CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Klymit Inertia O Zone Sovepude, blå

ID: 1301008

Vejl. udsalgspris 959 DKK
859 DKK
- 10 %
Inkl. moms., gratis forsendelse

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

Klymit Inertia O Zone Sovepude, blå (blue)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Et slidstærkt, pudeintegreret liggeunderlag i fuld størrelse, som er populært blandt ultralite-folket. Inertia O zone er indbegrebet af ultralet komfortinnovation. Puden vejer under et kilo og er på størrelse med en sodavandsdåse, og den har en pude i fuld størrelse og en ultraholdbar underside til hårdhændet brug. Og lad dig ikke narre af hullerne; dette underlag giver rigelig støtte på alle trykpunkter, samtidig med at det maksimerer din soveposes termiske effektivitet og minimerer underlagets vægt. Den er ideel til cykelture og ultralet backpacking, den er komfortabel, nem at puste op og kan pakkes sammen til størrelsen og vægten af en sodavandsdåse.

Kortlægning af kroppen
Avancerede mønstre placerer kun kamre, hvor der er brug for polstring, og fjerner dem, hvor der ikke er brug for dem, så vi kan reducere vægten betydeligt uden at gå på kompromis med komforten.

Lommer på loftet
De tomme rum mellem kamrene fungerer som ekspansionszoner, der gør det muligt for soveposen at fylde helt ud under dig og maksimere dens termiske ydeevne.

Inflation og deflation
Puden pustes hurtigt op på blot 4-7 åndedrag, og der medfølger en håndpumpe til hurtigere oppumpning og mulighed for at nå en højere PSI. Ventilens intelligente design giver mulighed for mikrojusteringer for at finjustere tryk og komfort.

Den rigtige størrelse
Med en længde på 72" er den strømlinede størrelse tilspidset, så den passer til kroppen og kan bruges i eller uden på soveposen.

Robust materiale
Hybridkonstruktionen kombinerer en usædvanlig let 30D polyesteroverdel med en 75D polyesterbund for overlegen modstandsdygtighed over for rivning, punktering og slid, hvor det er nødvendigt.

Patch-sæt
Til nødreparationer medfølger et lappekit, som opbevares i en lille integreret lomme øverst i padsens opbevaringspose - allerede pakket og altid lige ved hånden.

Opbevaringspose
Der medfølger en opbevaringstaske i en størrelse, der passer specifikt til din pude, så den forbliver kompakt og beskyttet under rejsen.

Minimalistisk design
Avanceret mønster fjerner alt overflødigt materiale for at skabe et ultralet, minimalistisk design, der giver komfort og støtte for kun 12,2 oz. og kan pakkes sammen til 4"x8".

Ultralet materiale
Det 30D polyestermateriale, der bruges på toppen af puden, kaster gram af sig, samtidig med at det har en passende holdbarhed.

I korte træk

Design
Design
Luftmadras
Type
Type
Ekstra let
tykkelse
tykkelse
46 mm
Vægt
Vægt
354,00 g

Funktioner

Tilsigtet brug
Vandring / Trekking, Trekking, Camping, Trekking, Vandring
Vigtigste oplysninger
Design:
Luftmadras
Type:
Ekstra let
Materiale
Ude materiale:
100 % polyester
Dimensioner
tykkelse:
46 mm
Måttetykkelse:
Let (<35 mm)
Pakningsstørrelse (cm):
15,2 x 8,9
Vægt:
354,00 g
Længde:
183,00 cm
'Bredde (cm)':
54,60 cm
Funktioner
Funktion:
Rulbar, Inkl. pak- og transportpose
Modelår
2023
Produktnummer
1301008
EAN
0846647006735

Kundeanmeldelser

Giv din mening til kende. Vær den første til at anmelde dette produkt.