Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Friske forårslooks - Nye kollektioner til forår i storbyjunglen

Lafuma Mobilier

124 Produkter
Lafuma Mobilier

Lafuma Mobilier har de bedste møbler dig inden for særligt havemøbler. Kvaliteten er høj og produkterne, som en konsekvens heraf, robuste. Det franske firma har fremstillet pålidelige produkter i mere end 60 år.

Sorter efter
 
Side 1 af
3

Afslapning er kodeordet

Du har sikkert hørt om Lafuma, der er et fransk outdoor-mærke, der ligeledes findes på CAMPZ. Lafuma Mobilier er et datterselskab til hovedmærket, og specialet er campingmøbler. Erfaringen går helt tilbage til 1954, hvor den første rygsæk med bærestativ blev lanceret. Det er denne konstruktion, som danner grundlaget for møbelsortimentet. Det vil sige et skelet i jern eller plastik forsynet med forskellige former for sæder og ryglæn. Man designer forholdsvis simple konstruktioner, som fremstilles i materialer af høj kvalitet. Det betyder campingmøbler, som kan klappes sammen og holder i mange år. Når man er på tur, er lethed og funktionalitet afgørende for komforten. Fritidsmøblerne fra Lafuma Mobilier kan stables og transporteres praktisk side om side eller ovenpå hinanden. Dermed kommer du nemt til stranden eller campingpladsen med dine yndlingsmøbler, der er udformet til maksimal afslapning. Det er blot at nyde de pladsbesparende designs og ellers pakke cykeltraileren eller bagagerummet. Du kan også nyde godt af nogle af de mindre møbeldesigns, som eksempelvis de sammenklappelige skamler, som kan spændes fast på rygsækken, når du skal på fisketur.Lafuma Mobilier Futura De mindre campingmøbler er i det hele taget meget populære, hvad enten der står lejrbål, festival eller andre sociale arrangementer på programmet.

Sæt dig til rette og nyd det

Livet er ikke kun lig med karriere og stress. Der skal også være plads til at geare ned og nyde naturens glæder. Det sørger Lafuma Mobilier for, og du finder et bredt møbeludvalg på CAMPZ. Vi lovpriser nemlig mærkets erfaring, håndværk samt brug af kvalitetsmaterialer. Ikke nok med, at møblerne er nemme at have med sig på tur – du sidder også godt i dem. Komforten er værd at skrive hjem om, for firmaet samarbejder med eksperter i ergonomi. Du vil ikke blot få glæde af campingmøblerne på alle dine ture i det fri. Det er ligeså oplagt at bruge dem derhjemme i haven, eller når du er i byen. Der findes mange events i byerne, hvor du kan have brug for at tage et hvil. Jazzkoncerter, underholdning for børn og meget andet er arrangementer, hvor du kan have brug for et sammenklappeligt møbel. Dermed kommer Lafuma Mobilier dine siddebehov i møde alle mulige steder. Udvalget er bredt og varieret, så du kan vælge imellem alt fra de små skamler og campingstole til liggestole med justerbart ryglæn og lignende luksusmøbler. Der er møbler til balkonen, campingpladsen, stranden, festivalpladsen, pool-området og mange andre steder, hvor du har brug for komfort.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!