Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

LEKI 33 Produkter

Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Skistave fra Leki
LEKI

Leki - Specialist inden for stave og vinterhandsker af høj kvalitet

Leki er et tysk firma, grundlagt af Karl Lenhart, som producerer stave og vanter til bl.a. trekking og skisport. Produkterne er baseret på højtudviklede teknologiske løsninger og nytænkning. Med en lang historie bag sig og et team bestående af højtkvalificerede medarbejdere, har Leki derfor enorm knowhow inden for skisport. Sikkerhed, komfort og flot design er nøgleordene for Lekis produkter.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Find den rette vandrestav fra LEKI

LEKI er et tysk firma, som leverer topudstyr til skisporten, trekking og Nordic Walking og forhandles verden over. Mærket er verdensførende producent af stave og vantesystemer. Mærkets produkter er baseret på nytænkning og højtudviklede teknologiske løsninger, der er rettede mod et bredt publikum, ikke kun elitesportsudøvere. LEKI, som har en lang historie bag sig og dermed knowhow indenfor skisporten, står for innovation indenfor sit virkeområde. Varemærket har en lang historie af unikke opfindelser, er indehaver af hele 250 patenter og er ansvarlige for mere nytænkning end de fleste andre fabrikanter indenfor Outdoor og skiindustrien. Brandet er trendsættende indenfor skiindustrien, og denne position har firmaet opnået på baggrund af en højtkvalificeret personalestab, som har været hos firmaet i mange år og dermed opbygget en unik ekspertise. Firmaets vision er at levere uovertræffeligt udstyr ved at prioritere og kombinere sikkerhed, komfort og et flot design. Leki VarioResultat er gennemtænkte og holdbare løsninger, som holder mange år frem.

LEKIs historie

Leki Lenhart GmbH, grundlagt af Karl Lenhart, startede oprindeligt som en træfabrik i Dettingen-Teck. Men firmaet ændrede retning til det, det er i dag, nemlig storproducent af primært skisportsudstyr. Karl Lenhart var en ivrig skiløber, og ønskede at forbedre datidens skistave. I 1960’erne begynder produktionen af egne designede håndtag, kurve og aluminiumsstave. I 1963 opfindes det ergonomiske plastikhåndtag, som kendetegner brandets stave fremover, og i 1970 lanceres den første stav i glasfiber med navnet LEKI. I 1973 kommer brandets Cross Country stave på markedet, og i 1974 stavmodelen LEKI Makalu, som var den første justerbare stav nogensinde. I 1982 lanceres de første antistød vandrestave. I 1984 overgår firmaet til familiens anden generation, og Klaus Lenhart overtager ledelsen sammen med sin kone Waltraud. Varesortimentet udvides i den efterfølgende tid til at inkludere udstyr til konkurrenceløb, vanter og stave til Nordic Walking. I 1985 opfindes en lille bøjning i stavene, som er tiltænkt at optimere svingbevægelsen. I 1988 opfindes de ergonomiske togrebs håndtag ErgoSoft, som bruges af alle skiløbere i dag. Andre avancerede håndtag såsom CorTec håndtag og Turbo Disc kommer frem i 90’erne og er med til at variere markedet for komfortable løsninger indenfor stave. I 1997 får firmaet det fulde navn Leki Lenhart GmbH. Med fokus på sikkerhed udvikles i 1998 det revolutionerende Trigger system i skistavene, som er med til at formindske stød op i håndtaget, og samtidigøge komforten og sikkerhed til et niveau som aldrig før er blevet opnået. LEKIs populære handsker lanceres ligeledes samme år. I år 2000 åbnes de nye produktionsfaciliteter i Tachov i Tjekkiet, som er en af verdens største skistaveproduktioner. Som en anderkendelse nomineres firmaet i 2008 af DSV aktiv Ski & Sportmagazins læsere som det bedste skistavemærke på markedet. Nøglen til varemærkets succes er kvalificeret arbejdskraft og strategisk tænkning fra ledelsens side, sideløbende med at være et firma, der tør satse på nye opfindelser og fleksibilitet i forhold til det globale marked.

Produkter

LEKIs produkter produceres i deres egne produktionsfaciliteter i Tjekkiet. Leki Mountain ExpeditionAl fabrikation sker i overensstemmelse med bæredygtige og miljøvenlige principper. Varesortimentet i stave er bredt helt fra langren til Nordic Walking og egnede til alt fra elitesportsudøvelse til amatørsport. Eftersom LEKIs er førende på markedet for stave indenfor sporten, kan du være sikker på at få det bedste af det bedste. Der findes et bredt udvalg af skistave, stave til Nordic Walking og stave til vandre- og trekkingture, alle i neutrale og behagelige farver rangerende fra blå og grøn til brun, sort og grå. Alle stavene er kendetegnet ved at have unikke fleksible og ergonomiske håndtag, som øger komforten under lang tids brug. Med udvalget af tilbehør kan man være sikker på, at man kan kombinere netop den stav, der passer til én. Rimelige priser kombineret med kvalitet og gennemtænkt design er kodeordet for mærkets produkter.

Sponsorater

LEKI sponserer en lang række af prominente professionelle sportsudøvere, og er repræsenteret af en lang række af internationale navne indenfor Alpin Freeskiers, Alpin Racers, PSCIA Demo Team, Nordic, Biathlon og Trekking. Til vinter OL 2010 i Vancouver, Canada hjemtog deres atleter hele 73 medaljer hvoraf 30 guldmedaljer, 22 sølvmedaljer og 21 bronzemedaljer. Dette gjorde LEKI til den mest populære og succesfulde leverandør af skistave Nogle af de store navne, som sponseres indenfor skisporten er:
  • Jamie Pierre
  • Glen Plake
  • Bene Mayr
  • Eva Patscheider
  • Andri Ambuehl
LEKIs højtudviklede produkter, baseret på originale opfindelser, sørger for at deres brugere har det sidste nye, det mest sikre og komfortable udstyr, og det gør mærket til en vinder. De sponserede atleters succes i internationale sportsbegivenheder er bevis for produkternes uovervindelige og geniale design. Ved at vælge dette brand kan du være sikker på, at have det sidste nye og mest avancerede på markedet.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!