Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Kvalitetstid med familien venter - Nyd afslappede sommerdage sammen

LEGO wear

85 Produkter
LEGO wear

LEGO wear – Børnetøj i særklasse

LEGO er verdensberømt for højkvalitets børnelegetøj og har i generationer begejstret børn i alle aldre. Under mærket LEGO wear, sælger firmaet også kvalitetsbeklædning til piger og drenge. Dette gør vores små perfekt klædt på til sjov og leg i al slags vejr.

Sorter efter
 
Side 1 af
2

LEGO wear: Samme kendte kvalitet tilført beklædning

Træd ind i dine børns forunderlige verden, og støt op om deres kreativitet med vores store kollektion af LEGO wear fra den kendte danske virksomhed, der har taget verden med storm. Vi har samlet en lang række af alverdens former for beklædningsdele, så du kan klæde børn på i alle aldre.

Langt mere end blot legetøj

LEGO er langt mere end blot legetøj. Den danske virksomhed, der blev grundlagt af Ole Kirk Christiansen i 1930'erne har udvidet sortimentet, og via CAMPZ's store kollektion af LEGO wear kan du nu klæde dine børn på i farverig og kvalitetsbevidst beklædning, der tager sit afsæt i børns legesyge sind og kombinerer det med et væld af funktionelle detaljer. LEGO ønsker at have en positiv effekt på verden, hvoraf deres produktion og visioner tager udgangspunkt i dette ønske. Bak om dette ønske, når du handler børnetøj fra den dygtige danske virksomhed.

En bred kollektion af funktionelt tøj og overtøj til børn i alle aldre

Sortimentet af LEGO wear fra CAMPZ henvender sig til børn i alle aldre og dækker over alt fra T-shirts og trøjer til varmt og funktionelt overtøj. Klæd dine børn på i de mange varme og vind- og vandtætte jakker. LEGO wear 51320Suppler med huer og handsker fra mærket, og sammen er I nu klar til at tage på nye sjove eventyr i den smukke natur. Børn elsker at lege og udforske. Høje trækroner lokker med spændende klatreture, mens skoven indbyder til at bygge huler. Uanset dit barns foretrukne aktivitet i det fri, får du tøjdele, der bakker op om dit barns aktivitetsniveau. Det betyder fleksible og strækbare materialer, der går i et med dit barns bevægelser, så intet begrænser eller hindrer udfoldelse. Gode detaljer gør tøjet ekstra funktionelt. Blandt andet kan flere regnjakker let foldes sammen, så de kan medbringes og pakkes ad vejen, når behovet for at være tildækket ikke længere er til stede. Kraftige vind- og vandafvisende lynlåse øger dit barns komfort under udfoldelserne i det fri.

Farverigt tøj der taler til kreativiteten

Foruden de lækre kvalitetsmaterialer og mange funktionelle detaljer er LEGO wear kendetegnet af flotte farverige designs tilsat grafiske ikoner og symboler kendt fra producentens spændende legeverden. Tøjet kender ingen grænser for anvendelse og kan tilsættes og matches garderobens mange basisvarer for at fuldende dit barns look. Leg med udtrykket, og understøt dit barns kreative sind. Altsammen med børnetøj fra CAMPZ.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!