CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lad dig ikke begrænse af vinterkulden
Klymit – Innovative liggeunderlag
Ingeniører, kunstnere eller lastbilchauffører - Klymit vil bringe folk ud at sove i naturen - og i al salgs vejr. Uanset om der er tale om ultralight eller glamping, har Klymit det udstyr, du har brug for til at omdanne naturen til dit soveværelse. Endeløs komfort, lav vægt og brug af state-of-the-art teknologier - camping har aldrig været bedre!

Klymit

7 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • gul
  • grå
  • grøn
  • orange
  • blå
  • olivengrøn

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 2
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Klymit Klymaloft Sovepude Fast, oliven
Klymit Klymaloft Sovepude Fast, oliven oliven
Klymit
Klymaloft Sovepude Fast, oliven
1.329 DKK
gratis forsendelse
Klymit Static V Recon Sovepude, grøn
Klymit Static V Recon Sovepude, grøn grøn
Klymit
Static V Recon Sovepude, grøn
RRP 589 DKK 500,65 DKK
- 15 %
Klymit Static V Luxe SL Sovepude, blå
Klymit Static V Luxe SL Sovepude, blå blå
Klymit
Static V Luxe SL Sovepude, blå
RRP 1.109 DKK 729 DKK
gratis forsendelse
- 34 %
Klymit Horizon Overland Tæppe, grå
Klymit Horizon Overland Tæppe, grå grå
Klymit
Horizon Overland Tæppe, grå
RRP 889 DKK 649 DKK
- 27 %
Klymit Horizon Rejsetæppe, grå
Klymit Horizon Rejsetæppe, grå grå
Klymit
Horizon Rejsetæppe, grå
RRP 479 DKK 464,99 DKK
Klymit V Sheet Luxe, grå/gul
Klymit V Sheet Luxe, grå/gul grå/gul
Klymit
V Sheet Luxe, grå/gul
RRP 439 DKK 419 DKK
Klymit Quilted V Betræk, grå/orange
Klymit Quilted V Betræk, grå/orange grå/orange
Klymit
Quilted V Betræk, grå/orange
RRP 399 DKK 269 DKK
- 33 %

Nye letvægtsprodukter til dine outdoor-ture

I outdoor-branchen står tingene aldrig stille. De forskellige mærker kæmper konstant om at finde på nye, komfortable løsninger. Amerikanske Klymit bringer oppustelige produkter op på et nyt niveau med deres smarte luftmadrasser. De vækker opsigt fra første øjekast, og holder også til nærmere granskning! Flere af de oppustelige liggeunderlag er nemlig skåret på en hel særlig måde, så du får et underlag med mange huller. Alt det overflødige er skåret fra, så der kun er det tilbage, som kroppen har behov for. Det er bestemte punkter på underlaget, som kroppens vægt tynger sig på. Derfor kan du nyde godt af et liggeunderlag med perfekt pasform, så du får en fornemmelse af at være svøbt ind i liggeunderlaget på individuel skåret vis. Hos Klymit erde trætte af luftmadrasser, som knirker rundt, når man bevæger sig, og hvor der ofte er høj risiko for at ryge på gulvet. Derfor har de skabt innovative designs, der ved hjælp af spor i siderne, sørger for at kroppen hele tiden finder den mest komfortable position midt på madrassen. Dermed kan du gynge rundt på underlaget uden at ryge af. Klymit Armored VSamtidig sørger madrassernes luftlommer på bagsiden for, at der holdes på varmen, så du ikke generes af træk fra jorden.

Klymit gør campinglivet mere komfortabelt

Hos Klymit gør de alt for, at du skal sove ligeså godt ude som hjemme. Det lykkes takket være innovative liggeunderlag og madrasser. Alt er fremstillet i lette og slidstærke materialer, så det er nemmere at transportere tingene rundt. De særlige luftkammersystemer sørger også for, at der ikke skal helt så meget luft til, for at puste en madras op, hvilket kan mærkes på lungekapaciteten. Der er ganske enkelt nydelse forbundet med hver enkelt detalje. Campingsenge er hovedproduktet hos Klymit. Men mærket overfører deres viden til andre produkter. Bl.a. soveposer, som ligeledes er helt unikke. De er designet med et særligt fleksibelt system, der gør dem strækbare, så du slipper for at være hæmmet af en stiv sovepose i en rektangulær facon. Derudover er soveposerne forsynet med en smart åbning og lynlås nede langs siderne, hvor benene er placeret. Dermed kan du lyne op og lægge benene uden for soveposen, hvis det bliver for varmt. Det betyder også, at du slipper for at åbne hele soveposen. Hos CAMPZ finder du også mærkets enestående hængekøjer. De er oppustelige og vejer derfor heller ikke meget. Samtidig kan siderne vippes op, hvilket især er praktisk om natten, så du kan undgå træk. Klymit tænker også på dit kæledyr, for du kan også forkæle de firbenede med komfortable hundesenge, så familiens bedste ven også kan sove godt i naturen.