Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Ledlenser

102 Produkter
Sorter efter
 
Side 1 af
2

Ledlenser – moderne teknologi samlet i en lygte

I mange år har vi været vant til almindelige lygter med ét enkelt lys og en enkel lysstyrke. Ledlenser gør op med vores gamle vaner. Nu kan du få lygter fra CAMPZ, der bygger på moderne og avanceret LED-teknologi og dermed indstille og programmere lygtens lys, som du ønsker.

Banebrydende produkter fra Ledlenser

Ledlenser har skabt et banebrydende sortiment af produkter, der bygger på moderne LED-teknologi samtidig med, at de har tilført sortimentet en række underbyggende produkter. Deres effektive løsninger forvandler en Ledlenser til dit personlige værktøj. Nu kan du skifte og styre din lygtes lys efter behov. Det skyldes de mange individuelle funktioner med forskellige touch og kombinationer. De mange lygter og pandelygter fra producenten kan programmeres som du lyster og er designet med to, tre, fire eller otte lysfunktioner. På den måde har du til hver en tid det optimale lys lige ved hånden.

Oplyser din vej i mørket

Døgnets rytme har stor indvirkning på et liv i naturen. Ledlenser MH10Når vi tager på camping- og vandreture, er vi ofte afhængige af det naturlige lys, og som regel vælger vi at tilpasse vores rytme efter de lyse timer, så vidt muligt. Det kan dog være nødvendigt at lave mad efter mørkets frembrud, eller der kan opstå behov for at bevæge sig ud af teltet i de mørke aften- eller nattetimer. I så fald er du i trygge hænder med de mange teknologiske og effektive løsninger fra Ledlenser. Producentens mange lygter og pandelygter er alle kendetegnet ved et kraftigt lys, der oplyser din vej i selv de mørkeste timer. Er du derimod i en situation, hvor du for eksempel vil bruge lyset til at læse og derfor ønsker et svagt lys, kan du skrue ned for lysstyrken. Således kan du justere lygtens lys efter behov. En funktion, som din teltmakker helt sikkert også vil være taknemlig for.

Andre produkter fra den dygtige leverandør

Ud over de mange funktionelle lygter tilbyder vi på CAMPZ også en lang række andre produkter fra Ledlenser, der kan bruges i kombination med sortimentet af lygter. På vores side finder du blandt andet kraftfulde genopladelige batterier, farverige filtre til lygter, adaptere og smarte fjernbetjeninger, der tillader dig at justere lygtens lys på afstand. Vi har samlet et stort udvalg af produkter fra producenten for at forbedre din oplevelse, næste gang du planlægger en camping- eller vandretur. Her får du effektive løsninger, der hurtigt går hen og bliver helt uundværlige.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!