CAMPZ - Camping & outdoorshop
Op til 70% rabat1
Kühl – Born in the Mountains
Kühls motto “Born in the Mountains” siger alt om dette mærke – her handler det om outdoorbeklædning med masser af sjæl. Virksomheden med hovedsæde i Wasatch Range i det nordlige Utah har sat sig for at udstyre eventyrere med funktionelt og praktisk beklædning. Passionen for bjergene er synlig i alle produkterne: fra materialer af højeste kvalitet og bæredygtig produktion til originalt design. Uanset om man skal krydse alperne eller ørkenen, leverer Kühl den passende beklædning!

Kühl

3 Produkter
Filter
Nulstil

Størrelse

  • XS
  • S
  • L

Farve

  • grå
  • grøn
  • hvid
  • farverig

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kühl Skorpio Skjorte Herrer, grøn/farverig
Kühl Skorpio Skjorte Herrer, grøn/farverig grøn/farverig
Kühl
Skorpio Skjorte Herrer, grøn/farverig
Vejl. udsalgspris 589 DKK 369 DKK
  • Versioner: S
- 37 %
SALE DEAL
Kühl Aspira Skjorte Damer, hvid
Kühl Aspira Skjorte Damer, hvid hvid
Kühl
Aspira Skjorte Damer, hvid
Vejl. udsalgspris 439 DKK 279 DKK
  • Versioner: L
- 36 %
SALE DEAL
Kühl Amaranta Sweater Damer, grå
Kühl Amaranta Sweater Damer, grå grå
Kühl
Amaranta Sweater Damer, grå
Vejl. udsalgspris 739 DKK 429 DKK
  • Versioner: XS
- 42 %

Udendørslivet starter for alvor med Kühl

Man har brug for det i alle henseender, hvad enten der står fest, hverdag eller sport på programmet. Tøj er med til at beskytte kroppen på mange måder, og så er det ellers blot at inddele de forskellige outfits efter sæson og aktivitetstype. Her på CAMPZ byder vi naturligvis på beklædning af den sporty slags, så man kan komme ud at røre sig på alle mulige måder. I den forbindelse er Kühl en værdig ambassadør for alle de ting, som de fleste kunder efterspørger. Her får man nemlig et outdoor-mærke med passion for mange forskellige sportsgrene, så kollektionerne dækker vidt og bredt. Samtidig er tekstilerne i højeste kvalitet, hvilket giver de forskellige items en lang levetid. Designmæssigt er man også helt med helt fremme, hvor nutidens trends fordrer masser af fleksibilitet. Det betyder også, at sortimentet fra Kühl kan anvendes både i fritiden og til sport, men også til hverdag, hvad enten man færdes i byen eller naturen. Der er naturligvis først og fremmest fokus på alt det tekniske og funktionelle, hvilket betyder velsiddende og elastiske materialer, der egner sig til at være i bevægelse. Kühl KarismaSamtidig er materialer og fibre skabt til at tage imod og aflede sved og fugt, så det bliver behageligt at være aktiv i al slags vejr.

Passion og ekspertise

Det er ikke hver gang, man har behov for at vandre daglange ture eller få pulsen op på sit højeste. Derfor byder udvalget fra Kühl på tøj til alle mulige aktiviteter og niveauer af intensitet. Praktiske skjorter, fleecejakker, hoodies og lignende beklædning er brugbart til både hverdag i byen, men også til de hyggelige slentreture langs stranden eller i skoven. Det er tøj, der balancerer mellem urban storbymode og casual friluftsstil, så man ser og mærker alsidigheden med det samme. Sportskjoler og -toppe, vindjakker, vandrebukser og andre lignende produkter er også en fast del af mærkets sortiment, så uanset aktivitetsniveau og anledning er Kühl lig med perfekte pasformer, god stil og masser af fri bevægelighed. Mærket har sine rødder inden for bjergsport i form af vandreture i grønne landskaber og skisport på sneklædte pister. Dermed er der mulighed for at blive klædt på til enten kulde eller varme. Man anvender nemlig især merinould, hvis egenskaber er brugbare til alle årstider takket være evnen til både at isolere samt ventilere. Så find din nye fritidsbeklædning hos dette amerikanske mærke på CAMPZ.