Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Klymit

47 Produkter
Klymit

Klymit – Innovative liggeunderlag

Ingeniører, kunstnere eller lastbilchauffører - Klymit vil bringe folk ud at sove i naturen - og i al salgs vejr. Uanset om der er tale om ultralight eller glamping, har Klymit det udstyr, du har brug for til at omdanne naturen til dit soveværelse. Endeløs komfort, lav vægt og brug af state-of-the-art teknologier - camping har aldrig været bedre!

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Nye letvægtsprodukter til dine outdoor-ture

I outdoor-branchen står tingene aldrig stille. De forskellige mærker kæmper konstant om at finde på nye, komfortable løsninger. Amerikanske Klymit bringer oppustelige produkter op på et nyt niveau med deres smarte luftmadrasser. De vækker opsigt fra første øjekast, og holder også til nærmere granskning! Flere af de oppustelige liggeunderlag er nemlig skåret på en hel særlig måde, så du får et underlag med mange huller. Alt det overflødige er skåret fra, så der kun er det tilbage, som kroppen har behov for. Det er bestemte punkter på underlaget, som kroppens vægt tynger sig på. Derfor kan du nyde godt af et liggeunderlag med perfekt pasform, så du får en fornemmelse af at være svøbt ind i liggeunderlaget på individuel skåret vis. Hos Klymit erde trætte af luftmadrasser, som knirker rundt, når man bevæger sig, og hvor der ofte er høj risiko for at ryge på gulvet. Derfor har de skabt innovative designs, der ved hjælp af spor i siderne, sørger for at kroppen hele tiden finder den mest komfortable position midt på madrassen. Dermed kan du gynge rundt på underlaget uden at ryge af. Klymit Armored VSamtidig sørger madrassernes luftlommer på bagsiden for, at der holdes på varmen, så du ikke generes af træk fra jorden.

Klymit gør campinglivet mere komfortabelt

Hos Klymit gør de alt for, at du skal sove ligeså godt ude som hjemme. Det lykkes takket være innovative liggeunderlag og madrasser. Alt er fremstillet i lette og slidstærke materialer, så det er nemmere at transportere tingene rundt. De særlige luftkammersystemer sørger også for, at der ikke skal helt så meget luft til, for at puste en madras op, hvilket kan mærkes på lungekapaciteten. Der er ganske enkelt nydelse forbundet med hver enkelt detalje. Campingsenge er hovedproduktet hos Klymit. Men mærket overfører deres viden til andre produkter. Bl.a. soveposer, som ligeledes er helt unikke. De er designet med et særligt fleksibelt system, der gør dem strækbare, så du slipper for at være hæmmet af en stiv sovepose i en rektangulær facon. Derudover er soveposerne forsynet med en smart åbning og lynlås nede langs siderne, hvor benene er placeret. Dermed kan du lyne op og lægge benene uden for soveposen, hvis det bliver for varmt. Det betyder også, at du slipper for at åbne hele soveposen. Hos CAMPZ finder du også mærkets enestående hængekøjer. De er oppustelige og vejer derfor heller ikke meget. Samtidig kan siderne vippes op, hvilket især er praktisk om natten, så du kan undgå træk. Klymit tænker også på dit kæledyr, for du kan også forkæle de firbenede med komfortable hundesenge, så familiens bedste ven også kan sove godt i naturen.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!