Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

LEKI

64 Produkter
Skistave fra Leki
LEKI

Leki - Specialist inden for stave og vinterhandsker af høj kvalitet

Leki er et tysk firma, grundlagt af Karl Lenhart, som producerer stave og vanter til bl.a. trekking og skisport. Produkterne er baseret på højtudviklede teknologiske løsninger og nytænkning. Med en lang historie bag sig og et team bestående af højtkvalificerede medarbejdere, har Leki derfor enorm knowhow inden for skisport. Sikkerhed, komfort og flot design er nøgleordene for Lekis produkter.

Sorter efter
 
Side 1 af
2

Professionelt udstyr til eventyrere

LEKI er et mærke, som igen og igen har bevist sit værd på den internationale skisportsscene. Succesen med skistave har de videreført til deres øvrige udstyr, som ligeledes står for sikkerhed, komfort og flot design.

Fokus på innovation

LEKI ChillerEfter mere end 60 års erfaring i branchen har LEKI opnået over 250 patenter, hvilket gør dem unikke og markedsførende på deres felt. Gennem konstant og konsekvent udvikling af nye, innovative idéer har det altid været et mærke, man har forbundet med den ypperste kvalitet og som af den grund har vundet både priser og anerkendelse af mange store navne inden for skisporten. Løbende samarbejde med og sponsorater af atleter har ført til produkter, som er udformede til perfektion, og derfor kommer både atleter og almindelige brugere til gavn. For selv om udstyret er bygget til professionelt brug, er det også et mål at komme alle andre natur- og sportsinteresserede til gavn. En indstilling vi meget gerne bakker op omkring på CAMPZ ved at tilbyde produkterne.

Ergonomi og holdbarhed i særklasse

De mange års arbejde med udformningen af både glasfiber og aluminium til trekkingstave, der er professionelle atleter værdige, har også gjort det muligt at producere andet udstyr i absolut ypperste kvalitet, som vi eksempelvis ser i deres vandrestave, foldestole og handsker. Ergonomien og det holdbare design er i fokus og bliver løbende videreudviklet i mærkets innovative ånd. Leder du derfor efter udstyr til vandreturen eller ophold i naturen, kan du med LEKIs udstyr på CAMPZ være sikker på, at det både holder til vind, vejr og varieret terræn, men samtidig også sørger for, at ergonomien er i top.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!