Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Lafuma

1 Produkt
Kategorier
LAFUMA fra A-Z
  1. Jakker
  2. Veste
Pris i kr.
Udstyr fra Lafuma
Lafuma

Lafuma - udendørsspecialist i innovativt udstyr

Lafuma hører til det franske moderselskab Lafuma Group og er et et af fem mærker herfra. Siden 1930 har det internationalt kendte brand kombineret høj kvalitet, udstyr til udendørs aktiviteter og camping hygge. Helt op til i dag følger Lafuma stadigt principperne fra virksomhedens grundlæggere - tre brødre som også var sportsentusiaster. Virksomheden udvikler holdbart og funktionelt udstyr til sport og fritid samt enhver udendørs aktivitet. Know-how, teknologiske udvikling og den blanding af funktionalitet og design er kendetegnende for dette globalt succesfulde brand, som også benytter bæredygtige produktionsmetoder.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Bredt Lafuma udvalg online

Lafuma er et solidt og anerkendt varemærke i forhold til outdoorprodukter. Firmaet er franskejet og repræsenterer specialiseret viden, som er indhentet over de sidste 80 år. Brandet leverer løsninger i høj kvalitet til aktive mennesker, som nyder at være ude i naturen, som kan lide at campere eller dyrke sport. Man kan finde alt essentielt udstyr og tøj i Lafuma´s varesortiment for at få en vellykket tur.

Den historiske baggrund

Lafuma har sin oprindelse tilbage i 1930, da de tre brødre Victor, Alfred og Gabriel Lafuma begynder en taskeproduktion i byen Anneyron i Frankrig. Helt fra starten er firmaudviklingen kendtegnet af nytænkning og en søgen efter nye og mere effektive produkter, hvilket betyder, at brandets liste af milesten og opfindelser er lang. Allerede i 1936 revolutionerer brødrene rygsækmarkedet ved at indføre en metalramme. Firmaet ekspanderer proportionelt og vinder indpas på markedet. Lafuma Cali Deres produkter blev fra selv de tidlige år testet under de hårdeste miljøer og vejrforhold. For eksempel udrustede Lafuma den franske hær med hele 12.000 rygsække til den norske Narwick ekspeditioni 1940, og igen i 1948, da Paul-Emile Victor tog på ekspedition til Grønland. En tredje notabel begivenhed var i 1953, da Lionel Terray benyttede en Lafuma rygsæk til at bestige Fitz-Roy i det argentinske Patagonien. Innovationen forsatte, og i 1961 blev den berømte multi positions stol, som i dag produceres i mere end 300.000 udgaver om året, opfundet. I 1985 fokuseredes på produktionen af skoletasker, og parallelt med dette lanceredes en serie af soveposer og telte. Fra 1986 og frem ekspanderer Lafuma ud over Frankrigs grænserog bliver et globalt varemærke. I 1992 lanceres endnu en banebrydende stol kaldet Pop Up stolen, som er ekstremt bruger venlig, når den skal klappes sammen og transporteres . Pop Up stolen blev hurtigt populær, og der er er siden den kom på markedet solgtmere end 400.000 af slagsen. Bæredygtighed og socialt ansvar bliver allerede fra 1993 en prioritet på firma dagsordnen, og tasken lavet i genbrugt bomuld indgår i sortimentet. Det er samme år inkluderes GoreTex jakken i sortimentet og er populær, fordi den sælges billigere end andre brands udgaver. Firmaets succes og solide tilstedeværelse på markedet sammen med deres kunders tiltro til deres produkter, er medvirkende til, at Lafuma børsnoteres i 1997. Fra år 2000 og frem satses også på skomarkedet og firmaet sætter sine første vandresko i omløb. Brandets bæredygtige politik, som prioriteres specielt efter 2002,indebærer blandt andet støtte til organisationen WWF, og brandets økodesign linie udvides til at inkludere tøj og møbler. Lafuma støtter på den anden side også en række sportsbegivenheder indenfor trailrunning.

Lafumas produkter

Lafuma tilbyder et bredt og varieret sortiment.Det er svært at sætte fingeren på, hvad de ikke har til vandre- eller campingturen. Fordelen ved at købe Lafuma er dermed, at man på samme tid kan købe alt, man skal bruge og dermed sparer tid. Trail Running er et af deres specialområder. Lafuma YakariDet specialdesignede multifodtøj fås i smarte og ungdommelige farver, som kan bruges på alle underlag inklusive skovstier, asfalt og grusveje. De glidstærke såler tillader en at løbe i vinterperioderne, når sne og is dækker ens vej. I beklædning tilbyder brandet praktisk, komfortabelt og moderigtigt tøj til folk i bevægelse helt fra de indre lag som undertøj, skjorter, T-shirts, mellemlagsjakker og trøjer, hard- og softshell jakker, bukser til regnvejr, snevejr og sommerperioder. I outdoorudstyr findes et udvalg af alle størrelser rygsække, som har alle detaljer, vandrepersonen kan ønske sig, lige som skuldertasker, sportstasker, telte til netop de vejrforhold og til det formål, man skal bruge, det være sig familietelt, et telt til overnatning i højderne og så videre. Listen af udstyr er ligeledes lang, og der findes alt, man skal bruge i forhold til møbler, kogegrej, sovemadrasser, soveposer og listen er lang. Lafuma er kendt for sine folde- og klapstole, og selvom der findes et hav af modeller og farver, finder man altid den model, som passer netop til at have med i bilen, til camperen, familieteltet eller til at have med på stranden. Fællestræk er et bredt udvalg af farver, solide materialer såsom syntetisk fiber og et yderst brugervenligt design. Lafuma den bedste løsning indenfor outdoorudstyr og beklædning, fordi man får:
  • Gode priser
  • Høj kvalitet
Der er ingen tvivl om, at man er godt udrustet med Lafuma sporstøj og udstyr. Brandet har udviklet sine produkter gennem en systematisk ekspansion baseret på nytænkning, intelligent firmapolitik og ved at være på forkant med markedsudviklingen.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!