Online cykelhandler
Find din gave her | Opdag nu

Klean Kanteen Wide

3 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • grå
  • sort
  • sølvfarvet

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Klean Kanteen Bred løkkehætte, sort
Klean Kanteen Bred løkkehætte, sort sort
Klean Kanteen
Bred løkkehætte, sort
82 DKK
Klean Kanteen Wide Flaske med Loop Cap 1182ml, grå
Klean Kanteen Wide Flaske med Loop Cap 1182ml, grå grå
Klean Kanteen
Wide Flaske med Loop Cap 1182ml, grå
289 DKK
Klean Kanteen Wide Flaske med Loop Cap 800ml, sølv
Klean Kanteen Wide Flaske med Loop Cap 800ml, sølv sølv
Klean Kanteen
Wide Flaske med Loop Cap 800ml, sølv
219 DKK 199 DKK

En perfekt drikkeflaske til kolde og varme drikke

Er du typen, der nyder at vandre, cykle eller foretage andre aktiviteter i det fri, så ved du, at det gør en forskel, om du har adgang til væske eller ej.Klean Kanteen Wide Og at det betyder sandelig noget, at den varme kakao er varm, når den skal drikkes.

Den reneste drikkedunk på markedet

Klean Kanteen er, som navnet måske antyder, en virksomhed, som er blevet til ud fra en ideologi om dels at undgå uønsket kemi i den væske, man indtager, og dels at reducere mængden af plast fra flasker og engangsservice i naturen. Det amerikanske søskendepar Michelle Kalberer og Jeff Cresswell, som er ivrige udemennesker, ved, at man har brug for nem adgang til væske, når man færdes i naturen. Derfor udviklede de tilbage i de tidlige 00’ere en 100 procent genbrugelig drikkedunk eller drikkeflaske i rustfrit stål. Drikkeflasken, som Klean Kanteen Wide er en videreudvikling af, er i dag kendt for at være en af de reneste drikkedunke på markedet. Med ren forstås, at de anvendte materialer er produceret uden forstyrrende stoffer, som for eksempel Bisphenol A (BPA), der er hormonforstyrrende og kan skade fertiliteten hos mænd og kvinder.

Nem at bruge og nem at gøre ren

Klean Kanteen Wide, som du kan købe hos CAMPZ.dk, er en drikkeflaske, som følger de høje standarder udlagt af Klean Kanteen. Den brede drikkeflaske er fremstillet i rustfrit stål og har en ekstra bred åbning i toppen. Den brede åbning gør det nemt at fylde væske i flasken, hælde og drikke af den. Det rustfrie stål gør flasken robust, og den brede åbning gør den desuden nem at vaske op. Det ekstra smarte ved Klean Kanteen Wide er, at du kan få den i en almindelig udgave eller i en særlig termoudgave. Termoudgaven har en dobbeltvæg med et isolerende lag indeni. Det betyder, at du både kan bruge drikkeflasken til kolde drikke, men også til varm kaffe, te og kakao. Faktisk kan flasken holde dine varme drikke varme i op til otte timer, mens dine kolde drikke kan holde sig kølige i op til 24 timer. Drikkeflasken fra Klean Kanteen er derfor en allround-flaske, som kan bruges året rundt, uanset om det er til en kold energidrik på din løbetur eller til en kande varm te på din vandretur.