Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Kühl

7 Produkter
Kategorier
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Kühl

Kühl – Born in the Mountains

Kühls motto “Born in the Mountains” siger alt om dette mærke – her handler det om outdoorbeklædning med masser af sjæl. Virksomheden med hovedsæde i Wasatch Range i det nordlige Utah har sat sig for at udstyre eventyrere med funktionelt og praktisk beklædning. Passionen for bjergene er synlig i alle produkterne: fra materialer af højeste kvalitet og bæredygtig produktion til originalt design. Uanset om man skal krydse alperne eller ørkenen, leverer Kühl den passende beklædning!

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Udendørslivet starter for alvor med Kühl

Man har brug for det i alle henseender, hvad enten der står fest, hverdag eller sport på programmet. Tøj er med til at beskytte kroppen på mange måder, og så er det ellers blot at inddele de forskellige outfits efter sæson og aktivitetstype. Her på CAMPZ byder vi naturligvis på beklædning af den sporty slags, så man kan komme ud at røre sig på alle mulige måder. I den forbindelse er Kühl en værdig ambassadør for alle de ting, som de fleste kunder efterspørger. Her får man nemlig et outdoor-mærke med passion for mange forskellige sportsgrene, så kollektionerne dækker vidt og bredt. Samtidig er tekstilerne i højeste kvalitet, hvilket giver de forskellige items en lang levetid. Designmæssigt er man også helt med helt fremme, hvor nutidens trends fordrer masser af fleksibilitet. Det betyder også, at sortimentet fra Kühl kan anvendes både i fritiden og til sport, men også til hverdag, hvad enten man færdes i byen eller naturen. Der er naturligvis først og fremmest fokus på alt det tekniske og funktionelle, hvilket betyder velsiddende og elastiske materialer, der egner sig til at være i bevægelse. Kühl KarismaSamtidig er materialer og fibre skabt til at tage imod og aflede sved og fugt, så det bliver behageligt at være aktiv i al slags vejr.

Passion og ekspertise

Det er ikke hver gang, man har behov for at vandre daglange ture eller få pulsen op på sit højeste. Derfor byder udvalget fra Kühl på tøj til alle mulige aktiviteter og niveauer af intensitet. Praktiske skjorter, fleecejakker, hoodies og lignende beklædning er brugbart til både hverdag i byen, men også til de hyggelige slentreture langs stranden eller i skoven. Det er tøj, der balancerer mellem urban storbymode og casual friluftsstil, så man ser og mærker alsidigheden med det samme. Sportskjoler og -toppe, vindjakker, vandrebukser og andre lignende produkter er også en fast del af mærkets sortiment, så uanset aktivitetsniveau og anledning er Kühl lig med perfekte pasformer, god stil og masser af fri bevægelighed. Mærket har sine rødder inden for bjergsport i form af vandreture i grønne landskaber og skisport på sneklædte pister. Dermed er der mulighed for at blive klædt på til enten kulde eller varme. Man anvender nemlig især merinould, hvis egenskaber er brugbare til alle årstider takket være evnen til både at isolere samt ventilere. Så find din nye fritidsbeklædning hos dette amerikanske mærke på CAMPZ.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!