Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

KletterRetter

3 Produkter
Kategorier
KLETTERRETTER fra A-Z
  1. Chalk
  2. Håndtrænere
  3. Klatretræning
  4. Tape
Pris i kr.
KletterRetter

KletterRetter - til de bedste klatreoplevelser

KletterRetter er til dig, der vil have den bedste klatreoplevelse. Brug deres flydende kalk til et bedre greb og undgå at smitte af på tøj og andre. Skulle uheldet være ude, finder du også tape i KletterRetters sortiment.

Sorter efter
Side 1 af
1

Udviklet af klatrere til klatrere

KletterRetter er udviklet efter en hård klatretur, hvor Dave, som står bag produktet og firmaet, kvæstede en finger med store smerter til følge. Dette blev inspirationen til at udvikle et hudplejeprodukt med klatreres særlige behov i tankerne. KletterRetter massageDet første så til mange eksperimenter hjemme i køkkenet og en masse erfaring med hudpleje og kosmetik, inden Dave endelig fandt frem til den perfekte løsning. Resultatet af dette og af videreudviklingen er, hvad CAMPZ.dk kan præsentere her.

Et fast greb og sundt miljø

Produkterne tester man på sig selv, derved undgår man også dyreforsøg, og da virksomhedens medarbejdere selv er klatrere ligger det også lige for, at de selv tester produkterne og kan komme med input til forbedringer og ændringer. Som klatrere sætter man hos KletterRetter også ekstra pris på naturen, derfor kompenserer man også CO2-forbruget med træplantning og tænker hele tiden bæredygtighed, samt minimal miljøpåvirkning ind i både selve produkterne, emballagen og i råvarer og produktionen.

Ekstra tryghed og komfort

Et produkt som flydende kridt kan være med til at sikre dig et bedre og mere stabilt greb, samtidigt kan du minimere støv og pletter, som traditionelt kridt ellers nemt kan give. Men udover dette finder du også KletterRetter hudprodukter til at behandle og beskytte din hud og hænder mellem dine klatringer, så dit måske vigtigste redskab altid er i topform. Her er også lidt måske mere traditionel udrustning til klatrere, som kan være med til at beskytte dine fingre og hænder. Husk at de jo ikke bare skal bruges til at klatre, men også gerne til mange andre ting i dagligdagen.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!