Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

La Sportiva

690 Produkter
Shorts fra Sportiva
La Sportiva

La Sportiva sko og tøj

Den succesfulde virksomhed La Sportiva har specialiseret sig i kvalitetsfodtøj til ekstremsport og outdooraktiviteter til både mænd og kvinder. La Sportiva kombinerer moderne skodesign og materiale i høj kvalitet med en omhyggelig forarbejdning. Dette sikrer, at skoen har det perfekte greb til ethvert terræn og enhver aktivitet. La Sportiva er det perfekte valg til outdoorsport.

Sorter efter
 
Side 1 af
13

Når klatring skal dyrkes på optimal vis

Har du også bemærket, hvor populær klatring er blevet? Så er du ikke den eneste. Det er ikke længere blot en storbytrend at melde sig ind i klubber og udfordre sig selv på stejle vægge. Overalt i Danmark har både mænd og kvinder nemlig fået smag for denne givende sportsgren, der for alvor trimmer din krop. Man bruger nemlig en masse forskellige muskelgrupper, og samtidig udfordres ens tekniske kvaliteter. Det ser så nemt ud, når professionelle folk som en anden klatremus eller Spiderman indtager stejle, vertikale flader, men det kræver teknik samt masser af træning. La Sportiva SolutionDet får du fra La Sportiva, der har speciale i klatreudstyr og –tilbehør til alle niveauer.

Bliv en del af klatrekunstens mange facetter

Som udgangspunkt kræver klatresporten ikke så meget udstyr. Et par specialdesignede sko samt noget åndbart og fleksibelt sportstøj er første skridt på vejen. Italienske La Sportiva har base blandt bjerge og klippeskråninger, som ejere og medarbejdere elsker at indtage på alle årstider. Derfor er du også i helt trygge hænder, når du investerer i nogle af de mange produkter fra dette meget vellidte mærke. Alt er testet og afprøvet i marken, så du får masser af kvalitet for pengene. Er du typen, der elsker at gå all-in på udstyr og ekstra lir, så byder La Sportiva naturligvis også på en masse lækre items, der hjælper dig endnu mere på vej, når du hænger langt over jordens overflade og er på vej mod næste skridt. Det er alt fra kridttasker og handsker til hjelme samt meget andet. Klatring er en enkel sport, men uden det rette tøj, udstyr og fodtøj kan det blive en pine at være aktiv indenfor sporten. Så sørg for det rette look fra La Sportiva her på CAMPZ.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!