CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Klättermusen er en producent af raffineret bjergbestigningsudstyr. Etableret i 1975 for at kombinere brugbarhed og ekstrem holdbarhed i miljøvenlige designs og materialer. Klättermusen støtter friluftsentusiaster gennem utilgiveligt vejr og uforudsigelige situationer.

Topkategorier

Nyheder fra Klättermusen

Klättermusen

2 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

Størrelse

  • XS
  • S

Farve

  • blå
  • sort

Bæredygtighedscertifikater

  • bluesign APPROVED 2

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Klättermusen Allsvinn Jakke Damer, blå
Klättermusen Allsvinn Jakke Damer, blå blå
Klättermusen
Allsvinn Jakke Damer, blå
Vejl. udsalgspris 44.599 DKK 2.489 DKK
gratis forsendelse
  • Versioner: S
- 94 %
UDSALG
Klättermusen Laufey Shorts Damer, sort
Klättermusen Laufey Shorts Damer, sort sort
Klättermusen
Laufey Shorts Damer, sort
Vejl. udsalgspris 809 DKK 329 DKK
  • Versioner: XS
- 59 %
UDSALG

Svensk topfunktionalitet

Man kan høre det på ligheden med det danske ord ‘klatremus’. Dette svenske mærke er nemlig opkaldt efter en børnebog om netop en klatremus. Mange vil sikkert tænke, at det er et uinspirerende navn, og det er netop, hvad ejerne ønsker, at man som kunde skal tænke. De ønsker nemlig ikke, at deres produkter er populære grundet et fancy brand-navn, men de ønsker et attraktivt mærke, der er kendt for kvaliteten. I dag er Klättermusen så lig med begge dele, for kvaliteten er nemlig helt i top, og samtidig er navnet sjovt, dynamisk og charmerende.

Indtag naturen på den bedste måde

Langt oppe nordpå i Sverige ligger byen Åre, der er super populær for sine fantastiske skisportssteder. Klättermusen Chalkbag 2.0Når sneen smelter i det nye år, forvandler byen og omgivelserne sig til grønne landskaber, der er vaskeægte kræs for outdoor-freaks. Det er netop her, at Klättermusen holder til, og alle ejere og medarbejdere er vilde med at være aktive i det fri. De har alle masser af erfaring fra krævende ekspeditioner og ture, hvor adrenalinen bliver sat på prøve. Mærket er startet i 1984 ud af en passion for klatring, men i dag byder produktkategorierne på tøj og tilbehør, der også snildt kan bruges til alle mulige andre aktiviteter under åben himmel. Udover, at der er styr på alle de tekniske og funktionelle detaljer, så har Klättermusen også et særligt blik for det designmæssige aspekt. Tøjet er nemlig designet i urbane og ungdommelige looks, hvor trendy detaljer sørger for masser af personlig stil, men også for effektive og nyttige finesser, der har en værdi, når man er aktiv.

Omtanke på miljøet og innovation

Aktiviteter og sportsgrene som klatring, vandring, trekking, camping og lignende ting kræver et grund-look, som man kan bygge videre på eller tage af, alt efter vind og vejr. Netop her kommer Klättermusen ind i billedet med sit brede produktsortiment, der byder på beklædning og udstyr til alle sæsonerne. Mærket er også kendt for sit uundværlige tilbehør, som andre firmaer måske ikke lige tænker på. Det er alt fra vaskeposer, kridtposer til klatring, miljøvenlige og genbrugelige affaldsposer samt meget andet. Det er tilbehør, som er designet med et twist udover det sædvanlige, hvor tingene harmonerer perfekt både kvalitets- og designmæssigt, samtidig med at funktionaliteten altid er i top. Man føler sig ganske enkelt komplet og lækkert klædt på med nogle produkter fra Klättermusen og derudover er beskyttelsen og fleksibiliteten absolutte pluspoint. Derfor bør enhver person ty til dette svenske mærke, når der skal kvalitet i garderoben.