Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Level

26 Produkter
Kategorier
LEVEL fra A-Z
  1. Accessories
  2. Handsker
Pris i kr.
Level

level up!

Level's markedspositionering blev en vinder allerede fra den spæde start. Takket være den innovative teknologi, nøje udvalgte materialer samt det passionerede team bag, skød virksomheden til toppen af markedet for snowboardudstyr. Et vigtigt eksempel på virksomhedens teknologiske fremskridt er den specielle håndledsbeskyttelse Biomex®, udviklet af Level sammen med Klinik Gut i St. Moritz, der kan reducere risikoen for forstuvninger og brud under snowboarding.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Level – et handskemærke for livet

Der er ingen grund til at fryse hænderne. Schweiziske Level er mestre i at designe handsker i alle afskygninger, så du kan komme varm og tør gennem kolde dage, uger og år. Firmaet med en historie, der går helt tilbage til 1993, er nemlig kendt for at skabe kvalitetsprodukter, som gør en mærkbar forskel. Der er tale om handsker, du ville ønske, du havde opdaget noget før. Men nu er chancen der hos CAMPZ, så dit vintertilbehør i dén grad er på plads. Med rødder inden for snowboard og skisport er man vant til at designe handsker til udfordrende aktiviteter, som i minusgrader kan holde til det slid, der sker, når du holder fast om skistavene. Handskerne kan bruges til polarekspeditioner eller blot til ganske almindelig hverdagsbrug for børn, unge og voksne. Hele familien bliver handskeklar med det brede sortiment fra Level, så ingen skal fryse fingrene – uanset om det er vinter eller knap så koldt i vejret. Funktionelle og innovative sportshandsker er mærkets helt store specialitet.Level Bliss Coral Handsker, der med lethed klarer sig gennem minusgrader, sne og kulde. Du får her det velkendte, sporty signaturdesign, der er så populært på verdensplan. Det betyder også, at man eksempelvis designer læderhandsker og luffer, så alsidigheden er komplet.

Varme hænder er vejen til komfort

Decideret snesport, en vandretur i kulde eller hverdagens strabadser og nydelser. Handskerne fra Level er designet til at imødekomme dine behov. Designmæssigt er man helt i øjenhøjde med de specifikke segmenter. Finurlige farver og sjove mønstre til ungerne, moderigtige styles til kvinder, og kraftfulde, maskuline handske-look til mændene. Man rammer plet på alle parametre – også på det tekniske og funktionelle. Specialudviklede teknologier sørger for, at det altid er en fornøjelse for hænderne udendørs. Luffer, inderhandsker, fingerhandsker eller uldhandsker. Det schweiziske mærke kommer vidt omkring. Man tilgodeser sågar damer med specialkollektioner designet efter kvinders anatomi, som eksempelvis Bliss-linjen, der er skabt med en effektiv to-lags Primaloft-isoleringsbeskyttelse. Dertil kommer GORE-TEX®, som med sine innovative membraner sikrer vand- og vindtæthed. Luffe-serien Thermoplus er også værd at overveje. Med sine mange underkategorier dækker linjen hele året på temperaturskalaen. Lige fra minus 5 til minus 30 graders kulde. Skal du ud at give den gas på pisterne, klæder Level dine hænder på med topprofessionelle handsker. Her får du specialdesignede modeller med kno-beskyttelse og optimeret håndledsbeskyttelse. Ikke mindst takket være teknologien Biomex, der er udviklet i samarbejde med en ortopædklinik, så dine håndled er ekstra beskyttet mod skader under snesport.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!