen tvivl om, at klatring er en fed sport, der udfordrer på en række områder. Her er det især nødvendigt med en stor mængde styrke, koncentration og koordineringsevne for at kunne nå i mål med dagens aktiviteter. Endvidere er der ingen vej uden om det rette udstyr, når du vil bruge tid på sporten. Heldigvis hjælper vi dig godt på vej. På CAMPZ har vi samlet et godt udvalg af udstyr til sporten. Blandt andet tilbyder vi et væld af klatrestøvler, rebklemmer, klatrehjelme og karabiner.Edelrid Elevator Left Oasis Det betyder, at du kun behøver lede et sted, når du søger udstyr til sporten. På vores side har vi samlet det hele.

Nå nye mål og resultater med vores udstyr

De mange rebklemmer, der er at finde blandt vores store sortiment af klatreudstyr, er alle lavet af førende mærker som Black Diamond, Petzl og Edelrid. I udformningen af produkterne er der udelukkende brugt solide og holdbare materialer, der vejer så lidt som muligt. Det betyder kraftigt udstyr, der ikke tynger, men derimod øger din performance og gør det nemmere for dig at nå nye mål og resultater. Blandt andet gør de mange rebklemmer opstigninger langt lettere, mens de samtidig sørger for maksimal sikkerhed og komfort under opstigningerne. Her er der tale om uundværligt kvalitetsudstyr, der vil forbedre din oplevelse, når højderne kalder.

Find de rette produkter

Vores mange rebklemmer fås i flere modeller. Under hver enkel model kan du orientere dig yderligere om tilsigtet brug og den kompatible rebstyrke. På den måde sikrer du dig, at du får investeret i en model, der passer til netop det reb, du har i tankerne, samt det formål, du udtænker. På vores side tilbyder vi også kraftige klatrereb, der udelukkende er udarbejdet med sporten for øje. Det betyder reb, du kan sætte din fulde lid til, hvis du planlægger at gøre den udfordrende og underholdende sport til din nye hobby.