Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

LifeStraw

8 Produkter
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
LifeStraw

LifeStraw - rent drinkevand ethvert sted på jorden

Brand’et LifeStraw ejes af virksomheden Vestergaard og har været aktiv på det internationale marked siden 2005. LifeStraw produkter har alle den samme egenskab: at filtrere vand for at skabe så rent vand, at det har en kvalitet af drikkevand - selv på steder, hvor det ellers ikke ville have været muligt. Med dette prisbelønnede vandfilter er det muligt, at filtrere vand i selv de mest afsidesliggende områder i verden for at sikre dig rent drikkevand.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Rent vand med LifeStraw

I vores vestlige del af verden er rent drikkevand nærmest en selvfølge. Men sådan er det ikke altid i mere underudviklede lande, hvor blandt andet tørke og manglende teknologier kan medføre, at der enten ikke er noget vand at få, eller at vandet er forurenet og dermed sundhedsfarligt. I disse lande er LifeStraw® en enorm hjælp, fordi det er et enkelt og billigt vandrensningssystem.

LifeStraw® er livets strå

Navnet antyder, hvad det handler om, og hvor enkel teknologien er. Meget forenklet er LifeStraw® nemlig nærmest et sugerør, som man stikker ned i en sø, et vandhul eller et vandløb, og så suger man ganske simpelt vandet op gennem røret, og inden vandet når munden, er det blevet renset! LifeStraw® er et lille plastikrør, der er 310 millimeter langt og 30 millimeter i diameter. Vand, der suges op gennem røret, passerer gennem hule fibre, der filtrerer partikler ned til to 0,2 mikrometre i diameter udelukkende ved mekanisk filtrering og uden brug af kemikalier. LifeStraw FamilyLifeStraw® er udviklet af den danske ingeniør Torben Vestergaard Frandsen, primært med henblik på brug i udviklingslandene og i forbindelse med katastrofer. LifeStraw® og LifeStraw® Family blev uddelt i forbindelse med jordskælvet i Haiti 2010, oversvømmelsen i Pakistan 2010 og oversvømmelsen i Asien 2011. LifeStraw® Family er en lidt større udgave af det lille sugerør og – som navnet antyder – beregnet til familier. Det livsgivende sugerør kan filtrere mindst 1.000 liter vand, og det vejer kun 54 gram – altså er det lige til at have i en lomme. Det fjerner intet mindre end 99,99999 procent af vandbårne bakterier og 99,9 procent af vandbårne mikroorganismer.

God i naturen

Som nævnt, så kan vi i vores del af verden som regel bare gå ud i køkkenet og åbne for vandhanen, så strømmer der helt rent drikkevand ud. Men ude i naturen ser det lidt anderledes ud, især hvis man er på vandretur eller trekking tur i mere øde egne. I mange norske og svenske elve og kilder kan man være ret sikker på, at man får det reneste, klareste og koldeste kildevand, som man kan drikke direkte uden problemer, men det er nok ikke tilrådeligt at drikke direkte af Gudenåen eller andre danske vandløb. I såvel Sverige, Norge som Finland findes den såkaldte ”Allemandsret”, som giver folk ret til at færdes stort set overalt i naturen – også på privat grund, men samtidig pligt til at værne om naturen. I disse lande kan man altså groft sagt slå sit telt op på en bondemands mark eller inde i en privat skov. Vi har imidlertid i Danmark ikke den vilde og uberørte natur som vores broderlande. Størstedelen af Danmark er landbrugsland tilsået med forskellige afgrøder, som skal tilføres kunstig næring og i værste fald gifte for at holde ukrudt og skadedyr væk. Dette menneskabte tilskud til afgrøderne vil uvægerligt blive vasket ud i vores åer og vandløb, når det regner – til skade for såvel dyreliv som vandkvaliteten. Og er man naturelsker og holder af at vandre og måske endda campere i vildmarken, så er LifeStraw® godt at have ved hånden. Er man flere på tur sammen, så kan man jo vælge familieudgaven. Det geniale vandrensningssystem kan man finde i internetbutikken CAMPZ.dk:
  • LifeStraw® Go
  • LifeStraw® Personal
  • LifeStraw® Family


Brug for hjælp?
Lukket telefonlinje
Flere informationer
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!