Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Lafuma

79 Produkter
Udstyr fra Lafuma
Lafuma

Lafuma - udendørsspecialist i innovativt udstyr

Lafuma hører til det franske moderselskab Lafuma Group og er et et af fem mærker herfra. Siden 1930 har det internationalt kendte brand kombineret høj kvalitet, udstyr til udendørs aktiviteter og camping hygge. Helt op til i dag følger Lafuma stadigt principperne fra virksomhedens grundlæggere - tre brødre som også var sportsentusiaster. Virksomheden udvikler holdbart og funktionelt udstyr til sport og fritid samt enhver udendørs aktivitet. Know-how, teknologiske udvikling og den blanding af funktionalitet og design er kendetegnende for dette globalt succesfulde brand, som også benytter bæredygtige produktionsmetoder.

Sorter efter
 
Side 1 af
2

Alverdens friluftsudstyr fra A til Z

Der er rigeligt af mærker at vælge imellem, når der skal investeres i nyt til outdoor-garderoben. Et af de meget erfarne mærker du kan finde er r du i form af Lafuma, der siden 1930 har været at finde på friluftsscenen. Det hele begyndte startede med en rygsæk monteret på en metalramme, som i dag er udskiftet med lettere og mere fleksible materialer. Samtidig er sortimentet udvidet, så du også finder tøj, udstyr og fodtøj i udvalget hos CAMPZ. Produktporteføljen afspejler stadig firmaets rødder, der er dybt forankret i bjergrige landskaber med masser af muligheder for fysisk udfoldelse. Samtidig har Lafuma også tilpasset sig tiden, da rigtig mange friluftsentusiaster efterspørger praktisk og funktionelt tøj med et moderigtigt tvist. Det gør det yderligere muligt og oplagt at bruge de forskellige items i både by og natur. Ydermere har firmaet sørget for at skabe sammenhæng i linjerne og kollektionerne, så du kan mikse og matche på kryds og tværs. Da sortimentet er så bredt, kan du uden problemer kombinere dig ud af de vejrmæssige udfordringer. Brug noget af det komfortable undertøj i merinould sammen med bukser, trøjer og jakker.Lafuma Way GTXDer er også plads til en af de smarte lav-volumen-dunjakker under en vinterjakke, eller prøv nogle af de svedtransportende funktions-T-shirts sammen med en vindtæt og åndbar vest. Én ting er sikkert – du kommer beskyttet gennem enhver en årstid med den kropstemperatur, du har det bedst med!

Lafuma - fransk delikatesse inden for outdoor-branchen

Når du bærer tøj fra Lafuma er du sikret fuld komfort til alle aktiviteter. Man arbejder nemlig med højteknologiske og innovative elementer, der sikrer optimal beskyttelse. Polartec, Gore-Tex og Primaloft er blot nogle af de teknologier, man anvender. Dermed er der garanti for at du kan holde varmen samt undgå fugt og sved på huden. Vandafvisende membraner, åndbarhed og svedfordampning er blot nogle af de features, som især meget af overtøjet er forsynet med. Lafuma har også selv skabt adskillige nye tiltag, hvor især firmaets fokus på bæredygtighed skinner igennem. Det ses eksempelvis på det såkaldte RE:DOWN, som er genbrugsdun, der både sikrer dig maksimal varme, og samtidig skåner miljøet. Fra inderst til yderst og fra top til tå – det franske mærke sørger for det hele til alt fra seriøse ekspeditioner og til fritidsaktiviteter. Men alle fordelene stopper ikke her. Mærket er nemlig også garant for de lækreste soveposer, vandrerygsække, sko samt diverse tilbehør, som huer, handsker og lignende. Derfor kan du roligt glæde dig til regnvejrsdage, hede sommerdage, blæsevejr og alt midt imellem, for med Lafuma har du noget at så imod med!


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!