CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
LACD udstyr
LACD
LACD startede ud i det små med kun t-shirts og bukser, men har over tid fået skabt sig selv et navn inden for klatring og fået en mere eller mindre fuld product range, og kvaliteten er så god som den bliver. Generelt gør det sig gældende for LACD, at forholdet mellem pris og kvalitet er i top.

LACD

1 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • hvid

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
LACD Sportstape 2.5cm
LACD Sportstape 2.5cm
LACD
Sportstape 2.5cm
Vejl. udsalgspris 37 DKK 19 DKK
- 48 %
UDSALG

LACD sørger for gode oplevelser i det fri

Et firma, der er startet ud i det små og endt stort. Enden er dog ikke nået for LACD, da det tyske mærke stadig udvikler sine kollektioner. Det er uden tvivl bemærkelsesværdigt, at man er gået fra at designe T-shirts til sportsbrug til i dag at dække en bred palet af sports- og fritidsaktiviteter. Tysk kvalitet er eftertragtet i rigtig mange lande, og på CAMPZ er vi glade for at kunne præsentere en varieret produktpalet. Klatring er en af to hovedsportsgrene, som mærket fokuserer på. Det betyder alt det nødvendige udstyr, så du trygt og sikkert kan begive dig afsted på opadgående ture med teknik, koncentration og balance i fokus. Klatresko og klatrehjelm er noget af det første, du bør tænke på, men der er brug for meget mere, når du skal have det optimale ud af dine klatreture. En klatresele er et must sammen med reb, handsker og karabiner. Se også nærmere på sortimentet af chalk og sikringer – bedre kendt som nuts og cams. Det er alt sammen noget, der sikrer dig et bedre greb samt giver dig en livline undervejs. LACD Double MobileDerfor er LACD din ven i nøden, så du kan minimere risikoen for skader og styrt, når det går løs med klatring.

Din udendørssport starter med CAMPZ

Udover klatring er LACD passioneret for bjergbestigning. Sporten har mange fællestræk med klatring, men ofte foregår kursen mod bjergtoppen i sne og frost, hvilket indebærer andre udfordringer. I den forbindelse er der brug for andre typer produkter, som eksempelvis isøkse, sneskovl, snesko og lignende items. Mærket er også garant for masser af tøj i form af bukser, trøjer, jakker og meget andet. Det er let tøj i elastiske materialer, som gør det muligt at bevæge sig optimalt. Samtidig er der fokus på alle de funktionelle detaljer, så du kan nyde godt af åndbarhed, vind- og vandbeskyttelse samt meget andet, der er til gavn for komforten. Tilbehør er der også brug for, så du kan være på tur i en eller flere dage. Det vil blandt andet sige campingkoger, termoflaske, førstehjælpskasse og campingkøkken. Du får også noget at sove i takket være sortimentet af telte og soveposer. Rygsække er også tilgængelige, så du kan bære udstyret mod toppen på optimal vis. LACD sponsorerer desuden en række professionelle atleter, som kommer med guldkorn til designprocessen i kraft af mange års erfaringer fra høje bjerge, ekspeditioner og udfordrende klatreture.